• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğan bir güneşimiz daha varrrrr!!!! şubat'ın tepük topiği...

Çok şükür tatlımmm :nazar:
Bugün senin günün, tadını çıkart :34:
Karşılamaya gidecek misin peki?:52:

Yok burçkankam ya nasıl gideyim 17:15'te çıkıyorum işten orta noktada buluşacağız saat 18:00'de.. İş yerim çok ters bir yerde İstanbul dışında kalıyor diyebilirim o nedenle servis dışında ulaşım imkanı çok zor..

Yok burçkankam ya nasıl gideyim 17:15'te çıkıyorum işten orta noktada buluşacağız saat 18:00'de.. İş yerim çok ters bir yerde İstanbul dışında kalıyor diyebilirim o nedenle servis dışında ulaşım imkanı çok zor..
olsun kuzum, en azından mesai bitiminde hemen görebileceksin, ne mutlu sana:31::31::31:

olsun kuzum, en azından mesai bitiminde hemen görebileceksin, ne mutlu sana:31::31::31:

evet canım :31: garip bir hissiyat şuan hiç heyecanım yok :1:

daha önce uyuz olurdum böyle söyleyenlere Nasıl olur yaa diye!! :1: şuan bende öyleyim nasıl bir histir bu.. dün heyecandan titriyordum

:52::52::52:veeee burçkankamın hasret dolu son 1 saati:52::52:
Dımm dımm dımmm dımmm:52::52::52:

Merhaba kızçeler,:3:
Kavuşma anımızı şöyle özetleyim merak edenler varsa :31:
Cuma akşam servisten indiğimde sevdiceğim tam karşımda beni bekliyordu :53:
Boğazımda bişey düğümlendi o an ve tek kelime etmeden Sımsıkı sarıldık birbirimize, Derin derin kokusunu içime çekip öptüm aşkımı! Hiç bitmesin istedim o an:16:
Sonra oturduk bi yerde, Yanımda oturan kişi kimdi? 15 ay bittimi gerçekten? Rüyamı? İnanamadık o gün ikimizde şaşkındık,:44:
Ertesi gün tekrar buluştuğumuzda gerçeğin ta kendisi olduğunu daha iyi anladık..:38:
Anlatmak, kelimeler dökmek çok zor.. Çok mutluyuz artık sıkıntılı bekleyiş sona erdi, Ölüm dışında bizi ayırabilecek hiç bir şey yok artık Allah’ın izniyle..:16:
Darısı hepinizin başına.. :21:

Boğazımda bişey düğümlendi o an ve tek kelime etmeden Sımsıkı sarıldık birbirimize, Derin derin kokusunu içime çekip öptüm aşkımı! Hiç bitmesin istedim o an:16:
Sonra oturduk bi yerde, Yanımda oturan kişi kimdi? 15 ay bittimi gerçekten? Rüyamı? İnanamadık o gün ikimizde şaşkındık,:44:
Ertesi gün tekrar buluştuğumuzda gerçeğin ta kendisi olduğunu daha iyi anladık..:38:
Anlatmak, kelimeler dökmek çok zor.. Çok mutluyuz artık sıkıntılı bekleyiş sona erdi, Ölüm dışında bizi ayırabilecek hiç bir şey yok artık Allah’ın izniyle..:16:
Darısı başımıza inşallah :69::nazar:
çok güzel bir kavuşma olmuşşş:31:

Ne güzel anlatmışsın canım:31:
Mutluluğunuz daim olsun inşallah:16:

Back