• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogalgaz abonelik ücreti

scodelario

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
280
138
53
merhaba, ben kiracıyım ve eve tasınırken ilk defa doğalgaza abone olduk ve 500 civarı para aldılar.şimdi geri tasınırken aboneliği kapattırdığımızda parayı geri veriyorlar mı?

merhaba, ben kiracıyım ve eve tasınırken ilk defa doğalgaza abone olduk ve 500 civarı para aldılar.şimdi geri tasınırken aboneliği kapattırdığımızda parayı geri veriyorlar mı?
Onu ev sahibi yaptiracakti...

Abonelik kimin üzerine oldu..

Ev sahibinin ise kiradan düş...

Kiracinin üzerine oldu ise abonelik kapatıldığında alırsın..

Evet parayı ödüyorlar bizde elektrk su dogalgaz aldık üstümüze 700 civarı ödedik kapattrnca geri alcaz

odediginiz ücreti en son faturanız düşülüp o sekilde geri aliyorsunuz

Elbette tanışırken alırsınız elektrik su gibi buda,ayrica ev sahibi kiradan dusmez,sayac bedeli degil,abonelik ucreti odediginiz.

Benim bildiğim öyle bir para ödenmiyor. Ayrıca gaz için ev sahibi abone olur. Kiracı elektrik, suyu alır üstüne.
Ev sahibinin abone olmasi sayac icin oluyor,konu sahibinin odedigi abonelik parası uzerlerine almak icin dogal gaz da aliniyor uste ayni elektrik ve su faturasi gibi

Merhabalr konu ile araştırma yaparken gördüm yazınızı bo sorum olacaktı size. Yeni ev taşıdım ben eski oturduğum eve doğalgaz sıfır gözüküyor su faturası da yok. Abonelik parasını iade ediyorlar ya daha girmedim ptt'ye. Şimdi yazılmayan o faturalar bu ay ki faturaya mi ekleniyor yoksa abonelik parasını almaya giderken düşüyor mu alacaktan

Merhabalr konu ile araştırma yaparken gördüm yazınızı bo sorum olacaktı size. Yeni ev taşıdım ben eski oturduğum eve doğalgaz sıfır gözüküyor su faturası da yok. Abonelik parasını iade ediyorlar ya daha girmedim ptt'ye. Şimdi yazılmayan o faturalar bu ay ki faturaya mi ekleniyor yoksa abonelik parasını almaya giderken düşüyor mu alacaktan
Abonelik parasını almaya gittiginizde aboneligi kestiginiz zamana kadar kullandiginiz kismin borcu dusulecek kalan kisim size verilecek

Back
X