- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.172
- 798
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Mekirahhaaa şimdi de bunu bulun hadi.m ile başlayan mırnavv da denilen isim ne ola ki?
Çok basit bir isim kızahhaaa şimdi de bunu bulun hadi.m ile başlayan mırnavv da denilen isim ne ola ki?
Bende kızıma minnoş diyommmahhaaa şimdi de bunu bulun hadi.m ile başlayan mırnavv da denilen isim ne ola ki?
sharlock holmes i çağırın çabukk vaka varrrrrrÇok basit bir isim kız,bir de gittim kızıma bir harf değişini koydum.
Yalnız ben 42 yaşındayım ve hala minnoşumBende kızıma minnoş diyommm
Mine ve mina mı yoksamYalnız ben 42 yaşındayım ve hala minnoşum.
Ahanda bulunduMine ve mina mı yoksam
Yani bu iki ismi pek beğenmiştim ama aklınızda başka öneriler varsa da açığım tabi neden olmasınKonuya dönelim acil.konu sahibi neden sadece bu iki isim?başka alternatifler olmaz mı söylesek?
Yazdığınız isimlerden biri benim adımYani bu iki ismi pek beğenmiştim ama aklınızda başka öneriler varsa da açığım tabi neden olmasınsadece böyle söyleyince bir manası olan isimleri beğeniyorum; defne, duru, nil, nehir gibi. Linda, mira, vera, pera, alin gibi isimler bana göre pek değil bu kategoride önerileriniz varsa önerilere açığım tabi
Ayyy her mesaj bir gizemYazdığınız isimlerden biri benim adım
Şimdi de sizinkini bulalımYazdığınız isimlerden biri benim adım
Kumsal masal derinYani bu iki ismi pek beğenmiştim ama aklınızda başka öneriler varsa da açığım tabi neden olmasınsadece böyle söyleyince bir manası olan isimleri beğeniyorum; defne, duru, nil, nehir gibi. Linda, mira, vera, pera, alin gibi isimler bana göre pek değil bu kategoride önerileriniz varsa önerilere açığım tabi
tek heceli isimleri sevmiyorum ahenkli olmuyor söylerken.isminize uyumlu bir isim de olabilirYani bu iki ismi pek beğenmiştim ama aklınızda başka öneriler varsa da açığım tabi neden olmasınsadece böyle söyleyince bir manası olan isimleri beğeniyorum; defne, duru, nil, nehir gibi. Linda, mira, vera, pera, alin gibi isimler bana göre pek değil bu kategoride önerileriniz varsa önerilere açığım tabi
Yok ben başka ipucu vermem kimliğim ortaya çıkar. Konu sahibi bir sürü isim yazmasa yine söylemezdimŞimdi de sizinkini bulalım
MEsela ben kendi adımı kızıma koydumtek heceli isimleri sevmiyorum ahenkli olmuyor söylerken.isminize uyumlu bir isim de olabilir
Bilmiyorum kiNiye silinmiş ki yorumlar. Bdv bölümünde sayfalarca alakasız muhabbet silinmiyorken
neyyy?linda mira vera pera alin i ele direkt geriye hangileri kaldı kızlarrrr?Yazdığınız isimlerden biri benim adım
Nehirneyyy?linda mira vera pera alin i ele direkt geriye hangileri kaldı kızlarrrr?
Benim kimlik çıktı ortaya ama,anonim oldum resmenYok ben başka ipucu vermem kimliğim ortaya çıkar. Konu sahibi bir sürü isim yazmasa yine söylemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?