• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru bir tavır sergilemiş miyim?

her anne gibi aynı yerde oturmak istiyor ,sevgilin harika bir adam laf aramızda ..
başka yerden aynı fiyata aldır evi fakat bunu kendi düşüncen olarak iletme,üst kat olmasının dezavantajını falan empoze et sevgiline ,o istemesin yani evi anlatabiliyor muyum? hatta kayınvalide adayına da siyah kuğu karışmam dedi şeklinde lanse edilsin .. şimdi allaım sonra satarız falan boş iş bunlar,şimdi alınacaksa başka yerden al,ilerde de çalışır üstüne koyar beğenmezseniz daha düzgün bi ev alırsınız ,

her anne gibi aynı yerde oturmak istiyor ,sevgilin harika bir adam laf aramızda ..
başka yerden aynı fiyata aldır evi fakat bunu kendi düşüncen olarak iletme,üst kat olmasının dezavantajını falan empoze et sevgiline ,o istemesin yani evi anlatabiliyor muyum? hatta kayınvalide adayına da siyah kuğu karışmam dedi şeklinde lanse edilsin .. şimdi allaım sonra satarız falan boş iş bunlar,şimdi alınacaksa başka yerden al,ilerde de çalışır üstüne koyar beğenmezseniz daha düzgün bi ev alırsınız ,
teşekkür ederim sevgilim adına.
ben bunu ona nasıl empoze edebilirim? yani nasıl bir şeyler demeliyim?

teşekkür ederim sevgilim adına.
ben bunu ona nasıl empoze edebilirim? yani nasıl bir şeyler demeliyim?
aslında yalan da olmayan şeyleri söyleyeceksin .. orada oturursak en ufak kavgamızda annen şahit olup üzülecek,annenle ben sürtüşsek sen arada kalacaksın ,varsa evin fiziki dezavantajlarını muhakkak empoze et (misal çatı katı soğuk olur,bulunduğu muhit işyerlerimize uzak vb ) sakın ama sakınnnnn senin istemediğin yönünde düşünce kayınvalideye gitmesin dediğim gibi siyah kuğu ben karışmam para benim değil dedi densin ,olumsuz fikir annesine sevgilin tarafından söylensin

aslında yalan da olmayan şeyleri söyleyeceksin .. orada oturursak en ufak kavgamızda annen şahit olup üzülecek,annenle ben sürtüşsek sen arada kalacaksın ,varsa evin fiziki dezavantajlarını muhakkak empoze et (misal çatı katı soğuk olur,bulunduğu muhit işyerlerimize uzak vb ) sakın ama sakınnnnn senin istemediğin yönünde düşünce kayınvalideye gitmesin dediğim gibi siyah kuğu ben karışmam para benim değil dedi densin ,olumsuz fikir annesine sevgilin tarafından söylensin
evet mantıklı sağolun :)

Canim senle ne alaka yani evi kendisine almiyor mu? Bide kayinvaliden ile anlasicaksan beraberde yasayabilirsiniz ikinci evi alacak gucunuz olunca ayrilir tasinirsin olur biter. Daha nisanli bile degilsin sen bekle hersey tek tek gelir sana sikinti yok :KK72:

Ne güzel size sormuş siz de güzel tavır sergilemişsiniz kimisi sormadan etmeden evi alıyor

Canim senle ne alaka yani evi kendisine almiyor mu? Bide kayinvaliden ile anlasicaksan beraberde yasayabilirsiniz ikinci evi alacak gucunuz olunca ayrilir tasinirsin olur biter. Daha nisanli bile degilsin sen bekle hersey tek tek gelir sana sikinti yok :KK72:
olumlu yorum için teşekkürler öncelikle :)
evi kendisine değil sevgilime alacak. kendileri kirada oturuyor. beraber oturma fikirleri yok aslında. çünkü evi sana aşalım siyahkuguyla oturursunuz evlenince demiş. ev de aynı binada. benim annesiyle fazla samimiliğim yok yani anlaşamama gibi bir durumumuz olabilir ya da evlilik hayatı yaşayamazsak diye korkum var. hani şundan bahsediyorum hergün onlarda olmaktan.
dediğiniz gibi daha nişanlı bile değiliz haddimi de bilmeye çalışıyorum bi yandan ama Burda da bisürü konu okuyoruz korkuyorum ben de uzun oldu kusura bakmayın:)

5 yıl süren güzel ilişkim var. evlenmeyi düşünüyoruz birkaç seneye kadar. (3 sene felan). onun bulunduğu şehirde yaşayacağız.
sevgilimin henüz evi yok. annesi ev alacak.
binalarının en üst katı satılığa çıkarılıyormuş, annesi de alalım diye ısrar ediyormuş.
sevgilim de bana iletti annem böyle diyor ama ben belki siyahkugu istemez ona bir soralım dedim diyor.
ben de daha evlenmemize var, beraber bakalım, oturacağımız evi beraber seçelim dedim.
sizce takındığım tavır doğru mu? sürdürmeli miyim?
yoksa daha söz yok nişan yok karışmasa mıydım?yani evi olsun olmazsa sonra başka bir ev mi tutarız?

3sene sonramı evleneceksiniz?
ayrıca ev olmadanda evlenilebilinir yani.

3sene sonramı evleneceksiniz?
ayrıca ev olmadanda evlenilebilinir yani.
evet Allah nasip ederse.
ev şart değil ama annesi bunun için birikim yapmış kendileri bile kirada oturuyor. alıp yerleşmeyi de düşünmüyorlar bizim içinmiş ama ben de öyle dedim beraber öderiz kendimiz alalım diye

Bence dgru yapmissin.
Simdi kimbilir ilerde " eviniz var neden baska ev bakiyoruzki?" Gibi cumlelerle karsilasacaksin.
Hem var sayalimki hic bi sorun olmadi.
Kv o evi aldi sizin evlenmenize tekrar satti siz baska yerden ev alin diye.
Elalem demezmi " bak goruyomsun gelini,kv den kacti hemen evde kalmadi taa nerelere hangi evlere gitti"
Elalemden banane deme.
Sen takmazsin, sevgilin baskalarinin doldurusuna gelir takar, o takmazsa kv takar.

Oralarda aman ha ev almis olma.
Tm belki 3 sene sonra degeri yukselir felan.
Ama varsin degeri yukselsin ev benim olmamis olsun.
Yeterki kv ve ilerdeki kocamla sorun yasamiyim.

Henuz cok erken. Bu davranisa devam.

evet Allah nasip ederse.
ev şart değil ama annesi bunun için birikim yapmış kendileri bile kirada oturuyor. alıp yerleşmeyi de düşünmüyorlar bizim içinmiş ama ben de öyle dedim beraber öderiz kendimiz alalım diye

bence 3sene varsa daha şimdiden ev almaları dereyi görmeden paçaları sıvamak olur, bence şimdiden gerek yok alınmasına.
o zaman bir gelsin bakalım.
artı kvnin üstü olması dikkatimi çekti, kv ile yakın olmak istermisin ilerde? bunu da düşün.
tamam zaman geldi evlilik olacak ev alındı bi şekilde, sonradan başa kalkma olmasın bunuda düşün, insan neler yaşıyor neler, başa kalkınç olacaksa evin olmasın yada kendin al daha iyi.

5 yıl süren güzel ilişkim var. evlenmeyi düşünüyoruz birkaç seneye kadar. (3 sene felan). onun bulunduğu şehirde yaşayacağız.
sevgilimin henüz evi yok. annesi ev alacak.
binalarının en üst katı satılığa çıkarılıyormuş, annesi de alalım diye ısrar ediyormuş.
sevgilim de bana iletti annem böyle diyor ama ben belki siyahkugu istemez ona bir soralım dedim diyor.
ben de daha evlenmemize var, beraber bakalım, oturacağımız evi beraber seçelim dedim.
sizce takındığım tavır doğru mu? sürdürmeli miyim?
yoksa daha söz yok nişan yok karışmasa mıydım?yani evi olsun olmazsa sonra başka bir ev mi tutarız?
Yoo cok da iyi yapmissin. Siz oturacaksiniz beraberce karar verin. Hayirli olsun

Bence dgru yapmissin.
Simdi kimbilir ilerde " eviniz var neden baska ev bakiyoruzki?" Gibi cumlelerle karsilasacaksin.
Elalem demezmi " bak goruyomsun gelini,kv den kacti hemen evde kalmadi taa nerelere hangi evlere gitti"
Elalemden banane deme.
Sen takmazsin, sevgilin baskalarinin doldurusuna gelir takar, o takmazsa kv takar.

evlilik ne çetnefirli demi: ) :KK70::KK70:
sen takmasan takacak bulunur yani, eksik olmaz: DD

Bence dgru yapmissin.
Elalemden banane deme.

ev almasalar da olur zaten kirada oturabilirim. fakat illa ev alacaklarsa neden şimdiden ve üst katları bir de emrivaki yaparak sevgilime baskı yapıyor istemiyorum ben böyle

Back