Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal yolla göğüslerimi nasıl büyütebilirim?
- Konu Sahibi user333ll
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Haziran 2024
- 272
- 46
- 13
- 32
Canım boşver küçük gögüs iyidir.her istediğini rahatlıkla giyersin Büyük gögüste giydiğin bazı şeyler çok kötü duruyor yakışmıyor küçük göğüste bir kaç model dışında her kıyafet güzel duruyor. Kendini öyle sev kabullen .kilo almaktan başka da birşey büyüteceğini sanmıyorum.kendimi kötü hissediyorum bir sey giydiğimde duvar gibi oluyorum sanki aranızda doğal yollarla büyüten var mı?
Kalorisi yüksek seyler yesem fayda eder mi acaba tereyağ falan göğüste yağdan oluştuğu icin ama tek sıkıntı göbekten kilo almak..Canım boşver küçük gögüs iyidir.her istediğini rahatlıkla giyersin Büyük gögüste giydiğin bazı şeyler çok kötü duruyor yakışmıyor küçük göğüste bir kaç model dışında her kıyafet güzel duruyor. Kendini öyle sev kabullen .kilo almaktan başka da birşey büyüteceğini sanmıyorum.
Benim evlenmeden önce 80 bedendi göğüslerim evlendim çocuğum yok henüz ama 90 şuanda 95 e yol alıyor büyüdü ama öyle kötü büyüme gelmesin aklına gayet biçimli dolgun. Evlenmeden önce duymuştum göğüs ellendikçe büyürmüş doğruymuşKalorisi yüksek seyler yesem fayda eder mi acaba tereyağ falan göğüste yağdan oluştuğu icin ama tek sıkıntı göbekten kilo almak..
- 18 Mart 2021
- 3.323
- 3.391
- 83
- 33
Benim afkadasim buyuk sutyen alip icine çorap tıkıyordu altllarına fışkırsın diye şaka degil bu arada. Dogal yontemle gogusun kendini buyuten bisey hic duymadim sadece adatmaca yapablirsnz okdr..
Genetik bazi seyler benimde evlenmeden once de orta buyuklukteydi annem hep dogur emzir buyucek sarkacak derdi 2 tane dogurdum emzirdim hala ayni annemde sasiriyor ama genetik bu durumlar
Genetik bazi seyler benimde evlenmeden once de orta buyuklukteydi annem hep dogur emzir buyucek sarkacak derdi 2 tane dogurdum emzirdim hala ayni annemde sasiriyor ama genetik bu durumlar
Zamanında hayıt otu çayı vs kullandım ama faydası olmadı evlendikten sonra da öyle eğlendikçe büyümüyorkendimi kötü hissediyorum bir sey giydiğimde duvar gibi oluyorum sanki aranızda doğal yollarla büyüten var mı?
- 22 Haziran 2024
- 272
- 46
- 13
- 32
Bu Şaka olmalı heralde hormonal bir durum yaşıyor olabilir misiniz acaba çünkü böyle birşey mümkün olsa büyütme operasyonlarına o kadar para bayılmazdıBenim evlenmeden önce 80 bedendi göğüslerim evlendim çocuğum yok henüz ama 90 şuanda 95 e yol alıyor büyüdü ama öyle kötü büyüme gelmesin aklına gayet biçimli dolgun. Evlenmeden önce duymuştum göğüs ellendikçe büyürmüş doğruymuş
Doğum yaptığında emzirirken öyle büyüyor kikendimi kötü hissediyorum bir sey giydiğimde duvar gibi oluyorum sanki aranızda doğal yollarla büyüten var mı?
Hormonal bir durum nasıl yaşayabilir ki brnde bunu anlayamıyorum işte hormon nasıl salgılıyor da büyüme yapiyor yaBu Şaka olmalı heralde hormonal bir durum yaşıyor olabilir misiniz acaba çünkü böyle birşey mümkün olsa büyütme operasyonlarına o kadar para bayılmazdı
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
- 17 Ekim 2023
- 1.626
- 1.868
- 53
O zaman benin kocam ellemesini mi bilmiyorBenim evlenmeden önce 80 bedendi göğüslerim evlendim çocuğum yok henüz ama 90 şuanda 95 e yol alıyor büyüdü ama öyle kötü büyüme gelmesin aklına gayet biçimli dolgun. Evlenmeden önce duymuştum göğüs ellendikçe büyürmüş doğruymuş
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
Emzirmeyi bırakınca da sönmüş balona dönüyor.Evlen bebek yap şak büyüyor en doğalı bu sanırım
- 14 Haziran 2023
- 7.005
- 22.164
- 268
- 33
Üzdün beni baby :) ya zaten göğüsler almış başını gidiyor ne yapacaksam bunlarla sönünce hapı yuttukEmzirmeyi bırakınca da sönmüş balona dönüyor.
Asla izin vermezler ya kaç yaşında olursam olayımBöyle bir şey imkansız. Ameliyat şart.
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
Benim ev arkadaşım gizli olmuştu. Sonradan söylemişti.Asla izin vermezler ya kaç yaşında olursam olayım
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
Valla o kadar büyümese daha iyi. Sönünce daha beter oluyor.Üzdün beni baby :) ya zaten göğüsler almış başını gidiyor ne yapacaksam bunlarla sönünce hapı yuttuk
Nasıl oldu asla cesaret edemem ya öldürürler beniBenim ev arkadaşım gizli olmuştu. Sonradan söylemişti.
- 24 Ağustos 2020
- 2.976
- 7.438
- 108