- 17 Ağustos 2011
- 22.969
- 144.462
- 798
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Yaaaa ben yeni mezunken çocuklarla ilgili bir yerde çalışıyordum,zengin çocukları gelirdi. Mars Hasan , Ares Talat falan olurdu bazılarının ismiGezegen isimleri koyuyorlar. Öyle iğreti oluyor ki. Venüs nedir ya, yok Mars.
Biz meselaaaBir de koyulan isim karı koca arasinda bir şeyi anlatsa bana daha güzel geliyor. Çünkü bakıyorsun aynı isimde yüzlerce çocuk, hiçbirinin hikayesi yok, öyle son güne bırakmış,koymuşlar.
Ne bileyim, evlilik manipulatorü sevgilim vardı,biz flört halindeyken 'yagmurda yürümeyi çok severim' diyince 'aaa ben de,bayilirim' demişti. O yüzden her yagmur onu arardim tüm şehri yürüdük. Oysa hiç sevmezmis yağmur,yurda gidince 'yine sıçana çevirmiş kız seni' diye dalga geçerlermis. Onun mesela ikimizin çocuğuna yağmur adını verme fantezisi vardı:)
Yani bunun gibi hikayeler. Onlar için önemli olan bir an, hatırası olan bir nesne, gittikleri ülkeyle özdeşleşmiş bir çiçek...birkaç aksam beyin fırtınası yapilsa her çift kendisini anlatan bir isim bulabilir
Aa venüs güzel ben severim. Aşk ve güzellik tanrıcası afroditin roma mitolojisindeki karşılığı ayrıca. Gezegen olarak da en parlak gezegen. Ama koymaya pek yanaşmadım "venüslü müsün, uzaylı mısın?" Diye çok darlayan olur diye düşünüyorumAy bizim belediye başkanının karısının adı Neptün
Yani ben çok karşı değilim gezegen isimlerine ama dalgaya müsait maalesef. Lidya düşünmüştük biz de, anlamı da vardı bizim için ama vazgeçtik sonra.Aa venüs güzel ben severim. Aşk ve güzellik tanrıcası afroditin roma mitolojisindeki karşılığı ayrıca. Gezegen olarak da en parlak gezegen. Ama koymaya pek yanaşmadım "venüslü müsün, uzaylı mısın?" Diye çok darlayan olur diye düşünüyorum
Benim kardeşimin torunu olunca Jüpiter Nuri ismini vasiyet edeceğim. Teşekkürler :dYaaaa ben yeni mezunken çocuklarla ilgili bir yerde çalışıyordum,zengin çocukları gelirdi. Mars Hasan , Ares Talat falan olurdu bazılarının ismibir isim modern dunyaya önem veren sosyetik anne isim,bir isim zenginliğin sebebi dede için
İlk tanıştığımızda arabasında gördüğüm sargı bezini kadın çorabı zannedip içimden çüşş demiştim. Anlatır anlatır güleriz hala. Bizim için önemli bir an bu meselaYani bunun gibi hikayeler. Onlar için önemli olan bir an, hatırası olan bir nesne, gittikleri ülkeyle özdeşleşmiş bir çiçek...
Bizim gibi düz adam samilerde öyle olmuyorBir de koyulan isim karı koca arasinda bir şeyi anlatsa bana daha güzel geliyor. Çünkü bakıyorsun aynı isimde yüzlerce çocuk, hiçbirinin hikayesi yok, öyle son güne bırakmış,koymuşlar.
Ne bileyim, evlilik manipulatorü sevgilim vardı,biz flört halindeyken 'yagmurda yürümeyi çok severim' diyince 'aaa ben de,bayilirim' demişti. O yüzden her yagmur onu arardim tüm şehri yürüdük. Oysa hiç sevmezmis yağmur,yurda gidince 'yine sıçana çevirmiş kız seni' diye dalga geçerlermis. Onun mesela ikimizin çocuğuna yağmur adını verme fantezisi vardı:)
Yani bunun gibi hikayeler. Onlar için önemli olan bir an, hatırası olan bir nesne, gittikleri ülkeyle özdeşleşmiş bir çiçek...birkaç aksam beyin fırtınası yapilsa her çift kendisini anlatan bir isim bulabilir
Müjde koyabilirdiniz. Müjde çorapları…İlk tanıştığımızda arabasında gördüğüm sargı bezini kadın çorabı zannedip içimden çüşş demiştim. Anlatır anlatır güleriz hala. Bizim için önemli bir an bu meselave hatırası olan bir nesne
pırıl defne hatta istanbul adında komşu çocukları varAa venüs güzel ben severim. Aşk ve güzellik tanrıcası afroditin roma mitolojisindeki karşılığı ayrıca. Gezegen olarak da en parlak gezegen. Ama koymaya pek yanaşmadım "venüslü müsün, uzaylı mısın?" Diye çok darlayan olur diye düşünüyorum
Umarım kadın çorabının markası oral degildirİlk tanıştığımızda arabasında gördüğüm sargı bezini kadın çorabı zannedip içimden çüşş demiştim. Anlatır anlatır güleriz hala. Bizim için önemli bir an bu meselave hatırası olan bir nesne
Oral diye isim var hakikaten yaUmarım kadın çorabının markası oral degildirEki Görüntüle 3019504
gazeteci vardıOral diye isim var hakikaten ya
Lidyanın hangimiz için anlamı yok ki parayı bulmuşlar sonuçta. Benim için de anlamı büyük.Yani ben çok karşı değilim gezegen isimlerine ama dalgaya müsait maalesef. Lidya düşünmüştük biz de, anlamı da vardı bizim için ama vazgeçtik sonra.
Ay pek nahoş bir oral vardı bir de adı Abdi İpekçi suikastına karışan. Zaten yani oral ne ya tövbeler olsungazeteci vardı
vanessa sahalara döndü az önceAy pek nahoş bir oral vardı bir de adı Abdi İpekçi suikastına karışan. Zaten yani oral ne ya tövbeler olsun
lidya güzel isim ben koyardımLidyanın hangimiz için anlamı yok ki parayı bulmuşlar sonuçta. Benim için de anlamı büyük.
Okan Bayülgen'in çocuğunun adı İstanbul'du yanlış hatırlamıyorsampırıl defne hatta istanbul adında komşu çocukları var
ondan görüp koydular zatenOkan Bayülgen'in çocuğunun adı İstanbul'du yanlış hatırlamıyorsam
Adın ne itiraf ettin mi, okumayayım sayfaları boş yerelidya güzel isim ben koyardım
evet adım kleopatraAdın ne itiraf ettin mi, okumayayım sayfaları boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?