• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğan bir güneşimiz daha var!!! Sırada ecem'in teskere eğlencesi var....

gözün aydın arkadaşım..şimdi ne kadar mutlusun tahmin ediyorum..:52:

ben de burda tam 15 ay şafak saydım..şimdi 6 aylık evliyiz aşkımla..darısı başınıza..:16:

Aaaa canımm inanamıyorum demek evlendiniz, ne güzelll :16: :nazar:
Şafak saydığımız günleri hatırlıyorum da ne kadar da uzak geliyor o ilk günler...
Darısı başımıza artıkk :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:eceeeeeem kutlarım seni hayatım 460 günü bitirdin yaa o zor günleri atlattın darısı biz bekleyenlerin basına olsun daha 200 ü göremedim ben gözün aydın olsun canım çok mutlu ol inşallah allah sizi birbirinize bagıslasın :72::72::72::72::72::72::72::72:allah nazarlardan korusun gözümüz degmez inşallah yaa :nazar::nazar::52::52::52:

ececimm gözün aydınn ,darısı bir çırpıda başımıza inşallahh .. bundan sonra her şey gönlünüzde olsun inşallah güzel haberlerinizi tez zamanda alırız...
Aminnn canım benim inşallah.
Darısı hepinizin başına:16:

Yaa di mi ama, ay yok ecem gittiydi de gidecekti de yok askeri gelecekti gelemedi fln derkeeeeennnnn..:52: teskere geldi kuzum yaa:16:
Allah size başka ayrılık göstermesin inşallahhhh, bu son ayrılığınız olur canım benim..
Artık sıra bize geliyor hayırlısıyla:24::32:
Tertoooommm darısı bizim başımıza artık, önümüz açılıyor, artık sıra bizdeeeeeee:52:

Amin canım benim son ayrılığımız olur inşallahhh.
Öyle böyle derken bitti gerçekten inanılır gibi değil ben şimdi sıramı sizlere bırakıyorum sıra sizde kuzu:52:

gözün aydın arkadaşım..şimdi ne kadar mutlusun tahmin ediyorum..:52:

ben de burda tam 15 ay şafak saydım..şimdi 6 aylık evliyiz aşkımla..darısı başınıza..:16:
Amin inşallahh :69:
Canımmm hatırlıyorum senin şafak saydığın günleri maşallah evlisiniz artık ne güzel :nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar:eceeeeeem kutlarım seni hayatım 460 günü bitirdin yaa o zor günleri atlattın darısı biz bekleyenlerin basına olsun daha 200 ü göremedim ben gözün aydın olsun canım çok mutlu ol inşallah allah sizi birbirinize bagıslasın :72::72::72::72::72::72::72::72:allah nazarlardan korusun gözümüz degmez inşallah yaa :nazar::nazar::52::52::52:

Aminn tatlım çok teşekkür ederim inşallah sizde görüceksiniz bu günleri tez zamanda:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
canımmm hayırlı olsunnn allah başka ayrılık vermesin artıkkk çokk sevindimm darısı bizim başımıza inşallah:16::16:

Ecem şimdi sevdiceği ile birliktedir, güzel havanın tadını çıkartıolardır birlikteee ohhh missss :16::16::nazar:

canımmm hayırlı olsunnn allah başka ayrılık vermesin artıkkk çokk sevindimm darısı bizim başımıza inşallah:16::16:

Tatlımmm amin teşekkür ederim inşallah sizde depükleneceksiniz bitti bitecek sizinde :9::9:
Ecem şimdi sevdiceği ile birliktedir, güzel havanın tadını çıkartıolardır birlikteee ohhh missss :16::16::nazar:

Ah canım darısı başınıza inşallah bir ay kaldı nerdeyse sizede :16:

Back