• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogdugu yer mi doydugu yer mi

Yinebirben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
399
329
18
32
ben pahalı bir buyuksehirde yasıyorum ev kiraları gercekten cok pahalı en ucuz ev kirası 1000 1500 lira ben daha once konularımda actıgım gibi baya bir borca girdim şimdi hiç birsey almadan borclarımı oduyorum komple bitecek 6 7 ay içinde o problem değil(eski konularıma bakıp bana laf yapacaklar için yazdım)
erkek arkadasımın yasadığı yerde burdaki 2000 liralık evler 700 800 arası ama sorun benim ihtiyaclarımı karsılayabileceğim marketlerin olmaması ( en buyuk market 2 m li migros) bu yuzden sürekli kargoyla ihtiyaclarımı almak zorundayım ama bunun dısında sorunumuz olmayacak
annemden de uzak durmak istiyorum cunku onu gercekten cok yıpratıyorum ( bipolar hastası oldugum sebebiyle) ve gideceğim yerde de erkek arkadasım bana iş buldu bile kesin baslayacağım yakın bir maasla
gidip gitmeyeceğim konusu kafamı kurcalıyor ailemi özlersem ama burda da çok zor bir hayatım olacak cunku hayat nanılmaz pahalı

Bence gidin esiniz olacak kişiyi seviyorsanız kargonun sorun olacağını sanmıyorum ben de eşim icin büyük şehirden küçük şehire gelmiştim burda da cok seçenek yoktu kıyafet açısından ama arabayla gidebildim heryere ordan aldım bişey sormak istiyorum hastalığınız nedir yani nasıl hastalık ?

Bence gidin esiniz olacak kişiyi seviyorsanız kargonun sorun olacağını sanmıyorum ben de eşim icin büyük şehirden küçük şehire gelmiştim burda da cok seçenek yoktu kıyafet açısından ama arabayla gidebildim heryere ordan aldım bişey sormak istiyorum hastalığınız nedir yani nasıl hastalık ?

Mevsimsel döngülere göre ruh hali çok neşeli cömert vs veya çok durgun depresif olması demek.

ben pahalı bir buyuksehirde yasıyorum ev kiraları gercekten cok pahalı en ucuz ev kirası 1000 1500 lira ben daha once konularımda actıgım gibi baya bir borca girdim şimdi hiç birsey almadan borclarımı oduyorum komple bitecek 6 7 ay içinde o problem değil(eski konularıma bakıp bana laf yapacaklar için yazdım)
erkek arkadasımın yasadığı yerde burdaki 2000 liralık evler 700 800 arası ama sorun benim ihtiyaclarımı karsılayabileceğim marketlerin olmaması ( en buyuk market 2 m li migros) bu yuzden sürekli kargoyla ihtiyaclarımı almak zorundayım ama bunun dısında sorunumuz olmayacak
annemden de uzak durmak istiyorum cunku onu gercekten cok yıpratıyorum ( bipolar hastası oldugum sebebiyle) ve gideceğim yerde de erkek arkadasım bana iş buldu bile kesin baslayacağım yakın bir maasla
gidip gitmeyeceğim konusu kafamı kurcalıyor ailemi özlersem ama burda da çok zor bir hayatım olacak cunku hayat nanılmaz pahalı

Kargo filan önemli değil de. Senin ruhsal hassasiyetin nedeniyle şehir değiştirmek sana iyi gelecek mi bunu yaşamadan bilemeyiz. Deneyip gör derim.

Kargo filan önemli değil de. Senin ruhsal hassasiyetin nedeniyle şehir değiştirmek sana iyi gelecek mi bunu yaşamadan bilemeyiz. Deneyip gör derim.
en azından annemin yanından ayrılıp ikmiz de huzurlu olacagız

Mutlaka gidin. Çalışın borcunuz bitsin para biriktirin
Yazın iyi yerlere gidin gezin tatil yapın öyle deşarj olun
Küçük yerin sıkıntısı küçük oluyor trafik derdi yok şehri söylememissin ama muhtemelen insanlar daha kibar olucak
Benimde evlenmeden önce annem ile problemim vardı uzaklaşıp özlem girince işin içine ilişkimiz çok düzeldi
Hayırlısı olsun.

Istanbulda olmamiza ragmen kiyafet haric cogu seyi netten aliyoruz.bu sehrin buhrani trafigi insanlari. mahvediyor.kucuk sehrin tasasi az olur.ben olsam giderdim.mustakbel esinize guveniyorsaniz hic durmayin.

Çok merak ettim ne almak isteyeceksiniz de olmayacak

Yani en büyük market 2 M Migros ise orada olmayan ne alacaksınız da bunu dert edindiniz

Giysi vs her gün alınmaz bir süre önceden aldıklarımızla idare edersin

en azından annemin yanından ayrılıp ikmiz de huzurlu olacagız

Herşey hallolur.Büyükşehirde yasayanlarda bazı şeyleri kargo ile getirtiyor bu hiç önemli değil .

Ama sen bipolar isen ,mevsimsel geçiş ve bulunduğun yerden başka bir yerde yaşamak seni zorlayabilir .Atak doneminde çok başka şeyler yaşayabilirsin vs vs yani iyi düşünüp karar vermen gerekiyor.tedavi görüyor musun

Gönlüm doğduğun yer demek istese de bu zamanda, bu ekonomik şartlarda mecburen doyduğun yer..

Hatta köyde yaşıyorum ve buraya başka şehirden geldim evlenip. Bekarken şehir merkezinde yaşıyordum. İhtiyaç karşılayabileceğin büyük yerleşim yerleri yok mu yakınlarda??? İlk etapta zorlansan da sonra öğrenirsin her yeri alışırsın

Rahatsizligin varmis daha iyi olurum derken daha kotu da olabilirsin. Iyo dusunup karar ver hele es ailesi de oradaysa sıkınti oldugunda senin icin daha da buyuyebilir.

Erkek arkadaşınız bipolar olduğunuzu biliyor mu?
Sonuçta annenizi yıpratmanız sebebiyle uzaklaşmak istiyorsunuz, erkek arkadasınız da yıpranır mı yarın öbür gün?
neyle karşılasacağını biliyor mu? depresif dönem geldiğinde zorluk çekmez misiniz anneniz de olmayacak?
Depresif dönemde işe gitmeyi bırakın evden çıkmayan bipolarlar duydum, bilmiyorum tabi sizde durum nedir. (sizi en iyi siz bilirsiniz ben sadece bunlara dikkat edin demek istiyorum sonradan üzülmeyin diye.)bu sefer işten çıkmış olmaz mısınız, küçük yerde tekrar başka iş bulabilecek misiniz?
Erkek arkadaşınızla evlenseniz çocuğunuz olsa, depresif dönemde çocuğa bakabilecek misiniz?

migroslardan önce bunları düşünün bence. yoksa internet sayesinde her şey ayağınıza gelir.
sevgiler...

Büyük şehirden küçük bir şehire taşınmak zorunda kalan insan olduğum için söylüyorum ben olsam büyük şehirde kalırdım.
Büyük şehre alışıldıktan sonra küçükte zor yaşıyor insan.
Dedikodusu bitmez o küçük yerlerin gezecek yerin olmaz tek aktivite ev gezmesi ya da yakınlardaki büyük şehirlere gitmek.
Alışveriş için bile büyük şehre geliyordu insanlar ben kendim gözlerimle şahit oldum.
Psikolojiniz daha da kötüleşmesin insanlar küçük şehir duydu mu olala hayat güzel stressiz filan diyor ama öyle değil gerçeği daha büyük can sıkıntısı.
Geçim derdini düzeltelim derken içiniz geçer öyle yerlerde benim ne yazık ki geçti böyle kaldım işte şimdi....

Yani en büyük market 2 M Migros ise orada olmayan ne alacaksınız da bunu dert edindiniz

Oyle demeyin ben de istanbuldan kicuk bir sehire geldim ve hatta kucuk de sayilmaz buyuk sehirler arasinda ama yine de insan aradigini bulmakta zorlaniyor orda alisiyorsun her cesidi gormeye buraya gelince bir kac cesit var ve gercekten fark belli oluyor...

Mesela organik yağlarımı kahvelerimi alamayacağım bunlar benim için cok onemli ben ekmek yemem mesela özel ekmek alırım ben midemden rahatsızım bir cok konuda dikkatli olmak zorundayım ay bi de boyle ne alacaksınız 2 mli migrosta olmayacak diye konusanlar var ya inanılmaz sinir oluyorum hayatta tek ihtiyac giysi mi
sturbucks olmayan watsons olmayan yerde yasamak bana ölüm gibi bir sey kıyafet sorun değil internet var :D

Back