Maske Tarifleri Dogal dudak dolgunlatirici

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

once

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
444
4
6damla tarcin yapragi yagi
6yemek kasigi zeytinyagi
1adet E vitamini kapsulu
Bunlari karistirip bir sisede sakliyoz,dudaklarimiza suruyoz. Dudaklari dolgunlastiriyormus:KK53: Ya arkadaslar bu gercek olabilir mi??? Eger gercekse muthis bisey:KK66: Yorumlarinizi bekliyorum)))))

tarçın yaprağı yağını hiç duymadım
ama tarçın yağının dudağı geçici olarak dolgunlaştırdığını
ve bi kaç kullanımdan sonra mahvettiğini çok okudum burda.
sen bunu nerden duydun canım?

internette arastirirken buldum bu yaziyi. peki nasil mahvediyo???:2: umutlanmistim bende

burda okudum bende
kızlar kullanmış falan
birden fazla kullanınca
herkesin dudağı çatlamış
ve geçiciymiş zaten 10 dk sürüyormuş.
bnmde moralim bozulmuştu.
ama bu tarçın yağı içindi
tarçın yaprağı yağı başka bişeydir belki

denenmemiş bakım tarıflerinizi yazmayın arkadaşlar

bal sadece bal kullsnıyorum doğal nemlendirici ve dolgunlaştırıyor.

Kızlar bu tarifi bende deneyeceğim.Ama önce şu jelatini bulmak lazım.
Ayrıca siyah noktalar için başka ilginç bir yazı buldum ama denemedim.Onu aynen kopyalıyorum.

Almanız gereken tek şey bir şırınga... . Şimdi gelelim nasıl yapacağınıza, temiz bir kaba kaynamış suyu dökün. Başınızın üstüne bir çarşaf örterek bu suyun buharına bir süre yüzünüzü tutun. Yani yüzünüze basit bir buhar banyosu yapın. Buhar banyosundan sonra siyah noktalar çok kolay çıkar.
Buhar banyosundan sonra iğnesini çıkardığınız şırınganın ucuyla hafifçe siyah noktanın üzerine bastırın. Siyah noktalar şırınganın içine girecektir. Bunu yaparken siyah noktaların çıkış yönüne dikkat edin ve o yönden bastırın. Yüzünüzdeki siyah noktalar hep aynı yönde çıkar.
Bu işlemden sonra yüzünüzü mutlaka bir temizleme losyonuyla temizleyin.
1,5 tatlı kaşığı kil, 1 tatlı kaşığı badem yağı, 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp yüzünüze sürün ve 35-40 dakika bekleyin. Daha sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkayıp yağsız bir nemlendirici krem sürün.

Kızlar bence bu jelatin tarifinden önce buhar banyosunun faydalı olacağını düşünüyorum.Sonuç alamayanlar birde böyle denesinler derim

hanımlar ben yıllardır aynı yöntemi uygularım ve pek de kolay acıkcası. dudaklarınıza nemlendirici sürüyorsunuz bolca ama yedirmiyorsunuz sadece sürüyorsunuz. daha sonra da diş fırcasıyla baslıyorsunuz dudaklarınızı fırcalamaya.bu hem dudaklarınızdaki fazla derileri atıp güzel bir görüntü sağlıyo hemde o fırçalamanın etkisiyle nasıl dolgunlasıp şişiyolar.

Son düzenleme:
X