• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğalgaz kullanan arkadaşlara sorum

meleyi

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
350
12
643
55
Diğer
Bizim apartmanımızda katı yakıt merkezi sistem kalorifer var katı yakıttanmıdır bilmem ama evlerimiz çok is oluyor.Ve yakında büyük ihtimal doğalgaza bağlanacağız.Sorum şu; doğalgazda katıyakıt gibi is yapıyor mu? Cevaplarınızı bekliyorum.

Peki aylık olarak ne kadar ödüyorsunuz

Merhaba canım.. Valal doğalgazı icat edenden Alalh rağzı olsun :1:
Bizde doğalgaz kullanıyoruz zaten apartman doğalgaz üzerine baca falan yok apartmanda..
Kullanımına ve kombine göre değişiyor bu.. birde binanın ısı yalıtımına..
Örneğin; bizim ev 2+1
mutfakta hiç açmıyoruz radyatörü.. kombi tek başına ısıtıyor orayı..
oturma odamızı ve benim odamı açıyoruz.. çok soğuk havalardada annem kendi yatak odasını açıyor..
bu şekilde ayda en fazla 90 tl fatura geliyor tatlım..
tabi birde gündüz faktörü var.. annem gündüzleri fazla açmıyo kombiyi.. yatarkende kapatıyoruz..

hayır cnm is yapmıyor faturan evin büyüklüğüne göre ve şartlarına göre değişir bilmeden sana cvp vermek güç olur ama is olmaz merak etme..

Teşekkür ederim canlarım evim 130 m2 ne kadar öderiz bellideğil artık. UMARIM ÜŞÜMEYİZ çünkü biz sıcağa alıştık.

evim 150 m2 ve 160 ile 200 arası gwliyor
büyük banyomu ve misafir odamı kapalı tutuyorum
is olmuyor

canım annemin katı yakıttan doğal gaza geçildi. ama is olayı hala devam ediyor. annem de üstüne örtü koyuyor. sonuçta mantık aynı kömür suyu ısıtıp peteğe veriyor. doğal gaz da aynı. belki de annemin peteğinden çok çıkıyordu. fakat çevre apartmanlardan balkona kurum gelirdi o sıfıra indi

Back
X