cnm fot koyabilir misin ona gore bende siparis vercem .iyi gunlerde kullan simdiden :)
resim yükliyebilirmisinbende bu kızdan aldım inanılmaz tatlı ,ilgili birisi .
yogunlugunu ve rengini siz belirleyebiliyorsunuz zaten yardımcı oluyor sagolsun .
ben acayıp memnunum resmen kendi gozum gibi .anlasılması imkansız
Selamlar, lenslarin fiyatı nedir acaba?
Resim atabilir misiniz bende dogal bir renkli lens arayısındayım fotoraf paylasırsanız cok memnun olurumbende bu kızdan aldım inanılmaz tatlı ,ilgili birisi .
yogunlugunu ve rengini siz belirleyebiliyorsunuz zaten yardımcı oluyor sagolsun .
ben acayıp memnunum resmen kendi gozum gibi .anlasılması imkansız
Lütfen mümkünse foto ekleyrbilirmisiniz bende bi tone honey yellow ve hazel arasında gidip geliyormkızlar adore yellow veya adore honey tavsiye edebilirim.
tanita tikaram kullanıyordum yellow'unu. ve baya sarı yeşil duruyordu çok doğaldı. ama üretimi değiştiği için renk yeni serilerde kötüleşti. ben de adore aldım. kararsız kaldığım için hem honey hem de yellow'unu aldım.
honey baya ela duruyor, gözlerim koyu kahve. dibime girseniz anlayamazsınız o derece doğal.
yellow da yeşillik veriyor hafif. o da aşırı doğal. bir ara fotoğraf yükleyeceğim çünkü ben çooooook aradım en azından yardımım dokunsun ,)
Msj atmıstım hiç dönüş yapmadı
şimdi paylaşıyorum canımResim atabilir misiniz bende dogal bir renkli lens arayısındayım fotoraf paylasırsanız cok memnun olurum
Gercekten cok dogallar güle güle kullanın kendi göz rengimiz nedir pekibunlar adore bi ton yellow.
çok farklı değiller honey ile. özellikle fotoğraflarda aynı gibi çıkıyor. ben şu an yellow'u kullanıyorum daha yeşil durduğu için. ikisi de aşırı doğal. benim göz çapım 8.8 o yüzden bende nispeten kenarlar belli olabiliyor. 8.6'lar için daha güzel olacaktır.
koyu kahveGercekten cok dogallar güle güle kullanın kendi göz rengimiz nedir peki