Doğal güzel Heidi Montag'ın plastik bebek imajı

eski hali yeni halinden bin kat daha güzelmiş yaa salakmı bu kadın neden böyle bişeye ihtiyaç duymuş anlamadım.....

ne kadar güzel suratı varmış yaaa....

eskisi gibi gülebiliyormu acaba 10 estetikten geçtikten sonra suratında doğallıktan eser kalmamış ...

Şoook oldummm..:1shok:
En son gördüğümde burnu yapılıydı sadece ve gayet hoştu. Şimdi çok çok kötü görünüyor. Çok yapay. :bbo:

MJ ameliyatlarla öyle olmadı..rahatsızlığından dolayı oldu...tek estetiği burnuydu onunda sebebleri vardı...belirtmek istedim....

kıza gelince çene olayı iyi olmuş...çok büyükmüş çenesi,yanakları doldurtmaya kaşları kaldırtmaya falan hiç gerek yokmuş...yanak olayı yaşlı göstermiş...

göğüs göğüs diğil hava yastığı olmuş mübarek :1closedeyes: doğal hali daha güzelmiş.bence.

bi bayan bunu kendisine nasıl yapar bence eski hali taş bebek gibiymiş bide son fotoda gözler renkli değil

ben bu kadını zaten sevmem.çok yapay davranıyor, hiç yaşının verdiği bir olgunluk yok.biraz yüz bulsa paparazzilerden kocasının üzerine çıkacak nerdeyse..

doğal hali çok güzel değildi, ama çirkinde değildi, sadece çenesi yüzüne biraz byük o kadar.
doğal kendi göğüsleri silikon istiyordu. onu yaptıdı zaten. ikinciye hiiiç gerek yoktu . çok abartılı ve itici olmuş.sadece çenesi yüzüne daha çok uymuş. diğerleri tamamen bozmuş.

zaten fark ederseniz. yeni halindeki tüm fotoları photoshoplu.cilt rengini bırakın, göz rengi bile değişmiş:))) çok cansız görünüyor.hiç bir erkek bu kadar yapay bir kadınla beraber olmakm istemez. buda bir gerçek. hiç tarzım değil böğğğğğğğ

bitek çenesini düzelttirse daha iyiydi kaldıki ona bile gerek yokmuş. amaaann kendi bilir. sonrada eski haline dönmeye çalışır

hayalimdeki gibiymis ilk hali sari sac mavi göz benim hayalimdir sari bu yaz olcak ama gözlerim kahverengi
aklindan zoru varmis galiba ben olsam dokunmazdim böyle güzellige

Burnu zaten estetikli ve dudaklarında dolgu varmış, üzerinede 10 ameliyat ilginç...

Açıkcası bu kızı 2007 de laguna beachte izlerken de begenmiyodum yani dogal halindense smdiki yapay hali cok daha iyi ama keske sadece burun ve dudaklarıyla oynatsaymıss kas kaldırtmaaa nedırr yaaa elmacık kemıklere yag enjeksıyonu nedır bulent ersoyun sarısın halı olmus resmen............ yazık mimik falanda kalmamısss bu kız laguna beachteki en cırkın kızdı the hills tede oyle ve büyük ihtimal bi hırs yaptı guzel olma cabasına gırdı ama olmamıs ya .(

Hani böyle kimsenin sevmediği ama bakmaktanda geri duramadığımız kızlar vardır ya işte Heidi Montag tam olarak o kişi. Daha yakından tanımak isteyenler için twitter adresi burda. Çoğu kişi onu The Hill ile tanımış ama geçirdiği estetik operasyonlar ile o kadar çok değişmiş ki bir gün ailesini ziyarete gidince annesi tanımayıp eve almamış. Tabi onu burda paylaşmamızın asıl nedeni neredeyse kavundan büyük boyuta ulaşan göğüsleri ve estetikle neydim ne oldum diyeceği eski-yeni hali karşılaştırmaları. Kocası Spencer ayrı bir gıcıkmış onuda seven yokmuş ama bize farketmez sonuçta kendini hepimize yani topluma adamış bir sanatçı o onunla ilgilenmemiz onun hakkında derin olmayan düşüncelere dalmamız lazım.

inanamadım ya kız laguna beachte neydi ne olmus nasıl bi komplexe girdiyse lauren conrad ve kristin cavalleri arkasında kalnca :S

Eklentiler

• $Heidi-Montag-2-499x750.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 259
onceki haliii de gerçekten sorunluymuss ama en azındannn mimikleri varms

Eklentiler

• $Heidi-Montag-estetik-öncesi-2-504x722.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 188
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…