Doğal güzel Heidi Montag'ın plastik bebek imajı

Asıl komik olan roportajıydı.Yeni halıyle verdıgı ılk roportajda sordular : "siz genc kızların ıkonusunuz.Boyle bir girişimi oneriyor musunuz? Verdiginiz mesaj dogru mu?"

Vredigi cevap su oldu : "asıl guzellık ınsanın ıcındedir"

Sununucun cevabı da yarım agız gulumsemesi ile "bu barbie ifadesıyle gunde on amelıyatla mı bu mesajı verıyorsunuz " oldu..

Objektıf olarak bakınca guzelmı olmus , olmus..ama Plastik olmus..Buram buram yapay kokuyor..

Asıl güzellik insanın içindeyse ne diye ameliyat masasına yatıp duruyormuş zevk için mi pehh laf olsun torba dolsun

cenesini yaptirdigi iyi olmus evet ama diger amaliyatlari gereksiz yere yaptirmis
zaten cok hos bi bayanmis
ve yasi daha 23 ya ne diye yanakalarina dolgu yaptirmis , alnini gerdirmis sanki kirisik olur o yasta
bende23 yasindayim yok benim kirisigim falan
hey allhim ya millet ne yapicagini sasrmis

akannehir
ayyy günde 10 estetik yaptirdigini duyup fotolarini aramistim ama bulamamistim
felaket olmus yaaa :sinifsinif:
bunun gögüsleri zaten silikon ve burnu yapiliydiki ne gerek varmis anlayamadim
hele alnini gerdirmesine aklim ermedi yanii
mumdan heykeller olurya hani ünlülerin mum heykelleri var onlara benzemis akannehir

GriPincim müsadenle bende foto eklemek istiyorum kaydirigubbakcemile3

burda burnu zaten estetikli oldugunu görüyosunuz
tekrardan bitaneye ne gerek varmis anlamadim

degisime bakin, güzelmi olmus ne kaydirigubbakcemile3

ayy ben gögüslerini igrenc ötesi kocaman buldum, eski silikonlari daha iyiymis
kendisi barbie gibi olmus yaaa, aslinda fena olmamis
ama cok cansiz olmusss
bikac sene sonraki halini düsünemiyorum bile

Son düzenleme:
bence daha iyi olmuş önce suratı hep çeneymiş
baya kilo kaybetmiştir ameliyattan sonra

23 yaşında bayan nasıl kendinden bu kadar mutsuz olur, kendi bedenini yadırgar ki bu hale gelir. Yazık, insanları bu yola sürükleyen ve şuursuzca fiziksel görüntüsünü belirli kalıplara sokmaya çalışanlara...

CheGuevera CheGuevera .!.:
bence daha iyi olmuş önce suratı hep çeneymiş
baya kilo kaybetmiştir ameliyattan sonra
ayy ne kilo kaybetmesi kaydirigubbakcemile3
silikonlari görmüyo musun
ceneden kaybetmis kilo ama gögüslerden almis kaydirigubbakcemile3

çene ihtiyaçmış hakikaten ama geri kalanı özellikle de göğüsler çok gereksiz olmuş..

aslında önce de sonra da hoş kız vesselam

göğüsleri nie yaptırmış iyi zaten.Çene iyi olmuş o kadar.Estetikten sonraki ilk resim berbat 2.si idare eder.

güzel ama anlamsız bir surat,fstkçım katılıyorum balmumu heykeller gibi

valla çene dışında hepsi gereksiz özellikle boyun liposakşını nedir yaaa??? ama bu tür şeyler ilgi çekmek için arkadaşlar hollywoodda skandalsız popüler olamazsın bu da kendine göre bulmuş bişiler güzel ama ifadesiz olmuş...

kızın planladığı birkaç estetik operasyonu daha varmış. idealindeki görüntüye henüz ulaşamamışş..... biraz daha robotlaşacak yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…