Arkadaşlar hesabı yeni açtım. Sırf bu durumdan muzdarip olan arkadaşlara bi nevi de olsa yardımcı olmak istedim.
Öncelikle yıllardır kafama taktığım küçük göğüslerimi sadece estetikle büyütebilceğime ikna olmuştum. Doğal yöntemlere hiç bi şekilde inancım yoktu.
Hele ki göğüs büyütücü hap mış ilaçmış hayatta inanmamda güvenmemde sırf para tuzağı derken havaların soğumasıyla geçen hafta çok kötü hastalandım.
Ihlamur içtim sürekli. Annem hasta olduğum için ADAÇAYI, YASEMİNLİ YEŞİL ÇAY, KUŞBURNU vs almış faydalarını bilmeden belki iyi gelir diye.
Neyse ben tek tek araştırdım ona göre içmek açısından. Bitki çayıda olsa yan etkileri olabiliyor bilirsiniz.
Neyse adaçayını araştırırken bi forumda göğüsleri büyüten bi etkisi olduğunu okudum. Allah allah nasıl olabilir diyip detaylı bir şekilde araştırdım meğer östrojen içeriyomuş. Doğal kadınlık hormonu sağlıyomuş.
Neyse araştırmalarım devam ederken kadınlar kulübünde bi üye nin adaçayı ve rezene ile göğüslerini 10 cm bi farkla büyüttüğünü okudum.
Sonra denesemmi diye düşünürken bi umutlandım. Sonra denemeye koyuldum. İnanırmısınız sadece 1 haftadır içiyorum ama bu kadar süreye rağmen göğüslerimde gözle görülür bi büyüme var gerçekten 1 hafta önce dolguluyla bile dolmuyodu göğüslerim evde sadece 1 tane dolgusuz sütyenim var 80 beden onu doldurdu hatta taştı inanabiliyomusunuz. Daha ölçmeye başlamadım ama yarından itibarensürekli ölçüp gelişmelerden haberdar edicem siz değerli hemcislerimi.
Mucize gibi gerçekten Allah o yazıyı paylaşan hemcinsimden razı olsun çok mutluyum ☺☺
Sorusu olan varsa buyursun sorsun seve seve yardımcı olurum sakın umudunuzu kaybetmeyin!!
Büyük göğüsler hayal değil...