KK ya ilk geldiğimiz günden itibaren kuzucum şubatım hep benimle yanımda oldu sorduğumuz bunaltıcı sorulara hep iyilikle cevap verdi şimdi onunla beraber bizimde bir doğan güneşimiz oldu inş. bundan sonra sevdiceğiyle bir ömürrrr mutlu mesut olursun ayfercimmm seniii çokkkk seviorummmmm canım arkadaşımmm
Kadehimi şubat10 için kaldırıyorum kızlarrrrr
Ayfer arkadaşımız seni çok sonradan tanıdım ..
En güzel dileğim bir daha ayrılmayın inşallah rabbim ayrılık yüzü göstermesin ...
Gözünüz aydın ..
Ben buranın yenisiyim daha geleli 2gün oldu diğer arkadaşlar gibi pek tanımıyorum sni ama o yzden dicek bişide bulamadım ama hayırlı olsun darısı hepimizin başına inşallahh bi ömür mutu olursunuz allahım hiç bi zaman ayırmasın sizi nazarlardan korusun inşallahh
Haneedenn birinnii dahaa depüklüyoruzzz desenizee
Allah başka ayrılık vermesin canım aşkınla son ayrlığınız olsun bu
Hadii bakalıımmm sen git kii sıraa bizede gelsinnn
Evet nice depükler gördük... hep imrenerek baktık, kendi teskeremiz gibi sevindik, arkadaşlarımızın sevinçlerini paylaştık.. sonunda bize de geliyor sıra...
Ayfer aşkına kavuşsun da sıra bizlere gelsin artık
Cadımkazanım hakikaten dediğin gibi ayfer bizi hep sabırla dinleyip sabırla cewap verdi.. o ağlak günlerimizde bize destek oldu o da..
Ahh yaa bi gün bunları yazacağımı düşündüğümde hayal gibi gelirdi...
Günler zorda olsa geçiyormuş..
Ama sizlerin sayesinde herşey daha kolaylaştı canlarım benim...
Hepinizi çok seviyorum ben
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyferrrrrrrrr Allahımmmmmmmmmmm yine bi kavuşma anı dahaaaaa..
artık bi dahaki şafak beklemen düğünün olur inşşşşşşşşş..
koskoca 460'ı yedinnnnnnn
Allah mutluluğunuzu daim etsin kuzummm
darısı başımıza
allah bir ömür hepinizi mutlu etsin inş kızlar...şafağı biten sevdiceğine kavuşan arkadaşada inş bundan sonra şafak gibi özlem dolu ayrı günler saydırmaz..bir ömür mutlu olun şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?