• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Dogal yöntemlerle gögüslerini büyüten arkadaslar

ben de üşeniyordum ama kararlıyım bu sefer büyüdüğünü gördükçe yapası geliyor insanın zaten :)

kızlar 1 aydan önce hiçbir netice beklemeyin..sabır işi gerçekten. ben su çemenkürüne bu haftasonu basladın berbat kokuyorum ama inşallah bu sebeple bırakmayıp devam edersem bayağı bir faydasını görecegime inanıyorumm..herkese kolay gelsin. bu ayın sonunda ölçüp söyşerim size.

ben bi ara küç içiyodum sabah akşam biri küç ün bi faydası yok demiş aktara sormuş bende kullanmıyorum artık.. adaçayı arasıra içiyorum ama rezene çok kötü onu içemiyorum malesef. bide çörek otu yagı ile mersin yagını birleştirdim onunla masaj yapıyorum 3 gün öncede içine biraz tatlı badem yagı koydum şimdilik onu kullanıyorum meyan kökü ii diolar ama baktım kullanamam almadım. rezene yagıyla çörek otu yagını birleştircem bide mersin yagını artık rekora gidiyorum yag kullanmada :lepi:

ben 2 aydır yapıyorum bissürü şey ve sadece yarım cm büyüme var ya şaka gibi

bende 2 aydır düzenli olarak bi srü şey yaptım olmuyor su an sadece elimdekileri bitirmek için devam ediyorum galiba olmuycak yaa

bende yaklaşık 2 aydır masaj yapıyorum çörek otu yagı ve mersin yagıyla .. baya dolgun gözüküyo ya buraya geldikten sonra ümidim oldu gerçekten emek verirseniz olmıcak bişey degil inanıyorum artık masajlada büyüyebilcegine

Back