Doğan güneşimiz var kızlarrrr!!!!

kuzum canım benim ellerine sağlık çoookkk çokkk duygulandırdın beni bugünlere geleceğimi hiç tahmin etmezdim..süper bidepük oldu buuu sayende

o zaman bende depüklerim hem de çooook büyük bi zevkleee
ben de depüklenmek istiyorum artııııık

çok çok saolun kızlar..tuhaf biduygu depük yemekte darısı başınıza inşş

Niye büşraya topik açmadık ki :26: hem kvsride hiç görmedik olan birine açmıyoruzda olmayana niye açıyoruz

canım şafak topiğinin eskilerindenim ben sabaha kadar çok zaman geçirdik o topikte.460la başlamıştım orda ben ve orda bitirdm ..snradan çok aktif olamadım ama hep takipteydim zaten listemizde vardı sürekli atıyodu şafağım orda..o günlerimi hiç unutmam

kuzucum tekrar çok çok saol..tanışmamız kısa sürede oldu ama çok şey paylaştık seninle.dertlerimiz,belkide duygularımız birdi,bide şu var ikimiz kırklareli mağduruyduk tabiki oda var...iyiki tanımışım seni tahmin edemiyecğim mutluluğu yaşattın bana,aklım abile gelmezdi bu..unutma çok çokkk seviliyosun ..darısı başına diyorum sağlam bi depük sanada gelecek

Canım benim mutlu edebildiysem ne mutlu...
Artık en büyük mutluluğu aşkınla yaşa...
Ben de iyi ki tanımışım seni..
Birbirimize çok destek olduk

İnşallah darısı başıma canım..

canım benim adını görüyodum ama kvsr olarak görüyodum love_my olunca tanıyamadım olsun yinede depüklemeye geldim bilmeden tanımadan bz bu günler için varızzzzz

Kevsercim Kırklareli bitti artık, yok kırklarelinin kızları, yok bulgar kızlar fln derdi yok

canım benim adını görüyodum ama kvsr olarak görüyodum love_my olunca tanıyamadım olsun yinede depüklemeye geldim bilmeden tanımadan bz bu günler için varızzzzz
Büşşşümmm biz kader arkadaşıyız, yoldaşız yaa, bütün yarenlerin depüğüne katılırız biz

tabiki çok saolun beni yalnız bırakmadınz dertlerimz ortaktı enazından

aynen kuzmya kız derdi kalmadı çok rahatladım

Süper süperr süperrrrr darısı tüm bekleyenlerin basınaaaaaa

darısı tüm bekleyenlerin başına....
çok zor asker yolu beklemek. bende geçen yıl eşimi göndermiştim askere.
bir başıma ailemden uzak 6 ay geçirdim onsuz.
şafak doğan güneşşşşş...... doğmuş bile.........

Gözün aydın, darısı bizim başımıza...

çookk çoook saolun kızlar..aynen zordu ama bitti çok şükür..darısı tüm bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…