• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogdugu yer mi doydugu yer mi

Herşey hallolur.Büyükşehirde yasayanlarda bazı şeyleri kargo ile getirtiyor bu hiç önemli değil .

Ama sen bipolar isen ,mevsimsel geçiş ve bulunduğun yerden başka bir yerde yaşamak seni zorlayabilir .Atak doneminde çok başka şeyler yaşayabilirsin vs vs yani iyi düşünüp karar vermen gerekiyor.tedavi görüyor musun
benim hayatımı cok etkilemiyor ve erkek arkadasım benim a dan zye herseyimi bilir biz birbirimizi oldugumuz gibi seviyoruz benm evde olan sorunlarımın bazı sebebi annem de asırı sinirli birbirimizi gaza getiriyoruz

işin garip kısmı bir gün orda baya bir lüks cafeye oturup makiyato istedim adam bana şaka yapıyorsun heralde dedi :D e dedim menude var 2 saat bekledik getiremedi

Hatta köyde yaşıyorum ve buraya başka şehirden geldim evlenip. Bekarken şehir merkezinde yaşıyordum. İhtiyaç karşılayabileceğin büyük yerleşim yerleri yok mu yakınlarda??? İlk etapta zorlansan da sonra öğrenirsin her yeri alışırsın
en yakın sehir merkezi 2 saat uzaklıkta gidip gelemem bliyorum kendimi

Mesela organik yağlarımı kahvelerimi alamayacağım bunlar benim için cok onemli ben ekmek yemem mesela özel ekmek alırım ben midemden rahatsızım bir cok konuda dikkatli olmak zorundayım ay bi de boyle ne alacaksınız 2 mli migrosta olmayacak diye konusanlar var ya inanılmaz sinir oluyorum hayatta tek ihtiyac giysi mi
sturbucks olmayan watsons olmayan yerde yasamak bana ölüm gibi bir sey kıyafet sorun değil internet var :KK70:

Ama sen market yazmışsın

Ben diyecektim sinema vs yok desen makul diye

Watsons ta olanlar da nette olur

Organik yağ dediğin kozmetik mi yiyecek mi anlayamadım ama o tarz ürünler de nette olur

Starbucks olmadan yaşanır da şimdi hatırladım siz aylık 400 TL kahve içen üyesiniz galiba

Haklısınız alıştığınız düzeni bozmayın

Büyük şehirden küçük bir şehire taşınmak zorunda kalan insan olduğum için söylüyorum ben olsam büyük şehirde kalırdım.
Büyük şehre alışıldıktan sonra küçükte zor yaşıyor insan.
Dedikodusu bitmez o küçük yerlerin gezecek yerin olmaz tek aktivite ev gezmesi ya da yakınlardaki büyük şehirlere gitmek.
Alışveriş için bile büyük şehre geliyordu insanlar ben kendim gözlerimle şahit oldum.
Psikolojiniz daha da kötüleşmesin insanlar küçük şehir duydu mu olala hayat güzel stressiz filan diyor ama öyle değil gerçeği daha büyük can sıkıntısı.
Geçim derdini düzeltelim derken içiniz geçer öyle yerlerde benim ne yazık ki geçti böyle kaldım işte şimdi....
ailesinin bana pek zararı olmaz benim cok ters birisi oldugumu en ufak seyde cekip gideceğimi biliyorlar o yuzden bana bulamazlar bana düğünü söyle yapalım boyle yapalım dedi de iyi siz yapın madem ben sizi bozmayayım dedim bir daha agızlarını acmadılar aslında erkek arkadasımın bana sevgisine inanılmaz guveniyorum o yuzden ailesi sıkıntı değil

Ama sen market yazmışsın

Ben diyecektim sinema vs yok desen makul diye

Watsons ta olanlar da nette olur

Organik yağ dediğin kozmetik mi yiyecek mi anlayamadım ama o tarz ürünler de nette olur

Starbucks olmadan yaşanır da şimdi hatırladım siz aylık 400 TL kahve içen üyesiniz galiba

Haklısınız alıştığınız düzeni bozmayın
artık kahvemi evde içiyorum ama siz dusunsenize bir daha su içmeyeceğinizi benim için de kahve aynı sey benim kullandığım yağlar hem kozmetik hem de yemeklerde kullanılan yağlar bunlar sadece watsons da var :(
ayrıca bana asagılarcasına yazacagınıza hiç yazmayın ben boyle bir insanım yapacak bir sey yok

artık kahvemi evde içiyorum ama siz dusunsenize bir daha su içmeyeceğinizi benim için de kahve aynı sey benim kullandığım yağlar hem kozmetik hem de yemeklerde kullanılan yağlar bunlar sadece watsons da var :KK43:
ayrıca bana asagılarcasına yazacagınıza hiç yazmayın ben boyle bir insanım yapacak bir sey yok

Aşağılamıyorum

Sadece bunların bir kısmı takıntı

Su yoksa soda içerim meyve suyu ayran çay kahve içerim

Siz kalıplarla yaşıyorsunuz

Ben böyleyim diyorsunuz ama hayatınızdan da şikayetçisiniz

Değişim sizin elinizde ama bunu reddediyorsunuz

Aşağılamıyorum

Sadece bunların bir kısmı takıntı

Su yoksa soda içerim meyve suyu ayran çay kahve içerim

Siz kalıplarla yaşıyorsunuz

Ben böyleyim diyorsunuz ama hayatınızdan da şikayetçisiniz

Değişim sizin elinizde ama bunu reddediyorsunuz

ben kahve içmeyi de cok seviyorum kitap okumayı da hayatımın bu yonunu değiştirmek istemiyorum ki benim bagımlılığım olmalı olmak zorunda bu da beni mutlu eden nadir seylerden birisi

artık kahvemi evde içiyorum ama siz dusunsenize bir daha su içmeyeceğinizi benim için de kahve aynı sey benim kullandığım yağlar hem kozmetik hem de yemeklerde kullanılan yağlar bunlar sadece watsons da var :KK43:
bunlaei kargo ile isteyebilirsiniz ama kargo var mi? Yurtici aras ptt yoksa sehir merkezlerine yollayip oradan almak zor. Sizin kullandiklariniz stok alinabilecek urunler. O acidan rahat olur. Kahve icin cozum bulmus zaten. Giysi vs de netten geliyor.

bunlaei kargo ile isteyebilirsiniz ama kargo var mi? Yurtici aras ptt yoksa sehir merkezlerine yollayip oradan almak zor. Sizin kullandiklariniz stok alinabilecek urunler. O acidan rahat olur. Kahve icin cozum bulmus zaten. Giysi vs de netten geliyor.
ya tamam da 250 gram kahve 40 lira 400 gr yag 55 lira nasıl stok edeceğim stok cok pahalıya mal olur

Nereye gideceksiniz?
Antalyanın bir ilçesine o kadar güzel denizi var ki anlatamam :) kendime hemen bir balkonumu düzenleyeceğim denizin karsında kitap okuyacağım kahvemi içeceğim :) erkek arkadasım inanılmaz bir insan benden hiç bir sey beklemez aşkım sen iyi ol yanımda ol bana yemek yapma ev temizleme der bana orası sadece aşk ve huzur gibi geliyor :D

Antalyanın bir ilçesine o kadar güzel denizi var ki anlatamam :) kendime hemen bir balkonumu düzenleyeceğim denizin karsında kitap okuyacağım kahvemi içeceğim :) erkek arkadasım inanılmaz bir insan benden hiç bir sey beklemez aşkım sen iyi ol yanımda ol bana yemek yapma ev temizleme der bana orası sadece aşk ve huzur gibi geliyor :KK70:
Hiç düşünme o zaman marketmiş şuymuş buymuş. İnsan her şeye uyum sağlıyor.

Kargo filan önemli değil de. Senin ruhsal hassasiyetin nedeniyle şehir değiştirmek sana iyi gelecek mi bunu yaşamadan bilemeyiz. Deneyip gör derim.
Yakın arkadaşım işyeri değişikliğinden dolayı ikidir maniye giriyor,o da bipolar,psikiyatrist kontrolünde olup değişiklikleri atlama lütfen,bu yorum çok mantıklı

Market konusunda ne almak isteyip bulamayacaginizi merak ettim

Bozulmayacak seylerse toplu goturursunuz arada bir. Veya kargoyla hallolur.

Biz buyuksehirdeyiz. Salcayi baharati ayri yagi ayri sucugu kaymagi ayri tarhanayi makarnayi ayri kuruyemisi ayri yerden kargoyla getirtiyoruz.

Kucuk yerde de olsak ihtiyacimiz olan bazi luks tuketim grubunu kargoyla alirdik. Ayni hesap.

Market konusunda ne almak isteyip bulamayacaginizi merak ettim

Bozulmayacak seylerse toplu goturursunuz arada bir. Veya kargoyla hallolur.

Biz buyuksehirdeyiz. Salcayi baharati ayri yagi ayri sucugu kaymagi ayri tarhanayi makarnayi ayri kuruyemisi ayri yerden kargoyla getirtiyoruz.

Kucuk yerde de olsak ihtiyacimiz olan bazi luks tuketim grubunu kargoyla alirdik. Ayni hesap.

Kahve ve organik yağ imiş

Starbucks yokmuş watsons yokmuş

Ben sorunca bu cevapları verdi de

Kahvenin 250 gr ı 40 yağın 400 gr ı 55 tl imiş o nedenle stok da yapamazmış

O kahvesiz olmazmış

Diger turlu de etrafinda magazalar , alisveris merkezleri olacak ama o kadar paran olmayacak. Ben ucuz yeri tercih ederdim.Zaten buyuk yerde yasamama ragmen her seyimi internetten aliyorum.

Ben de kahveyi cok severim, evde 4 tane kahve makinesi var :)) internetten siparis edip evde hazirlayabilirsiniz, hem evinizin balkonunda mis gibi icersiniz. Ustelik disardakinden ucuza geliyor :))

Kahve ve organik yağ imiş

Starbucks yokmuş watsons yokmuş

Ben sorunca bu cevapları verdi de

Kahvenin 250 gr ı 40 yağın 400 gr ı 55 tl imiş o nedenle stok da yapamazmış

O kahvesiz olmazmış

Iyi de starbuckstan ben 250 gr espressoyu 26.50ye aliyorum.

Ortalama 7 gram kahveden de 1 shot espresso cikiyor. Makinasi farkliysa oynar tabi bu durum.
Filtre icinse 10 gram bir fincana ideal.
Yani gunde 1 tane icse nerdeyse 1 paket 1 ay gider.
Gunde 3 bile icse 80 lira bile tutmaz ayda.

Herkesin butcesi farkli tabii ama bu da stok yapilamayacak bir meblag degil ki. Bunu stoklayamayan kisi zaten eli dar oldugu icin normalde de bu urun ve tuketimi tercih etmeyen kisidir.

Back