Cilt Bakımı Ürünleri Doğal Kozmetik

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

BOREAS09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.165
127
163
Ankara
Arkadaşlar. Yeni bir site keşfettim. Site gerçekten de yeni; iki aydır üretim yapan bir karı-koca. İkisi de işin eğitimini almış insanlar. Sitenin adı Bitki Sandığı.

Ben karakafesotu kremlerini aldım. Türkiye'de ilk onlar üretmiş. Kremin doğal olduğu, dokusundan kokusundan bariz anlaşılıyor. Lavanta suları var ki mükemmel.Buram buram lavanta kokuyor...
Bu, kesinlikle reklam değil, sahibi falan da değilim. Amaç, faydalı bilgiler sunmak. Zaten açtığım iki konu daha var. Reklam yapmadığımı oradan da anlayabilrsiniz.

Ama bu çift, gerçekten de desteği hak eden bir çift. Sitelerinde haklarında çıkan haberler ve kendi özgeçmişleri de var... Kazdağı'nda bir arsa kiralamışlar, ürünlerin ana maddeleri olan bitkileri de artık orada yetişereceklermiş. Düşünün artık ne kadar doğal olduğunu..
.
Kendisinin bir de kitabını satın aldım, süper bilgiler var içinde... Soğuk algınlığı için merhem, vücut ağrıları için ilaçlar, öksürük için... Saymakla bitmez.. Üstelik bu çiftimiz oldukça genç ve çok kibar insanlar.
Merak eden olursa kitaptaki reçeteleri paylaşabilirim. Gözaltı morlukları için, vücut çatlakları için, cilt lekeleri için bile formül var.

Bir de hangi uçucu yağlar nasıl ve nerede kullanılır; bunların da bilgisini vermiş.Mesela lavanta uçucu yağını yatak odasında kullanmalıymışız, evi silerken son suya birkaç damla lavanta yağı damlattığımız zaman enerji yayıyormuş. Benim gibi meraklısı için çok güzel bir kitap

Ben güneş faktörlü krem üretemez misiniz diye sorduğumda kimyasal kullanmayı kesinlikle düşünmüyoruz. Susam yağı 45 faktöre kadar korur cevabını verdi...

bayılıyorum doğal ürünlere,çocukluğumdan beri ilgim var ve gerçekten ne varsa doğada var,zaten kullandığımız kimyasal ürünlerin de altyapısında doğada bulunan birçok madde yeralıyor,siteye girdim,bakınıyorum neler varmış

bu sitede karakafesotu özlü cilt kremi var ama ben karakafesotunun ciltle ilgili ne gibi bir etkisi var acaba?biraz araştırdım da karakafesotu yaralara iyi geliyomuş,bu nedenle mi cilt bakımı için bu bitki özü kullanılmış acaba anlamadım

bu sitede karakafesotu özlü cilt kremi var ama ben karakafesotunun ciltle ilgili ne gibi bir etkisi var acaba?biraz araştırdım da karakafesotu yaralara iyi geliyomuş,bu nedenle mi cilt bakımı için bu bitki özü kullanılmış acaba anlamadım
Kozmetik Markaları başlığı altında bir topik açmıştım. Burada arkadaşlarla paylaşımda bulunmuştum ama burada da yazayım:

Karakafesotu, diğer adıyla allantion, hücre yenileyici ve güçlü bir anti aging'tir. Etkili kremlerin içinde mutlaka bu bitkiden bulunur. Daha detaylı bilgi almak ve kullanan arkadaşların yorumlarını okumak isterseniz, diğer açtığım topiğe de bakabilirsiniz

Kozmetik Markaları başlığı altında bir topik açmıştım. Burada arkadaşlarla paylaşımda bulunmuştum ama burada da yazayım:

Karakafesotu, diğer adıyla allantion, hücre yenileyici ve güçlü bir anti aging'tir. Etkili kremlerin içinde mutlaka bu bitkiden bulunur. Daha detaylı bilgi almak ve kullanan arkadaşların yorumlarını okumak isterseniz, diğer açtığım topiğe de bakabilirsiniz

çok teşekkürler bilgi için,diğer topiği de inceliycem

ismini görür görmez daldım konuya boreas. (ya artık samimi olduk sayılır, siz demeyi kestim bu yüzden :17: )

siteyi biliyorum zaten ama kitabı merak ettim ben. yazarın ve kitabının adını yazsan keşke. zaten kitap kurduyum, bir de bilgi dolu bir kitap, ıh-ıh-ıh yeme de yanında yat misali :46:

ismini görür görmez daldım konuya boreas. (ya artık samimi olduk sayılır, siz demeyi kestim bu yüzden :17: )

siteyi biliyorum zaten ama kitabı merak ettim ben. yazarın ve kitabının adını yazsan keşke. zaten kitap kurduyum, bir de bilgi dolu bir kitap, ıh-ıh-ıh yeme de yanında yat misali :46:

tıbbi bitkileri doğru kullanma rehberi- nazım tanrıkulu.
kitabı tıllar önce okumuştum -üç sene kadar önce. şimdi evde öylece duruyor. kitaptaki bilgileri uygulamak için bir bahçem olmasına karar vermiştim sanırım okumam bittiğinde, tam hatırlamıyorum ama :44:

Merhaba canım. Tabiki size bize gerek yok:) kitabın yazarı sitenin sahibi Nazım Tanrıkulu. Sana bir de Seda Sakacı'nın ismini verebilirim. İkisi de güzel kitaplardır. Kitapyurdu ve D&R' da bulabilirsin

ayrıca doğal yaşam, güzellik vs konularında kitap arayışına girdiğinizde Hayykitap'a bakmanızı tavsiye ederim. BOREAS09'un bahsettiği iki kitap ve diğer elimde bulunan değerli sağlık kitaplarının çoğu bu yayınevinden. Cesaretli ve dürüst yazarlarla çalıştıklarını düşünüyorum. Bilinene karşı koymayı, tabuları yıkmayı hedefleyen kitapları mevcut. Karatay Diyeti, Taş Devri Diyeti bunlardan bazıları...

İyileştiren Bitkiler de güzel bir kitapmış bu arada:) ayrıca bir kitap kurdu olmana da çok sevindim. Kitaplara ben de doyamam:)

o kadar severim ki kitapları, bir kitabın filmleştirilmesine çok sinir olurum. konu sapmasın, fazla yorum yazmayayım bu konuda :1: muhakkak edinicem ve baş ucu kitaplarımdan yapıcam.

bir yandan da cehalet mutluluktur düşüncesinden kurtulamıyorum, öğrendikçe mutsuz oluyor insan, neler yemek/içmek, kullanmak zorunda kalıyoruz, nelere maruz bırakılıyoruz diye.

o kadar severim ki kitapları, bir kitabın filmleştirilmesine çok sinir olurum. konu sapmasın, fazla yorum yazmayayım bu konuda :1: muhakkak edinicem ve baş ucu kitaplarımdan yapıcam.

bir yandan da cehalet mutluluktur düşüncesinden kurtulamıyorum, öğrendikçe mutsuz oluyor insan, neler yemek/içmek, kullanmak zorunda kalıyoruz, nelere maruz bırakılıyoruz diye.
Kitap konusunda aynı düşünceleri paylaşıyoruz:) ben o kadar hayal kırıklığına uğradım ki, okuduğum bir kitap film yapıldığı zaman kesinlikle izlemiyorum ve evet cehalet gerçekten de bazen mutluluk çünkü çok araştırdıkta insanın kafası daha çok karışıyor ve uygulamaya kalkarsak da kesinlikle şehri terketmemiz gerekiyor çünkü ilk başta soluduğumuz hava kirli zaten

Back
X