Saç Uzatma Yöntemleri Doğal Yollarla Saç Rengi Nasıl Açılır?

Muyap

Love İs War !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
878
120
40
Saç boyası kullanmadan, doğal yöntemlerle de saçlarınızın rengini açabilirsiniz. Özel saç bakım tarifleri ile hem saçlarınızın rengini kısa sürede açabilir hem de saçı besleyerek canlılık verebilirsiniz.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte bayanlar daha çok açık tonlardaki saç renklerini tercih etmeye başlıyor. Yazın güneş ışınları ve denizin tuzlu suyu doğal olarak saçların rengini bir miktar açar. Saçlarınızı kendi saç renginizden bir ton açığına boyatmadan, evde uygulayacağınız pratik ve 100% doğal yöntemlerle de saç rengini açabilirsiniz. Tamamen doğal malzemeler kullanarak yapacağınız pratik tarifler sayesinde kısa sürede saçlarınızın rengi açılacaktır.
Doğal yöntemlerle saç rengini açma
Parlak saçlar için limon maskesi
Saçın rengini kısa sürede açarak parlak görünmesini sağlayan limon maskesini hazırlamak çok kolay. Bir bardak limon suyunu 3 bardak su ile karıştırıp sprey yardımı ile saçlarınıza sürün. Saçınıza limon suyunu sürüp 2 saat kadar bekleyin. Maskenin daha etkili olması için güneşli bir günü tercih edin ve saçlarınızın güneş ışığında bekletin. Güneşin etkisiyle saçlarınız daha çabuk açılacaktır. Süre tamamlandıktan sonra saçlarınızı bol su ile yıkayarak arındırın. Limon suyu asitli bir yapıya sahip olduğu için saç derinizi ve saçlarınızı kurutabilir. Bu durumu önlemek için saçlarınıza saç bakım kremi sürebilirsiniz.
Saç uçlarının rengini açan bal maskesi
Ağır ve yapışkan bir özelliği olmasına rağmen saç uçlarına uygulandığında saçlarınızın rengini açacaktır. Saç köklerine inmeden sadece saç uçlarını açmak isteyenler saçlarına bal sürüp güneşte beklettikten sonra saçları bol su ile durulamalıdır.
Sarı saç için papatya çayı maskesi
Solmuş sarı renge sahip olanların saçlarını açarak canlılık veren papatya çayı ile sağlıklı ve bakımlı saçlara kavuşabilirsiniz. 1 bardak papatya çiçeğini (yaprağıyla beraber) 6 bardak suda papatyalar boya özelerini serbest bırakıp, suyun sarı rengini alıncaya kadar kaynatın. Maskeyi saçınıza uygulamadan önce saçlarınızı doğal yağlardan arındırmak için yıkayıp kurulayın. Hemen sonrasında saçlarınızı bu kez de sadece papatya çayı maskesi ile yıkayın. Papatya suyunun saçın her yerine işlemesi için güneşte tarayak kurutun. Haftada 2 defa uyguladığınızda saçlarınız hem açılacak hem de parlaklık kazanacaktır.
Saçları güçlendiren doğal zeytinyağı maskesi
Saçı besleyen ve gürleşmesini sağlayan zeytinyağı aynı zamanda saçların rengini de açtığını biliyor muydunuz? Saçınıza bol miktarda zeytinyağı sürüp tarayın. Güneşte bir müddet bekleyip, zeytinyağını saç telleri üzerinde kuruttuktan sonra saçlarınızı bol su ile yıkayın. Kısa süre içinde saç renginizin açıldığını farkedeceksiniz.

Limon hariç diğer tarifleri açık renk saçlılara tavsiye ederim... Limonu da saç tellerini incelttiği için pek sevmiyorum saçta...

Limon hariç diğer tarifleri açık renk saçlılara tavsiye ederim... Limonu da saç tellerini incelttiği için pek sevmiyorum saçta...

aslında limon biraz öyle tabi yakıcı daha önce bal denedim bal çok iyi ama limon ıı denemedim bence sizlerde böyle bi deneme amaçlı uçlara sürün eğer beğenirseniz saçınızın her tarafına sürün.

aslında limon biraz öyle tabi yakıcı daha önce bal denedim bal çok iyi ama limon ıı denemedim bence sizlerde böyle bi deneme amaçlı uçlara sürün eğer beğenirseniz saçınızın her tarafına sürün.

Saç rengim zaten çok açık o yüzden denemeyi düşünmüyorum uyarım denemek isteyenler içindi...

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

X