Doğal korunurken korunmayı bıraktıktan kac ay sonra bebeğiniz oldu hamiş kaldınız ???

PamukDeniz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
983
2.667
Korunmayı 28 eylülde bıraktık 1 ekim adet oldum sonra yine korunmadık peki ekimde de kalmadım kasımda da aralıkta kalır mıyım hiç hap kullanmadım hep dogal korunduk siz kac ay sonra kaldınız ??? Yardım edin kafam da bir sürü düşünce aklıma gelmeyen kalmıyor :KK43:

bende doğal yolla korunuyordum 5 yıldır. Bebek yapmaya karar verdiğimde baya bir araştırma yapmıştım;
bu ovulasyon günü hesaplama felan. İlk korunmasız ilişki yaşadığım ay internetten ovulasyon hesapla yöntemini baz alarak deneme yaptım. O ay reglim çamur gibi geldi, (sadece koyu kahve siyaha yakın çamurdu). Acaba dedim bebek tutunamadımı yada kistlerim vardı o düştü, her neyse, sonraki ay ovulasyon testi aldım ve yumurtlama zamanımı tesbit ettikten sonra o hafta birlikte yaşadım. Baya umutluydum o ay çünkü yumurtlama zamanın da yapmıştım. Ama gene olmadı regli oldum. 3.ay ise iki günde bir birliktelim yaptım. bu ay da olmazsa doktora gitmeyi düşünmüştüm her ne kadar 1 yıl bekleyin deselerde. çünkü yumurtlama zamanı yapıpta tutmaması ,bir problem olduğunu gösterir gibi geliyo bana. 3.ay iki günde bir yaptığım ay gebe kaldım şükürler olsun şuan 7.haftalık.
Isteyen herkese nasip olması dileğiyle.

bende doğal yolla korunuyordum 5 yıldır. Bebek yapmaya karar verdiğimde baya bir araştırma yapmıştım;
bu ovulasyon günü hesaplama felan. İlk korunmasız ilişki yaşadığım ay internetten ovulasyon hesapla yöntemini baz alarak deneme yaptım. O ay reglim çamur gibi geldi, (sadece koyu kahve siyaha yakın çamurdu). Acaba dedim bebek tutunamadımı yada kistlerim vardı o düştü, her neyse, sonraki ay ovulasyon testi aldım ve yumurtlama zamanımı tesbit ettikten sonra o hafta birlikte yaşadım. Baya umutluydum o ay çünkü yumurtlama zamanın da yapmıştım. Ama gene olmadı regli oldum. 3.ay ise iki günde bir birliktelim yaptım. bu ay da olmazsa doktora gitmeyi düşünmüştüm her ne kadar 1 yıl bekleyin deselerde. çünkü yumurtlama zamanı yapıpta tutmaması ,bir problem olduğunu gösterir gibi geliyo bana. 3.ay iki günde bir yaptığım ay gebe kaldım şükürler olsun şuan 7.haftalık.
Isteyen herkese nasip olması dileğiyle.
Ya ne güzel Allah razı olsun içimi rahatlattınız bebeğinizi saglıkla kucağınıza alın cok tşk ederim :* :)

2.ayda kaldim. Ilk ay gec karar verdik kacirmisiz herhalde. 2.ay adetim bittikten 2gun sonra falan baslayarak yumurtlama gununden 2-3gun sonraya kadar 2gunde bir iliskiyle kaldim

İkinci bebeğim için uğraşıyoruz 2 aydır olmadı bir tane kızım var 7 yaşında Dr randevu aldım sanki olmucak gibi geldi acele ediyorum ama korkuyorum olmazsa diye

Korunmayı 28 eylülde bıraktık 1 ekim adet oldum sonra yine korunmadık peki ekimde de kalmadım kasımda da aralıkta kalır mıyım hiç hap kullanmadım hep dogal korunduk siz kac ay sonra kaldınız ??? Yardım edin kafam da bir sürü düşünce aklıma gelmeyen kalmıyor :KK43:

Canım biz de ilaçsız korunduk. Korunmayı bıraktıktan 2 ay Sonra hamilelik oluştu. arkadaşlarım hep 8 ay olmaması normal sonrasında okmazsa doktora git demişti . Birde bence kafaya takınca Bebek olmuyor. İlk denemede aman yumurtlama günü aman şunu yiyip içelim dedik olmadı. 2. Ay tatildeydik aile yanına gittik. Amaan bu ay nasılsa olmaz dedik iki kere fırsat oldu yumurtlama günüyle de alakasız günlerdeydi... bi de baktım hamile kalmışım...

Ben hapla korunuyordum hapı bıraktığım ay hamile kaldım. Üstelik pco luyum. Adet düzensizliğim vardı Nasıl olsa hamile kalmam diye 1 ay hapa ara vermiştim hamile kalmışım. O yüzden ikincide çok dikkatli davranıyorum bi kaza olmasın diye :))

kizim tedavi ile oldu ilaçla korunmayi bıraktıktan 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.
simdi yine hamileyim. korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. biz de bu kadar çabuk beklemiyorduk.
rabbim hepimize hayirli sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

İlk hamileliğimden önce adetim düzensizdi 8-9 ayda hamile kaldım

İkinci hamileliğim öncesi adetlerim gayet iyiydi tek bir korunmasız ilişkide hamile kaldım.