Doggy pozisyonunda canım acıyor

Göğüs bölgesi yerde, göbek havada, bel C şeklinde olsun. Olmuyorsa göbek altına yastık al. Kır o zincirleri

Doggy pozisyonu girişi en sıkılaştıran pozisyon diye biliyorum ondan olabilir. Bir de o pozisyonda klitoris uyarılmadigi için zevk alabiliyor musunuz ya? O tip pozisyonlar sadece erkeklerin zevk alabileceği pozisyonlar gibi geliyor bana
Kadınlar sadece klitoris uyarılınca zevk almazlar ki. Klitoris dediğiniz şey büyük bir kısmı içerde olan bir yapı zaten. Küçücük bir kısmı dışarda. O küçücük kısma mahkum etmeyin kendinizi.

Doggy pozisyonu girişi en sıkılaştıran pozisyon diye biliyorum ondan olabilir. Bir de o pozisyonda klitoris uyarılmadigi için zevk alabiliyor musunuz ya? O tip pozisyonlar sadece erkeklerin zevk alabileceği pozisyonlar gibi geliyor bana
Bende sizin gibi düşünüyorum

Öncekilerde gayet keyifliydi valla paldır küldürdü hatta 😂 ama şimdiki sevgilimle yıllardır aşamadık bu durumu, canım yaniyo eğer kendimi zorlarsam saatlerce doğum yapiyomusum gibi ağrı çekiyorum
Sizde de böyle sanki kemiğe veya sert bir bölgeye baskı yapıyormuş hissi oluyor mu

Göğüs bölgesi yerde, göbek havada, bel C şeklinde olsun. Olmuyorsa göbek altına yastık al. Kır o zincirleri
Bacaklar birleşik mi olmalı ayrık mı benim genelde birleşik oluyor ondan mı acıyor acaba

Ben alıyorum aslında şu acı olmasa favori pozisyonum olacak da işte şu sorunu halletmem lazım 😂

Aynı sorun bende de var , çok seviyorum bu pozisyonu ama canım acıyor o esnada belimi hareket ettirip doğru pozisyonu bulmaya çalışıyorum acıyı azaltıyor ama 0 a indirmiyor.
bir yerde okumuştum o pozisyonda derin penatrasyon oluyormuş ve penis direk vajinaya değdiği eğer penisin boyu uzunsa ağrı oluyormuş

Aynı sorun bende de var , çok seviyorum bu pozisyonu ama canım acıyor o esnada belimi hareket ettirip doğru pozisyonu bulmaya çalışıyorum acıyı azaltıyor ama 0 a indirmiyor.
bir yerde okumuştum o pozisyonda derin penatrasyon oluyormuş ve penis direk vajinaya değdiği eğer penisin boyu uzunsa ağrı oluyormuş
Ya sanki kemiğe ya da sert bir şeye baskı yapıyor gibi oluyor canım fazla acımasa bile huylanıyorum. Anatomik bir sorun mu acaba 😬

Ya sanki kemiğe ya da sert bir şeye baskı yapıyor gibi oluyor canım fazla acımasa bile huylanıyorum. Anatomik bir sorun mu acaba 😬
Aynen bende de aynısı oluyor , hatta ben doktora da sordum ilişki sırasında karnım ağrıyor diye muayene etti bir sorun yok farklı pozisyonlar deneyin dedi

Canı acıyan bir insan zevk almaz ki🙄

Klitoris uyarilmiyor dogru ama direk g noktasina baski oldugu icin vajinal orgazmi destekliyor

Bacaklar birleşik mi olmalı ayrık mı benim genelde birleşik oluyor ondan mı acıyor acaba
Bacakların omuz hizasında açık olması lazım, kalçanızı da geri doğru çıkarabilirsiniz, penisin uzunluğu da sıkıntı yaratıyor olabilir, standartların üzerindeyse rahim duvarına dokunup acı veriyor olabilir, aynı acı siz üstteyken de pluyorsa sebebi boyudur. Ben bir şey anlamıyorum o pozisyonda ya, üstte olmak daha keyifli

X