- Konu Sahibi bembeyazz00
masaj şeklin nasl daha ayrıntılı bilgi verirmisn canım ya?
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...65243-yalnizca-masaj-yaptim-gelisme-oldu.html
canım sen bu konuya yönel :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masaj şeklin nasl daha ayrıntılı bilgi verirmisn canım ya?
tşk ederim canım bakarım ben şimdi :)http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...65243-yalnizca-masaj-yaptim-gelisme-oldu.html
tşk ederim canım bakarım ben şimdi :)http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...65243-yalnizca-masaj-yaptim-gelisme-oldu.html
Ben çemen tozu kullandım. Gerçekten çok kötü kokuyor. Güleceksiniz ama aynı gübre gibi kokuyor yaaa. İğrenççççç. :120: İlk kullandığımda midem nasıl bulanmıştı. ııyyyy. En son 3 hafta kadar önce kullanmıştım. Haftada bir yapıyordum. 5 sefer filan yaptım. 5 cm büyüme oldu. Onu da inkar edemem. Doktora gidip hormonlarıma filan da baktıracağım. Ama artık peşine düşmeyecem göğüslerimin. Ben peşine düştükçe ufalıyor gibi geliyor
Ayrıcaaaaaaa bu önemliiiiii
Şunu keşfettim. Dolgu sütyenler göğüsleri küçültüyor bence. Kullanıyorsanız vazgeçin uzak durun derim
Yok masaj şeklinde değil. 2 yemek kaşığı çemen tozunu macun kıvamına gelene kadar suyla ıslatıyorum. Göğüslerime sürüp streçfilmle sarıyorum. Bunu uyumadan önce yapıyorum. Sabah kalkınca filmi çıkarıp temizliyorum maskeyi.
Yok masaj şeklinde değil. 2 yemek kaşığı çemen tozunu macun kıvamına gelene kadar suyla ıslatıyorum. Göğüslerime sürüp streçfilmle sarıyorum. Bunu uyumadan önce yapıyorum. Sabah kalkınca filmi çıkarıp temizliyorum maskeyi.
küçülme olmadı canım. Hala duruyorlar. Dolgu sütyen yazın çok terletiyor diye dolgusuz almıştım. Baktım her geçen gün dirileşmeye sıklaşmaya başladı. Geceleri sütyen takmamak da önemli tabii
Kızlar forumdan hayıt tohumu ve yaprağıyla ilgili bişiler okumuştum. Sonra gittim aktardan aldım. Kaynamış 1 su bardağı suya bir tatlı kaşığı yaprak, 1 tatlı kaşığı tohumu attım, üstüne çay tabağı kapattım. 5 dk demlendi. Sıcak içmedim. Ilık içtim. Sabah 1 bardak, akşam 1 bardak.
Haftada bir bazen 2 yapıyordum Çemen maskesini göğüslerime sürdüm. Streç filmle sardım etrafını. Sabaha kadar kalıyordu bu şekilde. Sıcaklık hissediyorsunuz. Ve tatlı bir kaşıntı. Ama çok kötü kokusu var. Berbat yani gübre gibi aynı
Nisan 11den Mayıs 1e kadar hayıt çayı içtim, bu tarihler arasında da hafta bir - iki çemen maskesi yaptım canım.
Ölçüleri yazmak istemiyorum canım. Eskiye göre 5 cm büyüme oldu bu belirttiğim tarihler içinde.
çörek otu yağı + çilek yağıyla hergün düzenli olarak masaj ve bir fincan rezene çayına 4-5damla çörek otu yağı damlatıp içmek bunu gündüz için gecede hayıt tohumu ben 1 haftadır yapıyorum dolgunluk oldu en iyi sonuç almak için en az bırakmadan 2 ay yapmak gerekiyor
Kızlar forumdan hayıt tohumu ve yaprağıyla ilgili bişiler okumuştum. Sonra gittim aktardan aldım. Kaynamış 1 su bardağı suya bir tatlı kaşığı yaprak, 1 tatlı kaşığı tohumu attım, üstüne çay tabağı kapattım. 5 dk demlendi. Sıcak içmedim. Ilık içtim. Sabah 1 bardak, akşam 1 bardak.
Haftada bir bazen 2 yapıyordum Çemen maskesini göğüslerime sürdüm. Streç filmle sardım etrafını. Sabaha kadar kalıyordu bu şekilde. Sıcaklık hissediyorsunuz. Ve tatlı bir kaşıntı. Ama çok kötü kokusu var. Berbat yani gübre gibi aynı