sanırım bu konuda en şanslı olan benim, banyom mutfağım salonum ve yatak odamın petekleri açık ama ara kattayız, üst alt dolu ve binada yalıtım var, misafir gelmeden açmıyorum, ihtiyacımız da açıkçası hiç olmadı, en fazla 37 lira fatura gördük kışın en çetin zamanında 1 gece açtık diye...
mucize değil, açmıyoruz doğalgazı :) sadece misafir gelince... babam da açmıyodu, sanırım alışkınım ben... hiç olmadı kazakla yada battaniyeyle oturulabilinir mesela aylık 300 lira fatura vermeye güç yoksa... tabi eve bebek girme ihtimali olunca iş değişecek, o da ayrı mesele...
Mucize sanki sizin fatura?Çok ilginç.
mucize değil, açmıyoruz doğalgazı :) sadece misafir gelince... babam da açmıyodu, sanırım alışkınım ben... hiç olmadı kazakla yada battaniyeyle oturulabilinir mesela aylık 300 lira fatura vermeye güç yoksa... tabi eve bebek girme ihtimali olunca iş değişecek, o da ayrı mesele...
merhabalar canım herkesın kullanım seklı farklı odaların her petegını acarsan tasarruf asla edemessın mesala ben sadece oturma odamı ve mutfagımı acıyorum ve ben bu kıs 600 tl yakıt harcadım ve cok ıyı bıze gore benım yakınımlar 2000 tlyı buluyor dıyorlar aslında senın elınde
kombinizin markasını ögrenebilirmiyim ?????mucize değil, açmıyoruz doğalgazı :) sadece misafir gelince... babam da açmıyodu, sanırım alışkınım ben... hiç olmadı kazakla yada battaniyeyle oturulabilinir mesela aylık 300 lira fatura vermeye güç yoksa... tabi eve bebek girme ihtimali olunca iş değişecek, o da ayrı mesele...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?