Cilt Bakımı Ürünleri "Doğacı" Kayısı kremi kullananlar.........

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
Kızlar aranızda bu markayı kullanan duyan bilen var mı, ben doğal ürünler satan bi yerde görüp sordum, satıcı tavsiye etti ve aldım, kullanıyorum.. göz çevresinede rahatlıkla kullanılır dedi, zaten kayısı kremi asıl göz çevresine kullanılıyormuş..
güzel nemlendiriyor, yumuşak bi yapısı var, fakat sürünce bi süre göz çevrem ve yüzümün bazı yerlerinde gıdıklanır gibi oluyor
bi sorun teşkil eder mi,

bu ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar yerimseniben

annem kullanıyor kokusu süper ve güzel nemlendiriyor onda böyle oldumu bilmiyorum ama birkaç kişiden daha duydum bu gıdıklanma olayını bir sorun yokmuş sanırım :)
bende kullandım ama biraz yağlandırdı gibi geldi diye bıraktım
gündüz kullanmayın leke yapabilirmiş gece kullanın

Ben kullandım bu kremden ilk günlerde çok memnun kaldım ama 1 hafta sonra cildimde ufak ufak kabarcıklar oluştu.. Ben de hemen bıraktım bir daha da kullanmadım.

Bana bu krem hediye olarak geldi.

Cildime nasıl gelir bilmiyorum ama kokusu ve dokusu o kadar güzel ki sürmeden yapamıyorum :)
Cildime sanırım iyi geldi karma bircildim var ama 2 günde bir yoruma varmak yanlış olur. Genelde eczanede satılan ürünler kullanıyorum çünkü ( bioderma, avene..)

En kötü gözaltım, boynum ve ellerime sürerim diyorum o kadar ferah ve güzel bir his veriyor!

Back
X