aaaa
buna bayıldımm,harika tşk ederim canım ,benim ki de sık olmayacak ve diplerden başlamayacak gacim,inşallah güzel olur,vazgeçsem mi diye bile düşünüyorum işin aslı :18:
tşk ederim
evet çok hoşşşşne demek şekeciim..
beğendiysen ,bunu yaptır o zaman..çok süper olur..
bu olsun buuu buuuuu..
valla ben bişey söliim..
iki halini de çok beğendim..
hem videodakini, hemde benim eklediğim fotolardakini..
galiba küllü açık kumral üzerine yapılmış..
senin ten rengin koyu değil,gider yaniiii..
kuaförüne hem videoyu hemde fotoyu göster..
yaptır, foto da koy ama bize..
konumuzla ilgisi yok ama.. ablanın çamaşırının alt parçası pek şirinmiş..:26:
ben küllü kumral tonlarını beğendiğimden, tercihim küllü kumral olurdu..
ama kuaförününde fikrini al..ikisi arasında çok bariz farklar yok..
o dondan burda da satsalar ya..:86::86:
evet alexsandra ile birebir hatta ten rengim,angelinanın ki daha doğal aslında ama riskli sanırım benim için..
haklısın ondan vazgeçtim zaten :)evet angelinanın ki daha doğal ama onun teni baya bi beyaz hatta salt da srışın falandı teniyle uymuştu yani o kadar beyaz ... ama diyosan boya değil mi deniyim bakalım olacak mı deniyebilirsin ... tabi bence alexsandra harika güzellikte bir kadın ve saçları da çok güzel
haklısın ondan vazgeçtim zaten :)
alexsandra ya bende hayranım ,müthiş güzelll
onun ve lilly 'in saçları arasındayım
tşk ederim
şekerciim..1-2 boyama daha yapıcam diyorsun ama kısa aralıklarla mı?yani haftaya tekrar falan mı?
birkaç ay mı yoksa..birkaç ay beklemene luzum yok bence..hem yaz mevsimi geçecek..
kuaför rengini açarsa saçının, zaten o kızıllıklarıda halleder sanırsam..
yani sen evde boşuna uğraşmış olma..
arkadaşlar kuaföre gidip açtıramdan ve balyaj yaptırmadan önce saçlarımdaki kızıllığı iyice azaltmayı düşündüm,turunculuklar kalmasın yada işlemler sonrası yıkandıkça turunculuklar ayyuka çıkmasın diye evde küllü kumral 7.1 e kumral boya%10 oranında ekledim ve boyadım kısmen azaldı kızıllıklarım hafiftem söndü ton olarak 1-2 boyama daha yapıp küllü tonlara o şekilde açma ve balyaj yaptıracağım saçıma..bu öncesindeki ön hazırlık olmuş olacak,daha net ve iyi bir sonuç için ...
küllü kumrala boyamadan önceki ve sonraki saçım(sağ taraf küllü boyama sonrası )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?