Gayet güzel bir bölüme açmışsın ablacım, topiğiniz mutlaka uğramam gereken topiklerden, takip listeme alıyorum hemen.
Ne kadar ince bir düşünceSevmiyor korkuyorsak dahi hayvanlara zarar vermeyelim, bizler kadar yaşam hakları olduğunu unutmayalım, kuşlar etrafı kirletiyor diye düşünmeyin lütfen, eski mimari yapıları aklınıza getirin, biz ecdadı hayvanlara merhamet eden bir milletiz, öyle ki camilere, köprülere dahi rüzgarın, güneşin yönü hesaplanarak yapılmış kuş evleri var, bakınız Bali paşa camii, Kiğılı camii, Büyükçekmece köprüsü.
Eki Görüntüle 2299471
Bende geldimmHoşgeldimmm
Hani ennn doğal etiketler
B Brunello Cicinelli
D Dilos06
@malii
Diktorya Secret
K KurkmantoluS
A n n e y i m
ChocolateCookie
İlk aklıma gelenlergelmeyenlerede etiket yapıştırırız seve seve
BayıldıımmmEki Görüntüle 2299472 bu güzellik sevilmez mi hiç çiçeklerime kedilerime kopüşlerime evlatlarimi SEVİYORUMdoğayı seviyorum bize verdiği tüm nimetleri seviyorum onları sevmeyenler utansın.....
Hha bizim için özel olsunGözünden yeşil kalp çıkan emoji istiyorum ya 2019 da çok mu şey istiyorum
Eki Görüntüle 2299472 bu güzellik sevilmez mi hiç çiçeklerime kedilerime kopüşlerime evlatlarimi SEVİYORUMdoğayı seviyorum bize verdiği tüm nimetleri seviyorum onları sevmeyenler utansın.....
Hoş geldinBende geldimmcok güzel olmus ya bayildim bu topige
Daha size çok güzel resimler aticam sizlerde atın kızlar doğayı sevmeyi başaramayanlar varsa en azından bu güzel topik sayesinde doğayı hayvalarimizi dostlarımızi severler diye düşünüyorumMükemmel yaa çok güzelallah bağışlasım diloş
Türkiye genelinde kuş köşkü, kuş sarayları adı altında hamam, köprü, camii, sinagog, kilise vb binalara kuş evleri yapılmış, kimisi maalesef yıkıldı ama bizler binalarımıza, evlerimize kuş evleri yaparak ya da en azından kuşların su içebileceği, yemek yiyebileceği alanlar oluşturarak bir şeyler yapabiliriz, çok bir şey değil bir plastik kaba su koymak, biraz ekmek kırıntısı atmak, kuş pisletir diye düşünmesinler, kuşun atığı bizim doğaya attığımız pet şişe, kirli bebek bezi gibi zararlı değil, kuş pisliği doğaya yararlı ama pet şişeNe kadar ince bir düşünce
Devam et yetiştirmeye çiçekSuan ki evimde yok ama bekarken bir sürü orkidem vardi rengarenklerdi onlari oksar sever konusurdum hala Annem bakiyor onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?