• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal Saçlarım için renk önerilerinizi bekliyorum

hazan77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
333
0
26
İstanbul
kızlar fikirlerinizi bekliyorum..bu benım kendi doğal saç rengim hiç boyatmadım ve yaz için biraz değişiklik istiyorum sadece uçlarına ve aralara saçımın renginden biton açık boyatsam sizce nasıl olur sanki güneşte açılmış gibi doğal dursun istiyorum.saç rengimi sevi $saçnew.jpg yorum ve komple rengini değiştirmeyi asla düşünmüyorum.

Son düzenleme:
sizce nasıl olur bana gidermi bır türlü karar veremıyorum oyuzden yardımcı olursanız çok sevınırım:)) BENİ DUYAN VARMI ACABA?? :(((

Son düzenleme:
Saç rengin sıcak yansımalar barındırdığı için yine sıcak yansımalı altın sarı gölgeler iyi gider. Aralara çok az krepe balyaj şeklinde gölgeler atılıp uçlara doğru yoğunlaşılırsa çok hoş olur.
Bunlar gibi mesela;

Saç rengin sıcak yansımalar barındırdığı için yine sıcak yansımalı altın sarı gölgeler iyi gider. Aralara çok az krepe balyaj şeklinde gölgeler atılıp uçlara doğru yoğunlaşılırsa çok hoş olur.
Bunlar gibi mesela;

ayy canım benim ya çok hoşmuş bunlar çok teşekkür ederim...

Renk konusunda ki düşüncelerine katılıyorum canım ama 2. fotodaki örnek resmi beğenmedim horoz tüyü gibi rengarenk duruyor :/ ilk fotodaki renk daha hoş..

Son düzenleme:
Uçlarına da saç boyuna dokunmadan hafif kat attırırsan renk kendini daha iyi belli eder.

ayy canım benim ya çok hoşmuş bunlar çok teşekkür ederim...

Rica ederim... :16:

Yorumlarına katılıyorum canım ama 2. fotodaki örnek resmi beğenmedim horoz tüyü gibi rengarenk duruyor :/ ilk fotodaki renk daha hoş..

Evet ışıktan biraz parlamış o ama eminim normal ışıkta daha hoş görünüyordur. Bir de belki önlere biraz daha az atılsaymış daha hoş olurmuş.

Uçlarına da saç boyuna dokunmadan hafif kat attırırsan renk kendini daha iyi belli eder.

tatlım suanda uçlarına kat attırdım önlerde perçem zaten bu kestrmeden önceki hali arkası 4parmak kadr kısa:D karar veremedim kuafordeyken bıraz daha araştırayım belki sonra deyip çıktım şimdi kararımı verdım bakalımm :))

Rica ederim... :16:

Evet ışıktan biraz parlamış o ama eminim normal ışıkta daha hoş görünüyordur. Bir de belki önlere biraz daha az atılsaymış daha hoş olurmuş.

Işıktan kaynaklanan parlaklıktan değilde yanlarda ki ışıltılar çok yoğun olmuş ve renk geçişleri çok belli oluyor.. Bence İlk fotoda daha homojen ve doğal duruyor onu tercih et :)

Bence bu renk esmerlerde beyaz tenlilerede yakışır.. Çok uçuk bir renk değil zaten. Yakışma ihtimali yüksek :)

yani keskin geçişleri olmasın yeter doğal durması için özen gösteriyorum açıkcası tatlmm=) birde bugune kadar hiç boyatmadığım içinde tereddutlerim vardı gerçi hepsını boyatmıcam ama ister istemez kararsız kalıyorsun..

Son düzenleme:
kızlar fikirlerinizi bekliyorum..bu benım kendi doğal saç rengim hiç boyatmadım ve yaz için biraz değişiklik istiyorum sadece uçlarına ve aralara saçımın renginden biton açık boyatsam sizce nasıl olur sanki güneşte açılmış gibi doğal dursun istiyorum.saç rengimi seviEki Görüntüle 407590 yorum ve komple rengini değiştirmeyi asla düşünmüyorum.

Saç rengin, Uzunluğu ve parlaklığı çok güzel.. Koyu bir renk olmadığı ve doğal rengin olduğu için istediğin sonuçlara kolay bir şekilde ulaşırsın.
Bencede kopmle kesinlikle rengine elleme.. Uçlarına krepe şeklinde saçlarından 1-3 ton açık renk ve kat attır.. Kat attırmadan boyatırsan boya altlarda kalır ve kendini göstermez. Renk belli olsa bile katlı saçlarda olduğu gibi doğal ve birbirine kaynaşmış gibi durmaz..

tatlım suanda uçlarına kat attırdım önlerde perçem zaten bu kestrmeden önceki hali arkası 4parmak kadr kısa:D karar veremedim kuafordeyken bıraz daha araştırayım belki sonra deyip çıktım şimdi kararımı verdım bakalımm :))

Önlerinde perçem varsa onlara yapılırken özellikle dikkat edilmeli. Yüze yakın olduğu için yüzünle uyumu önemli. Geçişler çok yumuşak olmalı önlerde.

Işıktan kaynaklanan parlaklıktan değilde yanlarda ki ışıltılar çok yoğun olmuş ve renk geçişleri çok belli oluyor.. Bence İlk fotoda daha homojen ve doğal duruyor onu tercih et :)

Evet geçişler çok sert gerçekten. O yüzden ısrarla krepe balyaj öneriyorum arkadaşa. Saçlar krepelenerek yapılan balyajlar çok doğal duruyor.

Bence bu renk esmerlerde beyaz tenlilerede yakışır.. Çok uçuk bir renk değil zaten. Yakışma ihtimali yüksek :)

Aynen saç rengi tene temas etmediği için doğal saç rengine yakın balyajlar her tene gider. Yani o konuda tereddütün olmasın Hazan.

Önlerinde perçem varsa onlara yapılırken özellikle dikkat edilmeli. Yüze yakın olduğu için yüzünle uyumu önemli. Geçişler çok yumuşak olmalı önlerde.

Evet geçişler çok sert gerçekten. O yüzden ısrarla krepe balyaj öneriyorum arkadaşa. Saçlar krepelenerek yapılan balyajlar çok doğal duruyor.

Aynen saç rengi tene temas etmediği için doğal saç rengine yakın balyajlar her tene gider. Yani o konuda tereddütün olmasın Hazan.

anladım çokk teşekkür ederim canım benm bu güzel yorumların için=))

Kessinlikle haklısın.. Krepe bambaşka.. Ayrıca saç yıkandıkça daha da bir doğal duruyor...
Uçları geçtim komple saça bile krepe atılınca dipler çıktığında sırıtmıyor.. Röfledeki kesgin geçişlerde olmuyor. Çünkü saçın ana rengi tamamen kapanmıyor aralarda saçlara ton katıyor. Dipler çıkıncada saçlar kafada düz boyada olduğu gibi otoban şeridi izlenimi yaratmıyor :))

Saç rengin, Uzunluğu ve parlaklığı çok güzel.. Koyu bir renk olmadığı ve doğal rengin olduğu için istediğin sonuçlara kolay bir şekilde ulaşırsın.
Bencede kopmle kesinlikle rengine elleme.. Uçlarına krepe şeklinde saçlarından 1-3 ton açık renk ve kat attır.. Kat attırmadan boyatırsan boya altlarda kalır ve kendini göstermez. Renk belli olsa bile katlı saçlarda olduğu gibi doğal ve birbirine kaynaşmış gibi durmaz..

saçlarıma kat attırdım zaten kestirdim 4parmaktan biraz fazla hatta..bu kestirmeden önceki hali canım..boyatma konusunda tereddut ettim oyuzden sizlerden fikir almak ıstedim tesekkrler gerckten

Back