- Konu Sahibi cevizlitarcinli
-
Ben aldım kullanıyorum hala sonuç alamasamda,45 günlük paket almıştım,60 gün oldu nerdeyse ve hiç bi fark yok,instagrama da yazdım değişim olmadığını,direk beni silip engelledilermerhabalar kızlar yıllardır göğüslerimin küçüklüğünden şikayetciyim şu aralar harman ve krem var kullanan ve sonuç alan var mı arkadaşlar ?
Bi süredir iştrn ayrılmıstım tatlım evdeydim bilgisayardan uzaktım bizim kk den uzak kaldım... Bayadır da ölçmüyorum göğsümü ama bi dolgunlukta hissetmiyorum... Yaklasık on gündür içiyorum çay ama günde bir bardak... Umutlarım yıkılıyo gibi tatlımm yacevizlitarcinli sesin soluğun çıkmıyor ne zamandır nerelerdesin?
Benimkiler iyi durumda sayılır en son kaybettiğim kiloyu kazanmaya çalışıyordum iki kilo almışım kürle birlikte 90 a ulaştım tekrar tabi bide kremle bahsetmiştim ya haniBi süredir iştrn ayrılmıstım tatlım evdeydim bilgisayardan uzaktım bizim kk den uzak kaldım... Bayadır da ölçmüyorum göğsümü ama bi dolgunlukta hissetmiyorum... Yaklasık on gündür içiyorum çay ama günde bir bardak... Umutlarım yıkılıyo gibi tatlımm yabu aralar çatlak ve selülitle ilgili bişeyler bakıyorum sürekli biliyosun 50 kiloyum iki üç kilo al al verden kalçam çatlamıs hani öyle abartılacak gibi değil ama ben takıntılıyım sanırım :)) sen ne yaptın şekerim göğüsler ne alemde
Aynen canım büyümeye devam mı ettiğinden nedir göğüslerim ağrıyor bu küre başladığım vakit zorluyor beni birazHarika ya 90 demekmaşallah maşallah su an kaç kilo oldun sekerim sen ... Adaçayı kürü ve şerbetçi otu kremi demi canım
Bilemedim ki canım ya ben seninde aynı sonucu alacağını düşünüyordum halbuki
Tabi bir çay b. Şerbetçiotu üçte biri kadar da su olacak cezvede 10 dk kadar kaynatıyorum ılımasını bekliyorum (ocaktan indirir indirmez adaçayı atıyorum birkaç dal) ılıdıktan sonra krem kavanozuna suyu otu ile birlikte koyuyorum kıvamı krem kıvamında olacak şekilde de el kremi ekliyorumKremi nasıl kullanıyosun tatlım ve nasıl yaptın tarif eder misin otu aldım duruyo kalkıp yapayım hemenusagi91
Çayı mı az içiyorum acaba tatlım ya iki kupa içiyorum...rezene ve adacayı... Bitkisini az koydugumu sanmıyorum ama... Sıcak suya bitkiyi koyup on bes yirmi dakika sonra çıkarıp bitkiyi ılık ılık içiyorum.... Sence buraya kadar bi problen var mı ??B
Bilemedim ki canım ya ben seninde aynı sonucu alacağını düşünüyordum halbuki
Yok aslında ben üç kupa içerdim ilk zamanlar şimdi bire düşürdüm buraya kadar sıkıntı yok gibi sen deÇayı mı az içiyorum acaba tatlım ya iki kupa içiyorum...rezene ve adacayı... Bitkisini az koydugumu sanmıyorum ama... Sıcak suya bitkiyi koyup on bes yirmi dakika sonra çıkarıp bitkiyi ılık ılık içiyorum.... Sence buraya kadar bi problen var mı ??
Tamam kalkıp yapıcam şimdi bu kremi peki nasıl sürüyorsun canım sürüyorsun kalıyo mu koku yapıyo mu normal mi sürüyosun masaj yaparak mı sekerimTabi bir çay b. Şerbetçiotu üçte biri kadar da su olacak cezvede 10 dk kadar kaynatıyorum ılımasını bekliyorum (ocaktan indirir indirmez adaçayı atıyorum birkaç dal) ılıdıktan sonra krem kavanozuna suyu otu ile birlikte koyuyorum kıvamı krem kıvamında olacak şekilde de el kremi ekliyorum
Kilo almak için naptın peki tatlım ben 50 de sayıyorum :)Yok aslında ben üç kupa içerdim ilk zamanlar şimdi bire düşürdüm buraya kadar sıkıntı yok gibi sen de
Masaj yaparak sürüyorum canım Google da göğüs büyütme masajı yazınca çıkıyor zaten evet kalıyor krem göğüste hafif bir koku kalıyor kokuya karşı hassasiyetin yoksa etkilenmezsin canımTamam kalkıp yapıcam şimdi bu kremi peki nasıl sürüyorsun canım sürüyorsun kalıyo mu koku yapıyo mu normal mi sürüyosun masaj yaparak mı sekerim
Yemek yemeye zorladım kendimi bir de 6dan sonra yemek yememe kuralı vardır ya diyet yapanların onu itinayla deldim:))Kilo almak için naptın peki tatlım ben 50 de sayıyorum :)
:) kendimi bildim bileli altıdan sonra yemek yerim.... Ama şu göğüslerim bi büyüse :'(Yemek yemeye zorladım kendimi bir de 6dan sonra yemek yememe kuralı vardır ya diyet yapanların onu itinayla deldim:))
Valla ben 6dan sonra zırt pırt atıştırtırım yani bir öğün değil bu:) kendimi bildim bileli altıdan sonra yemek yerim.... Ama şu göğüslerim bi büyüse :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?