Doğan bir güneşimiz daha varrrrr!!!! şubat'ın tepük topiği...

DeryaW

hürgeneral
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
11.242
707
248

Canım arkadaşım, burçkankam Ayferciğimin depük topiğini açmak da bana kısmetmiş...
KK ilk geldiğimde tanıdım onu da..
BUrada edindiğim en harika dostlardan birisi de Şubat10
Bugün şafağının son günü...
Yarın güneş ayfer ve askeri için doğacak...
Allah sizi bir daha ayırmasın şubatım..
BUndan sonra şafak kelimesini sadece düğün şafağında kullan
İlk tepiğin benden....
Eki Görüntüle 342597

KK ya ilk geldiğimiz günden itibaren kuzucum şubatım hep benimle yanımda oldu sorduğumuz bunaltıcı sorulara hep iyilikle cevap verdi şimdi onunla beraber bizimde bir doğan güneşimiz oldu inş. bundan sonra sevdiceğiyle bir ömürrrr mutlu mesut olursun ayfercimmm seniii çokkkk seviorummmmm canım arkadaşımmm

Ayfer arkadaşımız seni çok sonradan tanıdım ..
En güzel dileğim bir daha ayrılmayın inşallah rabbim ayrılık yüzü göstermesin ...

Gözünüz aydın ..

Ben buranın yenisiyim daha geleli 2gün oldu diğer arkadaşlar gibi pek tanımıyorum sni ama o yzden dicek bişide bulamadım ama hayırlı olsun darısı hepimizin başına inşallahh bi ömür mutu olursunuz allahım hiç bi zaman ayırmasın sizi nazarlardan korusun inşallahh

Haneedenn birinnii dahaa depüklüyoruzzz desenizee

Allah başka ayrılık vermesin canım aşkınla son ayrlığınız olsun bu

Hadii bakalıımmm sen git kii sıraa bizede gelsinnn

Evet nice depükler gördük... hep imrenerek baktık, kendi teskeremiz gibi sevindik, arkadaşlarımızın sevinçlerini paylaştık.. sonunda bize de geliyor sıra...
Ayfer aşkına kavuşsun da sıra bizlere gelsin artık
Cadımkazanım hakikaten dediğin gibi ayfer bizi hep sabırla dinleyip sabırla cewap verdi.. o ağlak günlerimizde bize destek oldu o da..
Ahh yaa bi gün bunları yazacağımı düşündüğümde hayal gibi gelirdi...
Günler zorda olsa geçiyormuş..
Ama sizlerin sayesinde herşey daha kolaylaştı canlarım benim...
Hepinizi çok seviyorum ben

Canım ya, hep yanınızda oldum hepte yanınızda olucam.. birbirimize hep destek olduk sende en büyük destekçilerimdendin.. İnşallah bende sizi depükliycem burdan, çok mutlu etti bu depük durumu ağlayabilirim o derece bende seni çok seviorum kuzum

Ayfer arkadaşımız seni çok sonradan tanıdım ..
En güzel dileğim bir daha ayrılmayın inşallah rabbim ayrılık yüzü göstermesin ...

Gözünüz aydın ..

Amin canım, Rabbim bu anı hepinize yaşatsın gerçekten tarif edilmeyip yaşanası bir durum.. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..

Amin canım hep dedim hepte diyeceğim Allah tüm bekleyenlere sabır versin,
Zor bir süreç ama sonunda Allahın izniyle kavuşacağını biliyorsun, önemli olan sabırlı olmak.. Sevdiceğini desteklemek zaman gelip geçiyor bir şekilde.. Darısı tüm bekleyen şafak güzellerinin başına diyorum..

Haneedenn birinnii dahaa depüklüyoruzzz desenizee

Allah başka ayrılık vermesin canım aşkınla son ayrlığınız olsun bu

Hadii bakalıımmm sen git kii sıraa bizede gelsinnn

Evet yahu.. Baba evinden çıkan kızlara döndüm bi anda öyle bir hisse kapıldım hüzün sevinç mutluluk bir arada..

Amin canım, Güzel dileklerin için Teşekkürler..

Darısı başına

Sıramı sizlere bıraktım..

Burçkankam, bende sizler gibi şafağını sıfırlayıp sevdiceklerine kavuşan arkadaşlarımıza imrenerek baktım,
onlar gibi sevindim, bazen onların yerine koyamadım kenidimi hiç bitmeyecek gibi geldi.. :18:
Bugün baktım ki sıra bana da gelmiş ve sende bi bakıcaksın ki sıra sana gelmiş..
İlk günlerimi hatırlamak dahi istemiyorum ağlamaktan konuşamazdım
sonra burda sizlerle tanıştım çok iyi anladım sizi bende yaşamıştım o anları destek olmak istedim çünkü buraya geldiğimde bana da destek olmuşlardı.. Buranın gelenekleri böyleydi

İyiki varsınız, Sizleri seviyorum..

Sizler olmasaydınız çok daha zor geçerdi bu süreç

allah bir ömür hepinizi mutlu etsin inş kızlar... şafağı biten sevdiceğine kavuşan arkadaşada inş bundan sonra şafak gibi özlem dolu ayrı günler saydırmaz..bir ömür mutlu olun şekerler

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyferrrrrrrrr Allahımmmmmmmmmmm yine bi kavuşma anı dahaaaaa..

artık bi dahaki şafak beklemen düğünün olur inşşşşşşşşş..

koskoca 460'ı yedinnnnnnn

Allah mutluluğunuzu daim etsin kuzummm

darısı başımıza

İnşallah tatlım,

Darısı başına inşallah bende sizleri depükleyeceğim

Amin.. Hepimiz çok mutlu oluruz inşallah..

allah bir ömür hepinizi mutlu etsin inş kızlar... şafağı biten sevdiceğine kavuşan arkadaşada inş bundan sonra şafak gibi özlem dolu ayrı günler saydırmaz..bir ömür mutlu olun şekerler

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

Önümü tamamen açıyorsun ayfer teşekkür ederim :)
Başka ayrılık yaşamazsınız umarım,hep bir arada ve mutlu olun inşallah..
Eki Görüntüle 342838

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…