Gelinbaşı ve Gelin Tacı Doğal Topuz modelleri

paylaşım süper kulak kısmını kapatan modeller harik özellikle pek sevmiyorum minik ve hafif kepçeye doğru giden kulaklara sahibimde saolasın paylaşımına

12 numara çok güzel saç birde dövme yapdirmiş kizlar daha çok ğüzelleşmiş

Son düzenleme:

çoğu dağınık topuz ama çok doğal olmuşlar , bizim kuaförlere dağınık topuz desen kıvır kıvır garip bişi çıkartıyorlar ortaya :) doğal yapanı bulmak zor ...

çoğu dağınık topuz ama çok doğal olmuşlar , bizim kuaförlere dağınık topuz desen kıvır kıvır garip bişi çıkartıyorlar ortaya :) doğal yapanı bulmak zor ...

bu kadar katılabilirdim ancak. hakkaten bizde dağınık doğal topuz diye bir şey yok. beceremiyor kuaförler. illa ki 90ların azeri sunucusu yapacaklar insanı. daha benim düğünümde yaşadık aynı şeyi, ablamla annemi o hale soktular

ayyy çokk güldüm 90ların azeri sunucusu haaa :)) tahmin edebiliyorum yani ortaya ne çıkardıkları cidden güzel topuz yapanı bulmak zor 2012 haziran yada eylül de düğünüm var aslında böyle doğal olacağını bilsem yaptırırım çokta güzel olur ama nerde çok zor işinin ehlini bulmak...

Ah keşke böyle yapsalar.. Kafamın üstüne bi kuş yuvası konduruyolar 1 saat içinde de bozuluyor bir de hatasını da kabul etmiyor.. İnşallah Düzgün bir kuaför bulurum çok strese giriyorum bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…