Ayy inşallah canım benim, senin depiğini de atacağız inşallah...ayyy allahımmm banada 10 gün sonra nasip olcak kısmet olursa ellerimiz bi daha hiç ayrılmıycak
yeni topiğimiz hayırlı olsun
Ayy inşallah canım benim, senin depiğini de atacağız inşallah...
171 gün sonra da benimkini
o zaman bende depüklerim hem de çooook büyük bi zevkleee
ben de depüklenmek istiyorum artııııık
Hahahaha kızımm siz arızasınızz yaa iki kişi vermiş kafa kafayaa depükkk atıp duruyorr hahahaKevsere güneş doğdu ama güneş sizi çarptı anlaşılannn
Yaa ewet çok az kaldı...az kalmış canım çoğunu 3te 1 kalmışşş zaman su gibi akıp gidiyor valla biz beklediğimiz için zaman yavaş geçiyor
hadi burcum sıra sana da gelecek...
o zaman bende depüklerim hem de çooook büyük bi zevkleee
ben de depüklenmek istiyorum artııııık
Hahahaha kızımm siz arızasınızz yaa iki kişi vermiş kafa kafayaa depükkk atıp duruyorr hahahaKevsere güneş doğdu ama güneş sizi çarptı anlaşılannn
senin depük gecen gelsin ben seni o zman görücem
Hahaha Allah seni yaa, burda da yerlere yatırdın beni 2 dk'daHahahaha kızımm siz arızasınızz yaa iki kişi vermiş kafa kafayaa depükkk atıp duruyorr hahahaKevsere güneş doğdu ama güneş sizi çarptı anlaşılannn
Hahaha Allah seni yaa, burda da yerlere yatırdın beni 2 dk'da
Kızım adettir bu, her teskere alan yarene topik açılır...
walla ben büşranın doğan güneşinde ya izindeydim, ya da izinden yeni döndüğüm için ortamdan uzaktım, durumun farkında değildim, hatırlamıyorum...Niye büşraya topik açmadık ki :26: hem kvsride hiç görmedik olan birine açmıyoruzda olmayana niye açıyoruz
walla ben büşranın doğan güneşinde ya izindeydim, ya da izinden yeni döndüğüm için ortamdan uzaktım, durumun farkında değildim, hatırlamıyorum...
Ama tatlım love_my topiğin eskilerinden, ve ben onunla çok şey paylaştım..
O yüzden de bu topiği açma ihtiyacı hissettim büşüm...
Bir kaç gün önce gece şafak 2 diye bizim topiğe yazmış hatta..
Yazmasa da önemli değil, ben ona söz vermiştim ben depüklücem seni die, ve yaptım da...
Dün gece de faceden depükledim ama içime sinmedi, buraya da açtım...
Bana da açanlar olur bir gün inşallah
oyy oyyy çok sağol kuzummmoyyy düşünceli arkadaşım benim yaa ben baburla sana açıcam depük topiğini o zaman söz tuğçe ilk göz ağrım burda benim çok sevdim aynı senin gibi
oyy oyyy çok sağol kuzummm
inşallah kuzum inşallah...ama inş. ogünlerde burda olursunda görürsün o günleri inş....
büşra3 bu aralar kayıplarda yok gelmiyor hç :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?