- 3 Mayıs 2007
- 117
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen daha hayatıma girmeden hayatım değişti seni görmesemde bilmesemde bütün dünyam sen oldun seninle yatıp seninle kalkıyorum hep bu ay gelecek diyorum bekliyorum ama gelmiyorsun olsun biliyorum zamanını bekliyorsun sen geleceksin diye pasta börek yapmadım belki ama sen gelesin diye acı çektim denemediğim yol kalmadı küsmüsün bana ondanmı gelmiyorsun sen gelesin diye dualar ediyorum hayaller kuruyorum gelince hayatımız nasıl olacak diye miniciğim bebeğim hayırlısıyla gel artık bekletme anneni seni çoooooook özledim biriciğim:çok üzgünüm:senağlama
olacak canım olacak hemşehrim hiç üzülme arasıra duygusallaşsakda umutsuzluğa kapılsakda bir gün olacak inşallah rabbim yeterki hayırlısını nasip etsina.s.selam belenaycim. Bende cok duygulandim okuyunca yeni okudum sanirim. daha once okumusmuydum hatirlamiyorum. Bende cok duygusal bi gun geciriyorum bugun. Bende cok ozledim bebisimi daha kavusmadan (((((((((((((((((((( Bugun hep kucucuk eller ayaklar geldi gozumun onune. off dedim benimde olsa benim yavrum bu desem kimselere vermesem beraber sarilsak uyusak, beraber uykusuz kalsak (((((((((((
canım arkadaşım sağol inşallah hepimiz birgün anne olacağız umudumuz bu rabbim seninde güzel yüreğin hürmetine sana bir bebek nasip etsin hayırlı ve sağlıklı şöööylee tombişmi tombiş şirinmi şirin akıllımı akıllı olsun inşallahhhhhhhŞenizCanım öyle güzel yazmışsın ki insanın okurken tüyleri diken diken oluyor. İnşaallah çok kısa zaman sonra bize bebişinin müjdesini vereceksin buna inanıyorum.
hiç bir rahatsızlığım yok eşiminde sadece biraz kilom var doktor onun etken olmadığını söyledi nasip işte :uhm:belenaycım allahım inş.dualarını kabul eder.rabbim isteyen herkese nasip etsin cnm merak ettim neden olmuyo rahatsızlığın nedir??