Saç Rengi ve Saç Boyama doğal balyaj yaptıracağım, kızıl -kumral karışımı saçlarımı,sizce yakışır mı?

canımcııım şimdi gördüm konunu..alexsandra nın çok hoş tonu..
yaptırırsan onu yaptır derim..

bak bu ablanında saçları hoş ve doğal..ben de bunu beğeniyorum..
viktorya sikrıtın meleee lily Aldridge' miş kendilerii..

aaaa
buna bayıldımm,harika tşk ederim canım ,benim ki de sık olmayacak ve diplerden başlamayacak gacim,inşallah güzel olur,vazgeçsem mi diye bile düşünüyorum işin aslı :18:
tşk ederim

aaaa
buna bayıldımm,harika tşk ederim canım ,benim ki de sık olmayacak ve diplerden başlamayacak gacim,inşallah güzel olur,vazgeçsem mi diye bile düşünüyorum işin aslı :18:
tşk ederim

ne demek şekeciim..
beğendiysen ,bunu yaptır o zaman..çok süper olur..
bu olsun buuu buuuuu..

ne demek şekeciim..
beğendiysen ,bunu yaptır o zaman..çok süper olur..
bu olsun buuu buuuuu..
evet çok hoşşşş

ama yanılmıyorsam orijinal hali video daki bu hali ,resimler shoplu ya ton farklı çıkıyor,videdaki hali acayip naturel ve masum ,çok sevdim ben bunu..

video daki saç toınu küllü kumral üzerine küllü açık sarı krepe balyaj mı ?
ve videodaki küllü tonlarındaki bu hali bana uygun mu :)

Seksi gelin Lily Aldridge video haber | Haber Video İzle

Son düzenleme:
valla ben bişey söliim..
iki halini de çok beğendim..
hem videodakini, hemde benim eklediğim fotolardakini..
galiba küllü açık kumral üzerine yapılmış..
senin ten rengin koyu değil,gider yaniiii..
kuaförüne hem videoyu hemde fotoyu göster..
yaptır, foto da koy ama bize..

konumuzla ilgisi yok ama.. ablanın çamaşırının alt parçası pek şirinmiş..:26:

evet harika,çok hoş cidden ,küllü kumral üzerine ,yoksa sadece kumral üzerine mi balyajlar attırmalıyım,bir karar versem ..

a evet donu harikaa

Son düzenleme:
ben küllü kumral tonlarını beğendiğimden, tercihim küllü kumral olurdu..
ama kuaförününde fikrini al..ikisi arasında çok bariz farklar yok..

o dondan burda da satsalar ya..:86::86:

ben küllü kumral tonlarını beğendiğimden, tercihim küllü kumral olurdu..
ama kuaförününde fikrini al..ikisi arasında çok bariz farklar yok..

o dondan burda da satsalar ya..:86::86:

danışacağım kuaförüme de,yaşlı göstermesinde küülü tonlar,ondan tırsıyorum
küllü tonlar doğal tonlar o güzelliği var,küllü kumralın üzerine,küllü açık sarı krepe yada doğal-bebek sarı balyajlarda hoş olur sanki:13:

yok canım yaşlı göstermez, sanmam..
düz, civciv sarısı boyanırsa ,o yaşlı gösteririr..

yaz da geliyor..olur, dene..

victoria beckham a da küllü alt zeminde açık sarı tonlu balyajlar yakışmış

Son düzenleme:
viktorya bekım ın da rengi güzel..:81:
ben esmer olduğumdan, neyi yaptıramayacaksam onları beğeniyorum işte..

kızlar buna karar verdim,nasıl yakışır mı bana?:18:
ten rengim böyle,fondotenli ve fondotensiz halleri...

resmin üzerine tıklayınca büyüyor...

Son düzenleme:
evet alexsandra ile birebir hatta ten rengim,angelinanın ki daha doğal aslında ama riskli sanırım benim için..

evet angelinanın ki daha doğal ama onun teni baya bi beyaz hatta salt da srışın falandı teniyle uymuştu yani o kadar beyaz ... ama diyosan boya değil mi deniyim bakalım olacak mı deniyebilirsin ... tabi bence alexsandra harika güzellikte bir kadın ve saçları da çok güzel

haklısın ondan vazgeçtim zaten :)
alexsandra ya bende hayranım ,müthiş güzelll
onun ve lilly 'in saçları arasındayım
tşk ederim

arkadaşlar kuaföre gidip açtıramdan ve balyaj yaptırmadan önce saçlarımdaki kızıllığı iyice azaltmayı düşündüm,turunculuklar kalmasın yada işlemler sonrası yıkandıkça turunculuklar ayyuka çıkmasın diye evde küllü kumral 7.1 e kumral boya%10 oranında ekledim ve boyadım kısmen azaldı kızıllıklarım hafiftem söndü ton olarak 1-2 boyama daha yapıp küllü tonlara o şekilde açma ve balyaj yaptıracağım saçıma..bu öncesindeki ön hazırlık olmuş olacak,daha net ve iyi bir sonuç için ...

küllü kumrala boyamadan önceki ve sonraki saçım(sağ taraf küllü boyama sonrası )

Son düzenleme:
şekerciim..1-2 boyama daha yapıcam diyorsun ama kısa aralıklarla mı?yani haftaya tekrar falan mı?
birkaç ay mı yoksa..birkaç ay beklemene luzum yok bence..hem yaz mevsimi geçecek..

kuaför rengini açarsa saçının, zaten o kızıllıklarıda halleder sanırsam..
yani sen evde boşuna uğraşmış olma..

kısa aralıklarla yapıcanım,15-20 gün içinde yapıp kuaföre gideceğim,saçımdaki kızıllıkları azaltmam gerek ,açılınca turunculuk olmasın yada çook az olsun ve balyaj sonrası yıkandıkça çıkmasın die turunculuklar vs. ön hazırlık yapim dedim küllü tonlarla,ben ne kadar azaltırsam o kadar iyi olur..
dün boyadım küllüye 7.1,gün ışığında bakınca iyi ölcüde kırmış kzıılıkkları -söndürmüş.şuan çok sabırsızım ,bugünde boyayasım var yine 7.1 e sonra 15 gün saçı yıkayıp akıtıcam az da olsa sonra kuaföre gidicem.şimdi saçımda bakım var,belki yine bugün boyarım

güzel düşünmüşsün canım ve evet bol bol bakım yap ... sonra da doğru kuaförrrr ...

arkadaşlar bu işlemden birkaç gün sonra bu kez de 7.1 ve sarı karıştırdım ve sonuç bu...kzııllıklarım gördüğünüz üzere bayağı söndü ve saçta açılma var..birkaç güne de 10.1 küülü açık sarı ile boyayacağım sonuça gre hareket edeceğim sonrasında..istediğim kıvama gelince de üzerine açık sarı krepe balyajlar attıracağım
en sağdaki resim de 7.1 ile sarı ve oda ortamı yanındaki saç ta aynı ama güneşe doğru çekilmiş resmi ...

resmin üzerine tıklayın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…