Çok şükür tatlımmm
Aşkımmmm 09:50 uçağı ile İstanbula doğru uçuyor..
Saatler kaldı hatta yaklaşık 9 saat sonra yanımdaaa
Çok şükür tatlımmm
Bugün senin günün, tadını çıkart
Karşılamaya gidecek misin peki?
olsun kuzum, en azından mesai bitiminde hemen görebileceksin, ne mutlu sanaYok burçkankam ya nasıl gideyim 17:15'te çıkıyorum işten orta noktada buluşacağız saat 18:00'de.. İş yerim çok ters bir yerde İstanbul dışında kalıyor diyebilirim o nedenle servis dışında ulaşım imkanı çok zor..
olsun kuzum, en azından mesai bitiminde hemen görebileceksin, ne mutlu sana
ooow yeeee
bebeğim hayırlı olsun sarıl sevdiğine miis
DOĞRUUUUU KOCİŞİN KOLLARINA BAKİİİMMM
servisle fln uğraşma, ben seni kestirmeden göndereyimmm
Eki Görüntüle 344172
Darısı başımıza inşallahMerhaba kızçeler,
Kavuşma anımızı şöyle özetleyim merak edenler varsa
Cuma akşam servisten indiğimde sevdiceğim tam karşımda beni bekliyordu
Boğazımda bişey düğümlendi o an ve tek kelime etmeden Sımsıkı sarıldık birbirimize, Derin derin kokusunu içime çekip öptüm aşkımı! Hiç bitmesin istedim o an
Sonra oturduk bi yerde, Yanımda oturan kişi kimdi? 15 ay bittimi gerçekten? Rüyamı? İnanamadık o gün ikimizde şaşkındık,:44:
Ertesi gün tekrar buluştuğumuzda gerçeğin ta kendisi olduğunu daha iyi anladık..
Anlatmak, kelimeler dökmek çok zor.. Çok mutluyuz artık sıkıntılı bekleyiş sona erdi, Ölüm dışında bizi ayırabilecek hiç bir şey yok artık Allah’ın izniyle..
Darısı hepinizin başına..
Darısı başımıza inşallah
çok güzel bir kavuşma olmuşşş
Merhaba kızçeler,
Kavuşma anımızı şöyle özetleyim merak edenler varsa
Cuma akşam servisten indiğimde sevdiceğim tam karşımda beni bekliyordu
Boğazımda bişey düğümlendi o an ve tek kelime etmeden Sımsıkı sarıldık birbirimize, Derin derin kokusunu içime çekip öptüm aşkımı! Hiç bitmesin istedim o an
Sonra oturduk bi yerde, Yanımda oturan kişi kimdi? 15 ay bittimi gerçekten? Rüyamı? İnanamadık o gün ikimizde şaşkındık,:44:
Ertesi gün tekrar buluştuğumuzda gerçeğin ta kendisi olduğunu daha iyi anladık..
Anlatmak, kelimeler dökmek çok zor.. Çok mutluyuz artık sıkıntılı bekleyiş sona erdi, Ölüm dışında bizi ayırabilecek hiç bir şey yok artık Allah’ın izniyle..
Darısı hepinizin başına..
Ne güzel anlatmışsın canım
Mutluluğunuz daim olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?