doğal güzell

milla mira milla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
27
4
26
kızlar ben sürekli makyaj yapan biriyim ve artık bu alışkanlığıma bir son vermek istiyorum bundan dolayı sizden ricam doğal güzellik sırlarınızı ,bildiğiniz tüm yöntemleri buraya yazarsanız hepimiz birbirimizden faydalanmış oluruz ben de bildiğim duyduğum her şeyi sizinle paylaşacağım .şimdiden hepinize teşekkürler:KK36::KK37: :KK9::KK5:

kızlar ben sürekli makyaj yapan biriyim ve artık bu alışkanlığıma bir son vermek istiyorum bundan dolayı sizden ricam doğal güzellik sırlarınızı ,bildiğiniz tüm yöntemleri buraya yazarsanız hepimiz birbirimizden faydalanmış oluruz ben de bildiğim duyduğum her şeyi sizinle paylaşacağım .şimdiden hepinize teşekkürler:KK36::KK37: :KK9::KK5:
sirkeyle yaptığım tonik diyorum :KK68: gerçekten çok güzel oluyor yatmadan önce yüzümü sirkeli pamukla silip ellerime de limon sürüyorum pamuk gibi oluyorum sabaha:KK19:

Her sabah yüzümü doğal gül ile yıkıyorum.
Bebek cildi gibi yumuşacık oluyor .

sirkeyle yaptığım tonik diyorum :KK68: gerçekten çok güzel oluyor yatmadan önce yüzümü sirkeli pamukla silip ellerime de limon sürüyorum pamuk gibi oluyorum sabaha:KK19:
peki tonik demişsiniz sirkeyi suyla biraz seyreltiyor musunuz gerçekten de sirkenin kokusu çok ağır benim midem bulanıyor ben de saçlarıma kullanıyorum sirkeyi ama sulandırıp kullanıyorum siz de öyle mi yapıyorsunuz???

peki tonik demişsiniz sirkeyi suyla biraz seyreltiyor musunuz gerçekten de sirkenin kokusu çok ağır benim midem bulanıyor ben de saçlarıma kullanıyorum sirkeyi ama sulandırıp kullanıyorum siz de öyle mi yapıyorsunuz???
yo sulandırmadan makyaj pamukları olur ya onlara damlatıyorum onunla siliyorum ilk yaptığımda kokuyor ama iki dakika sonra hiç kokusu kalmıyor

Bol elma yiyorum. çocukluğumdan beri elma yerim, akşamları 2 tane rahat yiyorum alışkanlık olmuş bende. Hiç makyaj yapmıyorum ayrıca. 32 yaşındayım geçen sene hastaneye gittiğimde doktor bir bana bir kaydıma baktı inanamadı. 19 yaşında sanmıştı beni, elma gerçekten çok çok çook faydalı cilt için. :KK36:

*ben kahve ile tonik hemen ardından yoğurt ve maya maskesini tek geçerim.super işe yarıyor. cilt ışıl ışıl oluyor.
*ayrıca daha evvel açtığım konum vardı elma sirkesi çok başarılı cilt lekelenmeleri ve renk açma konusunda
* tabi ki uyumadan doğal bi gül suyu ile günü tamamlamak
ayrıca nemlendiricilerin ve kullanılan diğer kozmetik ürünlerin içeriğini gözetmek gerek mümkün olduğu kadar doğal ürünler kullanmak ve buhar banyosuu.... ne çok şey varmış:KK39::KK39::KK39:

Koku kalıyodur da burun kokuya alışıyordur :KK48: sirke sürüp yatsam eşimi düşünemiyorum:KK48: Bildiğim kadar sirke asit özelliği gösteriyor, inşallah ileride problem olmaz.
ya sen dene görürsün kokup kokmadığını :cool:yok olmaz canım boca etmiyorum ki yüzüme hafif sürüyorum :KK14:

Bol elma yiyorum. çocukluğumdan beri elma yerim, akşamları 2 tane rahat yiyorum alışkanlık olmuş bende. Hiç makyaj yapmıyorum ayrıca. 32 yaşındayım geçen sene hastaneye gittiğimde doktor bir bana bir kaydıma baktı inanamadı. 19 yaşında sanmıştı beni, elma gerçekten çok çok çook faydalı cilt için. :KK36:

Cok haklisiniz, elma gercekten cilt icin cok yararli oldugu bilenen bir meyve. Su icmek de cok onemli.

Guzel cilt icin C vitamini diye okumustum. C vitamini katili kahveyi az tuketmek gerekiyormus. Kahvenin zaten hicbir yarari yok, demir ve C viatmini dusmani, aliskanligi olan insanlar gunde 1 bardaga indirmeli yaziyor her yerde.

bende yardım istiyorumo_Oyüzüm çok hassas elimle dokunsam bile orda bi arıza çıkıyor diyebilirim. yüzümü yıkadıkça geriliyor ve pul pul dökülüp minik kızarıklıklar oluşuyor. kremler de pek fayda etmiyor hemen sivilce oluşuyor. kaliteli bi nemlendiriciye ihtiyacım var:110:

X