Doğan bir güneşimiz daha var!!! Sırada ecem'in teskere eğlencesi var....

gözün aydın arkadaşım..şimdi ne kadar mutlusun tahmin ediyorum..

ben de burda tam 15 ay şafak saydım..şimdi 6 aylık evliyiz aşkımla..darısı başınıza..

Aaaa canımm inanamıyorum demek evlendiniz, ne güzelll
Şafak saydığımız günleri hatırlıyorum da ne kadar da uzak geliyor o ilk günler...
Darısı başımıza artıkk

eceeeeeem kutlarım seni hayatım 460 günü bitirdin yaa o zor günleri atlattın darısı biz bekleyenlerin basına olsun daha 200 ü göremedim ben gözün aydın olsun canım çok mutlu ol inşallah allah sizi birbirinize bagıslasın allah nazarlardan korusun gözümüz degmez inşallah yaa

ececimm gözün aydınn ,darısı bir çırpıda başımıza inşallahh .. bundan sonra her şey gönlünüzde olsun inşallah güzel haberlerinizi tez zamanda alırız...
Aminnn canım benim inşallah.
Darısı hepinizin başına

Amin canım benim son ayrılığımız olur inşallahhh.
Öyle böyle derken bitti gerçekten inanılır gibi değil ben şimdi sıramı sizlere bırakıyorum sıra sizde kuzu

gözün aydın arkadaşım..şimdi ne kadar mutlusun tahmin ediyorum..

ben de burda tam 15 ay şafak saydım..şimdi 6 aylık evliyiz aşkımla..darısı başınıza..
Amin inşallahh
Canımmm hatırlıyorum senin şafak saydığın günleri maşallah evlisiniz artık ne güzel

Aminn tatlım çok teşekkür ederim inşallah sizde görüceksiniz bu günleri tez zamanda

Son düzenleyen: Moderatör:
canımmm hayırlı olsunnn allah başka ayrılık vermesin artıkkk çokk sevindimm darısı bizim başımıza inşallah

Ecem şimdi sevdiceği ile birliktedir, güzel havanın tadını çıkartıolardır birlikteee ohhh missss

canımmm hayırlı olsunnn allah başka ayrılık vermesin artıkkk çokk sevindimm darısı bizim başımıza inşallah

Tatlımmm amin teşekkür ederim inşallah sizde depükleneceksiniz bitti bitecek sizinde
Ecem şimdi sevdiceği ile birliktedir, güzel havanın tadını çıkartıolardır birlikteee ohhh missss

Ah canım darısı başınıza inşallah bir ay kaldı nerdeyse sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…