Önümü tamamen açıyorsun ayfer teşekkür ederim :)
Başka ayrılık yaşamazsınız umarım,hep bir arada ve mutlu olun inşallah..
Eki Görüntüle 342838
senin olsun canim bir süreligine ama sende bian once elinden cikarmaya bak..
Darisi basina diyorum
canımmm gözün aydınnn önümdeki en büyük engel sendennn yolu tıkadın açmak bilmedinn kızım yaa şimdi artık 4 gün başı ben çekicemmmmm en çok seni kıskandım bilesinn :) şaka maka askerlik zor şafak saymak zor ne güçlü yarenleriz bizz..
kadının iyisi asker beklerken, erkeğin iyiside karısı hamileyken belli olurmuş.. biz sıramızı savıyoruz kızlarrr
Darısıııı tümm yarenlerin başınaaa
Allll bu da bendennn ohhh ssefammm olsunnn
Eki Görüntüle 343009
vayyy gölmleğin rengine bayıldımmm canım hepsi çok güzellerr hepicini yükle görek anacımmm
artıkk kavuşuyorsunuzz ağvayada gidicenizz şöyle bol doğan güneşli foto istiyoruzz he unutmaaa
Ewet buranın geleneği böyle canım benim, gelene yardımcı olmak destek olmak... Ağlayanı teselli etmek...Burçkankam, bende sizler gibi şafağını sıfırlayıp sevdiceklerine kavuşan arkadaşlarımıza imrenerek baktım,
onlar gibi sevindim,bazen onların yerine koyamadım kenidimi hiç bitmeyecek gibi geldi.. :18:
Bugün baktım ki sıra bana da gelmişve sende bi bakıcaksın ki sıra sana gelmiş..
İlk günlerimi hatırlamak dahi istemiyorum ağlamaktan konuşamazdım
sonra burda sizlerle tanıştım çok iyi anladım sizi bende yaşamıştım o anlarıdestek olmak istedim çünkü buraya geldiğimde bana da destek olmuşlardı.. Buranın gelenekleri böyleydi
İyiki varsınız, Sizleri seviyorum..
Sizler olmasaydınız çok daha zor geçerdi bu süreç
Teşekkürler Burçkankam, Bende güzel dostluğumuza birbirimizi destekleyişimize kaldırıyorum...
ooo karşılama ve yıldönümü hediyeleri miii? çok güzellermiş, güle güle kullansın enişte
Ümoşummm sıra sendeeee, sana da bi topik açak artık... ayferi gönderelim de hayırlısıylacanımmm gözün aydınnn önümdeki en büyük engel sendennn yolu tıkadın açmak bilmedinn kızım yaa şimdi artık 4 gün başı ben çekicemmmmm en çok seni kıskandım bilesinn :) şaka maka askerlik zor şafak saymak zor ne güçlü yarenleriz bizz..
kadının iyisi asker beklerken, erkeğin iyiside karısı hamileyken belli olurmuş.. biz sıramızı savıyoruz kızlarrr
Darısıııı tümm yarenlerin başınaaa
Allll bu da bendennn ohhh ssefammm olsunnn
Eki Görüntüle 343009
Ewet buranın geleneği böyle canım benim, gelene yardımcı olmak destek olmak... Ağlayanı teselli etmek...
Herkes böyle böyle yiyor askerliği...
sıra bizde inşallahhh
sanal ortamdan dost çıkmaz diyenlere de kapak olsun kuzummm
ooo karşılama ve yıldönümü hediyeleri miii? çok güzellermiş, güle güle kullansın enişte
Ümoşummm sıra sendeeee, sana da bi topik açak artık... ayferi gönderelim de hayırlısıyla
Maşallah ya, burayı yeni gördüm, depük olayını okuyunca kavradım ne güzel kenetlenmişsiniz birbirinize.. Ben sıramı 26.08.2011'de savmıştım. Geleli kaç oldu, 15 ay bi başıma bekledim, kendimi yedim bitirdim, saçma insanların saçma önerilerine uydum bazen... Şaka gibiydi. Ama sınavımızı çok şükür verdiksize de kısmet oldu ne güzell, Allah bir ömür mutlu etsin sizi. Çok sevindim sizin adınıza valla, her bayanın bekleyemeyeceğini de gördüm ben bu 15 ay boyunca, sabrın sonu selamet... Çok sevindim adınıza, o heyecan bambaşka bişeyy Bende depük atayım size mademm
Sevgilerr..
oyy maşallah yemiş bitirmişsiniz şafakları allah başka ayrılık vermesin inşallah.Ben bu ay göndericem aşkımı inş rabbim hepimizi tez zamanda kavuşturur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?