• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğan güneşimiz var kızlarrrr!!!!

Hep söyledik, BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK diye...
Vee işte bugün bir asker yareni daha sevdiceğine kavuşuyor...

Sevgili arkadaşım Kevser yani love_my , eski nickiyle kvsr bugün askerine kavuşuyor:48:

Allah'ım onlara başka ayrılık göstermesin diyorum...
Veee onu sevdiğinin kollarına depüklüyorum...
Çok mutlu olun kevsercim..

Darısı tüm bekleyenlerin başına...:nazar:

Eki Görüntüle 299451

kuzum canım benim ellerine sağlık çoookkk çokkk duygulandırdın beni bugünlere geleceğimi hiç tahmin etmezdim..süper bidepük oldu buuu sayende:16:

attachment.php

o zaman bende depüklerim hem de çooook büyük bi zevkleee :9::9:
ben de depüklenmek istiyorum artııııık :52:

çok çok saolun kızlar..tuhaf biduygu depük yemekte:1: darısı başınıza inşş:16:

Niye büşraya topik açmadık ki :26: hem kvsride hiç görmedik olan birine açmıyoruzda olmayana niye açıyoruz :1:

canım şafak topiğinin eskilerindenim ben sabaha kadar çok zaman geçirdik o topikte.460la başlamıştım orda ben ve orda bitirdm ..snradan çok aktif olamadım ama hep takipteydim zaten listemizde vardı sürekli atıyodu şafağım orda..o günlerimi hiç unutmam:34:

walla ben büşranın doğan güneşinde ya izindeydim, ya da izinden yeni döndüğüm için ortamdan uzaktım, durumun farkında değildim, hatırlamıyorum...
Ama tatlım love_my topiğin eskilerinden, ve ben onunla çok şey paylaştım..
O yüzden de bu topiği açma ihtiyacı hissettim büşüm...
Bir kaç gün önce gece şafak 2 diye bizim topiğe yazmış hatta..
Yazmasa da önemli değil, ben ona söz vermiştim ben depüklücem seni die, ve yaptım da...:16:
Dün gece de faceden depükledim ama içime sinmedi, buraya da açtım...
Bana da açanlar olur bir gün inşallah:31::31::31:

kuzucum tekrar çok çok saol..tanışmamız kısa sürede oldu ama çok şey paylaştık seninle.dertlerimiz,belkide duygularımız birdi,bide şu var ikimiz kırklareli mağduruyduk tabiki oda var:1:...iyiki tanımışım seni tahmin edemiyecğim mutluluğu yaşattın bana,aklım abile gelmezdi bu..unutma çok çokkk seviliyosun :16:..darısı başına diyorum sağlam bi depük sanada gelecek :1:

kuzum canım benim ellerine sağlık çoookkk çokkk duygulandırdın beni bugünlere geleceğimi hiç tahmin etmezdim..süper bidepük oldu buuu sayende:16:

canım şafak topiğinin eskilerindenim ben sabaha kadar çok zaman geçirdik o topikte.460la başlamıştım orda ben ve orda bitirdm ..snradan çok aktif olamadım ama hep takipteydim zaten listemizde vardı sürekli atıyodu şafağım orda..o günlerimi hiç unutmam:34:

kuzucum tekrar çok çok saol..tanışmamız kısa sürede oldu ama çok şey paylaştık seninle.dertlerimiz,belkide duygularımız birdi,bide şu var ikimiz kırklareli mağduruyduk tabiki oda var:1:...iyiki tanımışım seni tahmin edemiyecğim mutluluğu yaşattın bana,aklım abile gelmezdi bu..unutma çok çokkk seviliyosun :16:..darısı başına diyorum sağlam bi depük sanada gelecek :1:
Canım benim mutlu edebildiysem ne mutlu...
Artık en büyük mutluluğu aşkınla yaşa...
Ben de iyi ki tanımışım seni..
Birbirimize çok destek olduk

İnşallah darısı başıma canım..

canım benim adını görüyodum ama kvsr olarak görüyodum love_my olunca tanıyamadım olsun yinede depüklemeye geldim bilmeden tanımadan bz bu günler için varızzzzz :16:

Kevsercim Kırklareli bitti artık, yok kırklarelinin kızları, yok bulgar kızlar fln derdi yok:1:

canım benim adını görüyodum ama kvsr olarak görüyodum love_my olunca tanıyamadım olsun yinede depüklemeye geldim bilmeden tanımadan bz bu günler için varızzzzz :16:
Büşşşümmm biz kader arkadaşıyız, yoldaşız yaa, bütün yarenlerin depüğüne katılırız biz:69::16:

tabiki çok saolun beni yalnız bırakmadınz dertlerimz ortaktı enazından:16::16:

Kevsercim Kırklareli bitti artık, yok kırklarelinin kızları, yok bulgar kızlar fln derdi yok:1:

Büşşşümmm biz kader arkadaşıyız, yoldaşız yaa, bütün yarenlerin depüğüne katılırız biz:69::16:

aynen kuzmya kız derdi kalmadı çok rahatladım:1::1:

Süper süperr süperrrrr darısı tüm bekleyenlerin basınaaaaaa:nazar::nazar::nazar:

darısı tüm bekleyenlerin başına....
çok zor asker yolu beklemek. bende geçen yıl eşimi göndermiştim askere.
bir başıma ailemden uzak 6 ay geçirdim onsuz.
şafak doğan güneşşşşş...... doğmuş bile.........

darısı tüm bekleyenlerin başına....
çok zor asker yolu beklemek. bende geçen yıl eşimi göndermiştim askere.
bir başıma ailemden uzak 6 ay geçirdim onsuz.
şafak doğan güneşşşşş...... doğmuş bile.........
Gözün aydın, darısı bizim başımıza...

çookk çoook saolun kızlar..aynen zordu ama bitti çok şükür..darısı tüm bekleyenlerin başına:16::16:

Back