• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğan bir güneşimiz daha varrrrr!!!! şubat'ın tepük topiği...

Yolunuz açik olsun safak güzelceleri..
Hepiniz teker teker kavusursunuz insallah..
Zaman su gibi akip gecsin,
dönem dönem safak skstirabilir :1:
tehlike aninda derin nefes alip geldigi gunleri dusunup kendinizi rahatlatmaya calisin
bizim artik safagimiz kalmadi sayilir yeni günde Dogan Günes deyip bekleyeceğim vee
sonra 15 ay'a veda edip eski gunlerimizdeki gibi hayata devam ediyor olacagiz :24:
Herseyde bi hayir vardir derler cok dogru
15 ay bizi birbirimize daha cok bagladi..
Sabretmeyi ögretti..
Problem cozme yetenegimizi arttirdi..
Kucuk seylerle mutlu olabildik..
Günde sesini bi dk duyup iyi oldugunu ogrenmenin verdigi mutluluk paha bicilemezdi
yada hic duyamadan gunler gecti.
KK da benimle ayni seyleri yasayan hisseden arkadaslar ve dostlar edindim, destek olduk hep birbirimize..
Zaman zaman avuttuk birbirimizi..
Öyle yada bòyle iyisiyle kötüsüyle 15 ay gecti biz kavusuyoruz artik darisi sizlere...:nazar:

Son düzenleme:
$2012-02-08 20.45.35-1.jpg

aşkıma aldığım hediyelerin bir kısmı :21:

canımmm gözün aydınnn önümdeki en büyük engel sendennn yolu tıkadın açmak bilmedinn kızım yaa şimdi artık 4 gün başı ben çekicemmmmm en çok seni kıskandım bilesinn :) şaka maka askerlik zor şafak saymak zor ne güçlü yarenleriz bizz..:41:

kadının iyisi asker beklerken, erkeğin iyiside karısı hamileyken belli olurmuş.. biz sıramızı savıyoruz kızlarrr :1:

Darısıııı tümm yarenlerin başınaaa
Allll bu da bendennn ohhh ssefammm olsunnn

Eki Görüntüle 343009

canımmm gözün aydınnn önümdeki en büyük engel sendennn yolu tıkadın açmak bilmedinn kızım yaa şimdi artık 4 gün başı ben çekicemmmmm en çok seni kıskandım bilesinn :) şaka maka askerlik zor şafak saymak zor ne güçlü yarenleriz bizz..:41:

kadının iyisi asker beklerken, erkeğin iyiside karısı hamileyken belli olurmuş.. biz sıramızı savıyoruz kızlarrr :1:

Eki Görüntüle 343009

Canım teşekkür ederim, Darısı senin başına 4 gününüz kaldı sizinde.. :32:

Engel kalktı kuzum sefasını sür artık sende :1:

:1: savdık sırayı bakalım onlar ne yapacak :1:

Amin.. Darısı tüm bekleyenleri başına inşallah.. :16:

vayyy gölmleğin rengine bayıldımmm canım hepsi çok güzellerr hepicini yükle görek anacımmm :16:

artıkk kavuşuyorsunuzz ağvayada gidicenizz şöyle bol doğan güneşli foto istiyoruzz he unutmaaa :20:

:32: tamam canım gelişmeleri depük topiğimden izleyebilirsin :1:

Burçkankam, bende sizler gibi şafağını sıfırlayıp sevdiceklerine kavuşan arkadaşlarımıza imrenerek baktım, :31:
onlar gibi sevindim, :52:bazen onların yerine koyamadım kenidimi:5: hiç bitmeyecek gibi geldi.. :18:
Bugün baktım ki sıra bana da gelmiş:32: ve sende bi bakıcaksın ki sıra sana gelmiş..:34:
İlk günlerimi hatırlamak dahi istemiyorum ağlamaktan konuşamazdım :1:
sonra burda sizlerle tanıştım çok iyi anladım sizi bende yaşamıştım o anları :43: destek olmak istedim çünkü buraya geldiğimde bana da destek olmuşlardı.. Buranın gelenekleri böyleydi :1:

İyiki varsınız, Sizleri seviyorum..

Sizler olmasaydınız çok daha zor geçerdi bu süreç :38:
Ewet buranın geleneği böyle canım benim, gelene yardımcı olmak destek olmak... Ağlayanı teselli etmek...
Herkes böyle böyle yiyor askerliği...
sıra bizde inşallahhh:31::72::72::72:

:7::7::7:Teşekkürler Burçkankam, Bende güzel dostluğumuza birbirimizi destekleyişimize kaldırıyorum... :7::7::7:
:7::7::7:sanal ortamdan dost çıkmaz diyenlere de kapak olsun kuzummm :7::7::7:
Eki Görüntüle 343008

aşkıma aldığım hediyelerin bir kısmı :21:
ooo karşılama ve yıldönümü hediyeleri miii? çok güzellermiş, güle güle kullansın enişte :34:

Eki Görüntüle 343009
Ümoşummm sıra sendeeee, sana da bi topik açak artık... ayferi gönderelim de hayırlısıyla:32::32::32:

Ewet buranın geleneği böyle canım benim, gelene yardımcı olmak destek olmak... Ağlayanı teselli etmek...
Herkes böyle böyle yiyor askerliği...
sıra bizde inşallahhh:31::72::72::72:

:7::7::7:sanal ortamdan dost çıkmaz diyenlere de kapak olsun kuzummm :7::7::7:
ooo karşılama ve yıldönümü hediyeleri miii? çok güzellermiş, güle güle kullansın enişte :34:

Ümoşummm sıra sendeeee, sana da bi topik açak artık... ayferi gönderelim de hayırlısıyla:32::32::32:

:52: Sıramı savdım datlum sizde sıranızı savın arkanızdakileri çok bekletmeyin :20::1:

Bencede kapak olsun :23:

Canım bunlar karşılama hediyeleri, Yıldönümü için elle tutulur bişey olmayacak aslında Güzel bi yerde kahvaltı, kahve & tavla keyfi, bowling & öğle yemeği ardından sinema şeklinde dolu dolu bir gün geçirmek benim planım.. 14 Şubat için henüz ne alacağıma karar veremedim :4: Her türlü fikre ihtiyacım var :1:

ümoşun da son 4 günü.. onada açalım bi topikk o da duygulansın benim gibi :52:

Maşallah ya, burayı yeni gördüm, depük olayını okuyunca kavradım ne güzel kenetlenmişsiniz birbirinize.. Ben sıramı 26.08.2011'de savmıştım. Geleli kaç oldu, 15 ay bi başıma bekledim, kendimi yedim bitirdim, saçma insanların saçma önerilerine uydum bazen... Şaka gibiydi. Ama sınavımızı çok şükür verdik :16: size de kısmet oldu ne güzell, Allah bir ömür mutlu etsin sizi. Çok sevindim sizin adınıza valla, her bayanın bekleyemeyeceğini de gördüm ben bu 15 ay boyunca, sabrın sonu selamet... Çok sevindim adınıza, o heyecan bambaşka bişeyy :31::16: Bende depük atayım size mademm :52:

Sevgilerr.. :16:

Maşallah ya, burayı yeni gördüm, depük olayını okuyunca kavradım ne güzel kenetlenmişsiniz birbirinize.. Ben sıramı 26.08.2011'de savmıştım. Geleli kaç oldu, 15 ay bi başıma bekledim, kendimi yedim bitirdim, saçma insanların saçma önerilerine uydum bazen... Şaka gibiydi. Ama sınavımızı çok şükür verdik :16: size de kısmet oldu ne güzell, Allah bir ömür mutlu etsin sizi. Çok sevindim sizin adınıza valla, her bayanın bekleyemeyeceğini de gördüm ben bu 15 ay boyunca, sabrın sonu selamet... Çok sevindim adınıza, o heyecan bambaşka bişeyy :31::16: Bende depük atayım size mademm :52:

Sevgilerr.. :16:

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :16:

Keşke sizde bizim gibi geçirmiş olsaydınız bekleyiş sürecinizi, inanın daha az yıpranırdınız :34:
Hep destek tam destek olduk, motive ettik birbirimizi, Kimi zaman hep beraber üzüldük, sorunlarımızı, endişelerimizi, kaygılarımızı paylaştık burada ama teskere alan arkadaşlarımızın mutluluğunu görünce su serpildi yüreklerimize, İnanmaya başladık kavuşacağımıza..
Bitecekti ve bizlerde kavuşacaktık.. Şimdi bende kavuşanlar kervanına katılıyorum :29: saatler kaldı :38:

Allah başka ayrılık yaşatmasın bizlere.. :31: Darısı tüm bekleyenlere :16:

oyy maşallah yemiş bitirmişsiniz şafakları allah başka ayrılık vermesin inşallah.Ben bu ay göndericem aşkımı inş rabbim hepimizi tez zamanda kavuşturur:))

oyy maşallah yemiş bitirmişsiniz şafakları allah başka ayrılık vermesin inşallah.Ben bu ay göndericem aşkımı inş rabbim hepimizi tez zamanda kavuşturur:))

:nazar: amin.. Darısı başınıza öyleyse Allah kavuştursun.. Hiç birşey gözünüzü korkutmasın :34: Öyle yada böyle bitiyor..

:10: Aşkımmmm 09:50 uçağı ile İstanbula doğru uçuyor..:10:
Saatler kaldı hatta yaklaşık 9 saat sonra yanımdaaa:52:

Back