Saç Rengi ve Saç Boyama doğal saç ..!

Lamia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2007
7
0
86
Yalova
benım saclarım küçükken sapsarıymış hala da sarı lakiin simdi koyu sarı oldu. daha da açmak için papatyalı bı tarıf gordümm....
acaba bunu kullananlar varmıı ?? varsa sonuç nasıl oldu ???
yardııııııııııımmmmmmmmmmmm!!!
yapmak istiyorum ama guvenemıyorum
bilmiyorumkismile :CüvCüv:

papatyanın bir zararı olmaz canım. beni de senin gibi açık kumral tonlarda saçı olan bir arkadaşım vardı. papatyaları kaynatıp ılınınca saçlarına sürüyordu ve güneşe çıkıyordu. şimdi plaj mevsimi de geliyor sen de sür ve plaja git yalnız saçını denize sokma.

ya önemli olan doğal durması suanda saçlarım çok koyu değil yanı sarı oldugu belli ama daha da sarı olun istiyorum yanı az bişey açıcam :):)
sonra diplerden koyu sarı cıkmasın bide :):):)
kötü durur oyle de :))
ne yapsamm karar veremiyoruumm ??

dünya güzelleri sizlerle evdekı malzemelerle nasıl sac rengımı degıstırdıgımı anlatacagım bu duruma annem gıcık olsadaa ...simdi boyaların içinde çıkan oksidasyon kremi ile saçımı açtım saçımda 5 saat kaldı daha sonra soğan kabuğu kaynattım suyu ile rengi sarımsı oldu baktım hoş durmadı bi daha aynen soğan kabuğu toz tarçın türk kahvesinin çekirdekleri evde hazır kahve olmadıgı ıcın çekirdeklerini attım hazır olanda olabılir biraz çay biraz da evde adını bilmedıgim sarı renkte baharat vardı onu attım kaynattım çıkan su ile saçıma bolca ıslattım bi gece kaldı tekrar aynı islemi türk kahvesi ve soğan kabuklarıyla yaptım suan saclarım karamel yaptıkca dahada koyulasacak daha rengı oturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…