Bu lens iste.
Canimcim Rusya satisi var. Ben buldum turkiyede satani arastirip baya bi. Rysyadan getirtiyolar. Face in varsa Concor renkli lensler diye arat sayfayi incele. Ela gozluler icin fotolar da var hem de mesaj atarsan fikir de veriyorlar.ben 3 cift aldim. Sana izel tasarlaniyo lens nasi istiyosan ve yurtdisi oldugu icin biraz pahali. Ama dedimki bi suru lens alip cope atiyorum kullanamadan bu paraya deger hic degilse icime sinecek. 250tl imis lens cifti ve kargo dahilmis. Sen de bi bak hem ela gozde lenslerin fotolar da var. Benimkiler sanirim 10 gun icinde elimde olacak. Foto koyarim.
Bu lens iste.
Canimcim Turkeyede neresi satiyor bilmiyorum da bi turkiye temsilcisi varmis. Ben faceden buldum mesaj attim. Dedigim gibi Concor renkli lensler diye aratirsan cikiyo facede. Var mi face in?bebegim hayırlısı olsun inş içine siner .türkiyede hangi firma satıyor cnm .
İyice merak ettim bu arada gözlerinin rengi güzel sadece biraz daha hafif yeşillik olsa lens takmana bile gerek olmazdı bence :)Tamam canim merak etme. Benim gozumun rengide senin gibi bu arada. Dur bi resim ekliyim. Lenslerin resmini hemen cekip koycam gelince.
Eki Görüntüle 1338746
Aynen ben de bunu istoyorum
Azcik yesillik katsa yeter. Hem dogal olmadigi amlasilmayacak. Umarim istedigim olur bu.lenslerle
Canimcim Turkeyede neresi satiyor bilmiyorum da bi turkiye temsilcisi varmis. Ben faceden buldum mesaj attim. Dedigim gibi Concor renkli lensler diye aratirsan cikiyo facede. Var mi face in?
Lensler geldi canim. Mavi ve yesil almistim. Rwngi acmiyo ama guzel tonlama veriyo. Gozlerim koyu yesil ve koyu mavi lacivert gibi dyrdu. Cok sevdim. Linki atmaya calisayim bulamadiysan.