Doggy pozisyonunda canım acıyor

Loser9

Düzelicez inşallah, şu olaylar bi bitsin.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
1.384
3.909
Arkadaşlar evliyim 2 yıldır. Diğer pozisyonlarda ilişkiye girebiliyoruz genellikle gerçi hala bazen canım yanıyor ama devam edebiliyorum. Yalnız doggy pozisyonunda canım çok yanıyor aslında evlenmeden önce en zevk alacağımı düşündüğüm pozisyon oydu ama canım acıyor. Sanki orada kemikleri zorluyor eşim gibi geliyor. Bunun nedeni ne olabilir ve ne yapmalıyım?

Arkadaşlar evliyim 2 yıldır. Diğer pozisyonlarda ilişkiye girebiliyoruz genellikle gerçi hala bazen canım yanıyor ama devam edebiliyorum. Yalnız doggy pozisyonunda canım çok yanıyor aslında evlenmeden önce en zevk alacağımı düşündüğüm pozisyon oydu ama canım acıyor. Sanki orada kemikleri zorluyor eşim gibi geliyor. Bunun nedeni ne olabilir ve ne yapmalıyım?
Beli kır beli. Çok düz duruyorsundur 😉

İstemediğiniz ve sizi rahatsız eden bir durumu devam ettirmeyin o halde. Eşiniz de sizin mutlu olmadığınız bir şeyi istemez diye düşünüyorum. Rahat ve mutlu olduğunuz gibi yapın.
Eşim hiç zorlamaz ama ben istiyorum. Tabi benden kaynaklı mesela anatomik bir sorun varsa zorlamam ama basit bir çözümü varsa çözüp denemek isterim.

Tavsiyem iliskinin sonlarina doğru o pozisyona girin. Tamamen gevşemiş rahat olduğunuz anda deneyin biraz da belinizi kirin duz durmayin ve esinize yavas olmasini soyleyin alışırsınz zamanla. Ha bide istemedikçe zorlama ile olmaz

Aslında çok bile kırıyorum hatta diyorum fazla mı kırıyorum 😂 bacaklarımı ayrı mı tutmam gerekiyor acaba ondan mı acıyor
Sanirim o yuzden. Cunku mesane hemen rahmin ustunde oldugu için bel pozisyonu onemli yoksa penis direkt mesaneye baski yapar

Pelvik taban kaslarınızla ilgili olabilir. benim de bazen baskı hissettiğim oluyor. doktorum kasların keman yayı gerilmiş demişti bir kez. arada egzersiz yapıyorum. belki sende de böyle bir şey vardır.

Bu partnere göre değişiyor mu ki merak ettim valla. Önceki nasıldı bu nasil :rolleyes:
Öncekilerde gayet keyifliydi valla paldır küldürdü hatta 😂 ama şimdiki sevgilimle yıllardır aşamadık bu durumu, canım yaniyo eğer kendimi zorlarsam saatlerce doğum yapiyomusum gibi ağrı çekiyorum

Öncekilerde gayet keyifliydi valla paldır küldürdü hatta 😂 ama şimdiki sevgilimle yıllardır aşamadık bu durumu, canım yaniyo eğer kendimi zorlarsam saatlerce doğum yapiyomusum gibi ağrı çekiyorum
Way anasını hemde paldır kuldur, kız ben ne geometri hesaplamaları yastıkla ne üçgenler ne dörtgenler çiziyordum gene olmuyordu :confused::confused:

X