• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal Saç açma yöntemi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum kızlar

aksamgozlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
70
44
88
28
Saç rengim koyu kestane saçımda doğal bi renk değişimi olsun istiyorum bi kaç ton açık veya hafif Kızıllık bu mümkün mü acaba doğal yollarla saç rengini değiştirebilirmiyim:KK16:

papatya suyu deneyebilirsin sarı ışıltılar için. papatyayı kaynatıp fısfıslı bi şişeye koyabilirsin.. saçına sürüp güneşte açılabilir. ama hemen renk açıldığı belli olmuyo. fakat çok doğal tatlı bi sarısı olur.

yok sapsarı olmuyo. güneşte durmana bağlı. ben pikniğe gittiğimiz gün saç uçlarım kurudukça fısfıslı şişeden sıkmıştım. bi iki ton tüm gün güneşin altında ancak açılmıştı :))

kızlar bu yöntemi daha yeni duydum hatta video sunu izledim çok etkili ve zararsız bi yönteme benziyo. malzemeler 'C' vitamini tablet halinde olanlar karbonat ve şampuan. saç uzunluğuna göre en az 5 veya 10 tablet C vitaminini eziyoruz içine 2 yemek kaşığı yada daha fazla karbonat ve alabildiğince şampuan karıştırıyoroz. karbonat ve C vitamininden dolayı karışımımız kabarıyo olacak. saçımıza sürüp 30 yada 45 dk bekletip yıkıyoruz aynı işlemi aynı gün yeniden tekrarlamak istersek karbonat eklemesenizde olur karışıma. baya etkili bi yöntem gibi duruyo ve sıfır zarar :KK49: ben yarın deneyeceğim :KK48:

kızlar bu yöntemi daha yeni duydum hatta video sunu izledim çok etkili ve zararsız bi yönteme benziyo. malzemeler 'C' vitamini tablet halinde olanlar karbonat ve şampuan. saç uzunluğuna göre en az 5 veya 10 tablet C vitaminini eziyoruz içine 2 yemek kaşığı yada daha fazla karbonat ve alabildiğince şampuan karıştırıyoroz. karbonat ve C vitamininden dolayı karışımımız kabarıyo olacak. saçımıza sürüp 30 yada 45 dk bekletip yıkıyoruz aynı işlemi aynı gün yeniden tekrarlamak istersek karbonat eklemesenizde olur karışıma. baya etkili bi yöntem gibi duruyo ve sıfır zarar :KK49: ben yarın deneyeceğim :KK48:

Missarov denedin mi saçlarında açılma oldu mu

canım denedim ve sonuç gerçekten güzel oldu zarar 10 üzerinden 1 diyebilirim o da benim yıpranmış saç uçlarımdan kaynaklanıyo :eek:

Canim peki koyu renge boyanmis saclarindan boyayi akitmak icinmi uyguladin yoksa dogal sac rengini acmak icin mi

Canim peki koyu renge boyanmis saclarindan boyayi akitmak icinmi uyguladin yoksa dogal sac rengini acmak icin mi
koyu renk saçlarım canım boyalıydı koyu kestane gibi düşün şimdi kızıl kahve gibi açık bi renk oldu kızıllığı daha yoğun tabi bu uygulamayı aynı gün içinde 2 kere de yapabilirsin :KK16:

saçlarım baya koyu ve rengini açmak istiyorum iki gün önce boyadım ama hiç beğenmedim tabi kızıl da kesinlikle istemiyorum saçlarımı papatya suyuyla açmaya kalksam kızıl olur mu sizce?

Back
X