Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal kumral saca karamel gölge??.... yardımlarınızı bekliyorumm -resimli-

minikcadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
558
4
118
32
Samsun
kızlar bu benim doğal rengim;

fakat songul ödenin sac rengi cok hoşuma gidiyo.tüm saclarımı boyatmak yerine aralara böyle bi karamel tonlarından gölge attırabilirmiyim acaba? yada hepsini mi boyatmak gerekir??

bu rengi nasıl elde edebilirim ??
sac boyaları hakkında hiç bi bilgim yok,nasıl durur,ne yapabilirim bi fikrim de yok acıkcası.... fikir ve önerilerinizi bekliyorum kızlar

ben karamel gölge göremedim ışıktan yansımalar var gibi duruyor ancak senin zeminin çok müsait karamale krape balyaj yaptırabilirsin uçlara yoğunluk vererek harika olur

Bence de uçlarına krepe balyaj yaptır , koyu sarı tonlarında . Süper olur

ay süper saç rengin hiç boya yokmu gerçektenn istediğim renk bu işte senin saç renginn:)bence hiç bulaşma boya işlerine çok sağlıklı gözüküyor bozma bu güzelliği hiç

sac rengin cok guzel boyayla maffetme sacini..senin gibi sac rengim olsa asla boyamam..yardimci olamadim ama yazmadan da duramadim:))

tesekkür ederim kızlar......
krepe balyajı arastıracağım. sarı tonları değilde, bakır-karamel gibi renkleri daha cok seviyorum. tuhaf durmaz değil mi,kumrala karamel balyaj ? :44:

İşte aradığım renk bu :)
Çok güzel bir saç renginiz var..
Ben de boyatmazdım böyle saçlarım olsa...

Benim Koyu kahve saçlarım var ve açıcı kullanmadan bu rengi nasıl elde edebilirim yaa
Bir bilen söylesin var mı mümkünatı :)

sağol canımmm :)
benim sac rengim fındık kabuğu-kumral-karamel arası bi tonda ama tam olarak ne bende bilmiyorum

Saç rengin Harika!
Benimde böyle saç rengin olsun isterdim ah ahh ahhh
Ki bu tonlara boyatıyorum ben saçımı hep ama altında oriyel naleti olduğu için hep açık bir renk olur yıkandıkça
Mavhetme derim ben boyuyupta saçını
Ha çok istiyorsa uçlarını SARI yaptır başka renk değil ama

Son düzenleme:

sağol canım önerin içinnn.değişiklik istiyorum,o yüzden hepsini boyatmak yerine uclara krepe balyaj en iyisi ssanırımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…