Her dakika BEBEĞİMİN olacağını öğrendiğimde sevinçten nasıl çılgına döneceğimi hayal ediyorum.O güzel günü görebilecek miyim acaba?Umarım isteyen herkes bu duyguyu en yakın zamanda yaşar. Gelecekse beklenen beklemeye değer.
belenay ve sılam80 yazdıklarınız beni o kadar duygulandırdı ki anlatamam. sizin için dua ettim. inşallah yüce rabbim tez zamanda size bu mutluluğu yaşatır. bende bir bebeğim olmasını herşeyden çok isterdim. ama ben evli bile değilim. bir de bu yönden bakın. belki içinizi rahatlatır. en azından siz gönlünüzü verebileceğiniz biriyle hayatınızı birleştirmişsiniz. şimdi de sıra bebekte inşallah. en kısa zamanda mutlu haberlerinizi almak dileğiyle
sen daha hayatıma girmeden hayatım değişti seni görmesemde bilmesemde bütün dünyam sen oldun seninle yatıp seninle kalkıyorum hep bu ay gelecek diyorum bekliyorum ama gelmiyorsun olsun biliyorum zamanını bekliyorsun sen geleceksin diye pasta börek yapmadım belki ama sen gelesin diye acı çektim denemediğim yol kalmadı küsmüsün bana ondanmı gelmiyorsun sen gelesin diye dualar ediyorum hayaller kuruyorum gelince hayatımız nasıl olacak diye miniciğim bebeğim hayırlısıyla gel artık bekletme anneni seni çoooooook özledim biriciğim:çok üzgünüm:senağlama
seni çok iii anlıyor duygularını paylaşıyorum... bende bebek istiyorum... benim meleğimde zamanını bekliyo...biliyorum ... dr. her ne kadar artık anne olamazsın gebelik şansın %4 ün altında tüp bebek te bile %8 in altında desede ben ümüdimi yitirmiyorum bebeğimi bekliyor onu çok seviyorum....senağlama
amiiiin inşallah yürekten gönülden diliyorum... ve sabırla bekliyorum.. hayırlısıyla işallah....senağlamanefes aldığımız her zaman bir şansımız var arkadaşım rabbim büyük bizede hayırlısıyla güzel minik melekler gönderecek inşallah .Bende hiç problem yok ama benimde olmuyor üstelik doktor olmaz demedi ama olmuyor herhalde zaman var canım bize meleklerimizi gönderecek olan rabbim öyleyse olmazı olduran rabbim bunuda olduru verir önemli olan hayırlısını dilemek hem biliyormusun insan acı ve sıkıntı çektikçe bazı şeyleri kıymetini daha iyi anlıyor rabbim sana bana ve bizim gibi melek bekleyenlere en kısa zamanda hatırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsinn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:teselli:a.s.
seni çok iii anlıyor duygularını paylaşıyorum... bende bebek istiyorum... benim meleğimde zamanını bekliyo...biliyorum ... dr. her ne kadar artık anne olamazsın gebelik şansın %4 ün altında tüp bebek te bile %8 in altında desede ben ümüdimi yitirmiyorum bebeğimi bekliyor onu çok seviyorum....senağlama
cok üzüdümsenin sorunun ne hümrem bilgilendirirmisin
ben 36 yaşındayım fsh 16.21 çık tı. buda erken menapoz anlamına geliyomuş. yıkıldım tabi... ama nedense bu ay pek bi umutluyum.mucizeler allahtan değilmi? ben yürekten istiyor dualarımla destekliyorum. ama takdir rabbimin... inşallah benide mucizeleriyle güldürür.....bu arada. dr. tedavisinide sürdürüyorum.fsh yüksek olunca yumurta gelişmiyomuş ve bebek için durum imkansızlaşıyor. tedavi 1 yıldır sürüyor ama dediğim gibi hiç bu kadar ümitsenağlama içimi kaplamamıştı. hayırlısı bakalım ay sonunda belli olcak....
sen daha hayatıma girmeden hayatım değişti seni görmesemde bilmesemde bütün dünyam sen oldun seninle yatıp seninle kalkıyorum hep bu ay gelecek diyorum bekliyorum ama gelmiyorsun olsun biliyorum zamanını bekliyorsun sen geleceksin diye pasta börek yapmadım belki ama sen gelesin diye acı çektim denemediğim yol kalmadı küsmüsün bana ondanmı gelmiyorsun sen gelesin diye dualar ediyorum hayaller kuruyorum gelince hayatımız nasıl olacak diye miniciğim bebeğim hayırlısıyla gel artık bekletme anneni seni çoooooook özledim biriciğim:çok üzgünüm:senağlama
yaaa arkadaşım inan beni ağlattın yaa,yaramı deştin yazını okudum çok güzel mektup yazmışsın bebeğine ve bende beğemi kaybettim çok zor yaa beklemek ,benimde kızım olacaktı şu dünyada tek isteğim anne olmak ve herkeze nasip etsin allahım
belanay canım bilmiyorum durumumuz ne olacak bugün bir dr.konfernas verdi burada bende katıldım ve bana güzel şeyler söyledi bakalım ne olacak dediğin gibi biraz sabır be güzelim kaç senelik evlisin ve bende aynı senin gibi düşünüyorum ben beğime hazırlık bile yapmıştım ama olmadı işte allahım dualarımızı kabul eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?