Doğal gaz borularını nasıl gizleyebilirim?

pinkyellow

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
91
0
86
İstanbul
Arkadaşlar mutfak dolaplarımın ve bir kısmı holun duvarlarından geçen dogalgaz borularım var çok çirkin
duruyorlar bunları boyamanın dışında nasıl kamufle edebilirim?

boruları folyo kağıdıyla kaplayan bir çok arkadaşım var. göze çarpmıyo ozmn

Son düzenleme:
boruları folyo kağıdıyla kaplayan bir çok arkadaşım var. göze çarpmıyo ozmn

cevabınız için teşekür ederim folyoda kötü duruyor bana göre başka neyle kamufle edilebilir?bu köpük kartonpiyerlerde sanırım sıcağın etkisiyle düşüyormuş arkadaşlar sizlerin evlerinizdeki borular nasıl duruyor?

bir arkadaşım parti süsleri stickerlar ile süslemiiş dikkat çekiyor ama borular görünmüyor süsler dikkat çekiyor

koridordakine bişey diyemeyeceğim ama ben mutfak dolabımın üstünden gecen 8metre moruyu önce duvar renginde boyattım 100 lira vererek sonrada hoşuma gitmedi asma tavan yaptırdım sıcaktan düşme falan hiç bi sakıncası yokkk bence spot ışıkta koydurdum misss gibi oldu git bi kartonpiyerciyle konuş derim o sana fikir verir duvar gibi duruyor davlunbazın bacası bile içinden geciyor hiç bi sorun olmadı daha

koridordakine bişey diyemeyeceğim ama ben mutfak dolabımın üstünden gecen 8metre moruyu önce duvar renginde boyattım 100 lira vererek sonrada hoşuma gitmedi asma tavan yaptırdım sıcaktan düşme falan hiç bi sakıncası yokkk bence spot ışıkta koydurdum misss gibi oldu git bi kartonpiyerciyle konuş derim o sana fikir verir duvar gibi duruyor davlunbazın bacası bile içinden geciyor hiç bi sorun olmadı daha

evet haklısınız bende duvar renginde boyatdım ama hala gözüm orada içime sinmedi en iyisi kartonpiyer yaptırmak.

Back
X