Saç Rengi ve Saç Boyama doğal balyaj yaptıracağım, kızıl -kumral karışımı saçlarımı,sizce yakışır mı?

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
saçlarım şuan kızıl -kumral karışımı arkadaşlar,uçlarım az daha koyular ve bu hafta için kuaförden randevu aldım ,olur dedi kuaförüm ve 100 tl istedi açma -boyama ve balyaja..
kumral üzerine açık doğal sarı yada küllü açık sarı sık olmayan
kulak hizamdan başlayan balyajlar istiyorum,çok korkuyorum olmaz yada yakışmaz ,turunculuk vs olur diye avatarımdaki benim resmim ,sizce yakışır mı ve saçlarım açısından riskli bir işe mi girişiyorum,sonuçta çok koyu değil saçlarım ve istediğim zemin de kumral, sadece aradaki balyajlarım açık ton olacak olur mu, ne dersiniz ve tarif ettiğim sekilde, yüzüme yakışacak doğal balyajlı resimler önerirseniz sevinirim,kuaförüme resimle göstermek daha iyi olur sanırım...
şimdiden tşk ederim

bu ten rengim,son saçlarımın resmi yok ama bundan daha açık kızıl -kumral tarzı birşey...

Son düzenleme:
sanırım karar verdim,bu tonlarda istiyorum ama dipten başlatmayacağım ben

canim diplerden yaptirmayacaksan, illaki tum kafa toner yapsin,diplerinin renginde, zamanla yikadikca gorunsun,roflelerin obur turlu yarim rofleye gozun hemen alismaz...
zaten toner hemen ilk yikamada atar 3 haftada oturur..

canim diplerden yaptirmayacaksan, illaki tum kafa toner yapsin,diplerinin renginde, zamanla yikadikca gorunsun,roflelerin obur turlu yarim rofleye gozun hemen alismaz...
zaten toner hemen ilk yikamada atar 3 haftada oturur..

canım diplerden istemiyorum,kulak hizamdan 1-2 cm yukarıdan başlasa kafi.
bu arada toner ne bilmiyorum

:) kusura bakma aliskanlik kullaniyorum ama turkcesinide ben bilmiyorum.. belki tonlayici dersen anlar kuaforun..

sacina yarim balyaj attiktan sonra, diplerinle,saclarinin ucundaki rengi birbirine uydurmak icin ,uzerinden kalici olmayan ,suyla karistilmis ,hatta sac islakken gecilen bi boya var o toner iste.

onu gecince soyle olacak iste dogalligi(renk acisindan degil,dogal durmasi icin yapiliyo ,o islem )

bu arada bu tarz islemlere ,sun kissed deniyor, gunesten acilmis gibi dogal durmasindan aliyor sanirim ismini ..

yaptirinca hemen resminide ekle, cok severim bende

anladım ,tr deki kuaförlerde uyguluyorlardır umarım bu yöntemi, bilgin için tşk ederim ,kuaförüme iletirim..saçlarımı eskisi kadar uzun değil,omuzlarımda çok kendini göstermeyecek ama heves ettim bir kere ben,resimlerimi paylaşırım elbette

resimdeki kizin saclar kisa ama cok hos durmus, hemen yuzune bi sicaklik getirmis.. Guzel olur eminim yani..

bende 2 hafta oldu, rofleli saclarimin ustune ,kendim toner gectim, simdi yavas yavas aciliyolar ,2-3 haftaya tam rengini bulur heralde ,ama surec cok eglenceli, her dustan sonra bi ton atmis goruyosun sacin rengini
vee sonucunda cok tatli,dogal bi renk elde ediyoruzz..

hayirli olsun arkadasim simdiden

çook tşk ederim canım inş..evet orta boy saçta ta geyet hoş durmuş,haklısın..
toneri kendin yapıyorsa,bende senden öğrenip yaparım olmazsa
doğal olması ve çiğlik - turunculuk vs olmaması hayalim,tenime ve yüzüme uyarsa çok sevinirim

tamam canim ,sen yaptir, olmadi bi ciglik olursa ,gozun alismazsa falan, burdan yardimlasiriz,toner icin

şimdi aklıma geldi toner dediğin koyuştma cilası sanırım değil mi ,tr de ona reje işlemi (koyultma cilası deniliyor ve dediğin gibi ,boya-su +şampuanla karıştırılıp yapılıyor..
ok gerekirse yardımlaşırız

100 tl ne iyi ya benim kuaför sadece balyaja 90 tl diyor çok dertliyim kızlar çoookkk

100 tl ne iyi ya benim kuaför sadece balyaja 90 tl diyor çok dertliyim kızlar çoookkk
haklısın gerçekten öyle,manisadayım ben sanırım onun da etkisi var üstelik manisanın bilinen kuaförlerinden bu yer birde 2 yıldır aynı personele saçımı yaptırıyorum onun da etkisi vardır sanırım azda olsa ama genel olarak fiatlar izmire -istanbula göre daha uygun tabii..izmirde çok daha fazlasını istiyorlar mesela

evet evet

Nil istediğin tonlar kumrala çok yakın cnm.bazı kuaförler ilk iyice açıyor platine kadar sonra kendi saçının bir ton açığı olsa bile önce açıp yani saçları iyice yıpratıp sonra boyuyorlar.dolayısıyla hem saç yıpranıyor hem bir iki yıkamada akıyor.hemde balyaj böyle yapılır deniyor oyüzden çok açtırma saçların kumralmış istediğin balyajlar bir bilemedin iki ton açığı hiç yere yıpranmasın saçların.bu arada yurtdışında toner denilen şey evet cila bizde genelde göflenin üzerine yapıyorlar.ama resimlerdeki gibi yaparsa bence cilaya hiç gerek yok çok hoş resimdekiler

evet bende mümkün olduğunca az açılmasını isteyeceğim ama uçlarım diplerimden daha koyu ,önce uçlardan başlar sanırım açmaya 2-3 ton açılsa yeterli,zemin rengi kumral olacak ,balyajlarımı sarı -açık tonlu istiyorum resimlerdeki gibi,umarım düzgün yapılır,sorun yaşamam

arkadaşlar bana ,tenime hangi resimdeki tonlar daha çok yakışır sizce?
angelina jolie'nin ki mi ,diğeri mi ?

Son düzenleme:
canım bence alexsandra nın teni senin tenine daha yakın o yüzden daha çok yakışır onunki gibi saç ...

canım bence alexsandra nın teni senin tenine daha yakın o yüzden daha çok yakışır onunki gibi saç ...
evet alexsandra ile birebir hatta ten rengim,angelinanın ki daha doğal aslında ama riskli sanırım benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…