- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
-
- Konu Sahibi burcakkxoxo
soflex cristal cok güzelmiş ben bunu daha acık biliyordum ama cok güzelmiş rengi beğendim peki canlı halinde de doğal mı resimlere göre biraz fark ediyor cünkü.tesekkürler:)Fotı ekledim bu soflex cristal
evet Soloticalarda fda Onaylı değil benim de gözlerimi maffetti göz kuruluğuna sebep oldu ve kurtulamadım bi türlü hidorocordu benim kullandığım iki gün taktım ve hala bir senedir göz kuruluğuyla uğraşıyorumNasıl başlık actınız acaba, fxeyes lens başlıgı açsak... fda onaylı bir marka. Tesadüftür dedim ama solotica mahvetmiş gözümü meger, dün aylıklarım geldi o da öyle yaptı. Solotica fda onaylı diilmiş onu buldum
Kizlar lens almak istiyorum ama cok dogal bir seyler ariyorum. Normalde lens oldugu belli olan lensleri hic sevmem. Fiyati onemli degil yeter ki gercek gibi dursun. Istedigim renk ela.
Yaa benim gözlerim açık kahve bende de mavi durur mu bende crystal sipariş vermeyi düşünüyorum da mavi durur mu bendeSolotica yıllıkları ofisinden alınca 200 tl, internette 300 tl. Aylık solflex verdim sipariş o 100 tl. Aylık cristal rengi. Bugun geldi. Mat ve cok koyu mavi
Yukarda yazdım alıntı yapmamışım haber gitmez belki dedim ordan okuYaa benim gözlerim açık kahve bende de mavi durur mu bende crystal sipariş vermeyi düşünüyorum da mavi durur mu bende
Kizlar lens almak istiyorum ama cok dogal bir seyler ariyorum. Normalde lens oldugu belli olan lensleri hic sevmem. Fiyati onemli degil yeter ki gercek gibi dursun. Istedigim renk
Yıllık natural colors azul satıyorum çok doğal bir renk sadece denenmiştir 260tlye aldım 200tlye solüsyonuyla birlikte satıyorum ilgilenenler katycat_2525@hotmail.com veya instagram : papatyalarisevenbutikKizlar lens almak istiyorum ama cok dogal bir seyler ariyorum. Normalde lens oldugu belli olan lensleri hic sevmem. Fiyati onemli degil yeter ki gercek gibi dursun. Istedigim renk ela.
Ofis derken nerden?Solotica yıllıkları ofisinden alınca 200 tl, internette 300 tl. Aylık solflex verdim sipariş o 100 tl. Aylık cristal rengi. Bugun geldi. Mat ve cok koyu mavi