Doğa vs Öykü sizce hangi isim?

Gezegen isimleri koyuyorlar. Öyle iğreti oluyor ki. Venüs nedir ya, yok Mars.
Yaaaa ben yeni mezunken çocuklarla ilgili bir yerde çalışıyordum,zengin çocukları gelirdi. Mars Hasan , Ares Talat falan olurdu bazılarının ismi bir isim modern dunyaya önem veren sosyetik anne icin,bir isim zenginliğin sebebi dede için

Biz meselaaa

Eşimle ben metin Şentürk ün şarkısı patlamıştı bir ara= dalgalar kumsallarda mutluluk masallarda =diye ordan koymuştuk kızımızın adını hala dinleriz o şarkıyı

Ay bizim belediye başkanının karısının adı Neptün
Aa venüs güzel ben severim. Aşk ve güzellik tanrıcası afroditin roma mitolojisindeki karşılığı ayrıca. Gezegen olarak da en parlak gezegen. Ama koymaya pek yanaşmadım "venüslü müsün, uzaylı mısın?" Diye çok darlayan olur diye düşünüyorum

Yani ben çok karşı değilim gezegen isimlerine ama dalgaya müsait maalesef. Lidya düşünmüştük biz de, anlamı da vardı bizim için ama vazgeçtik sonra.

Benim kardeşimin torunu olunca Jüpiter Nuri ismini vasiyet edeceğim. Teşekkürler :d

Yani bunun gibi hikayeler. Onlar için önemli olan bir an, hatırası olan bir nesne, gittikleri ülkeyle özdeşleşmiş bir çiçek...
İlk tanıştığımızda arabasında gördüğüm sargı bezini kadın çorabı zannedip içimden çüşş demiştim. Anlatır anlatır güleriz hala. Bizim için önemli bir an bu mesela ve hatırası olan bir nesne

Bizim gibi düz adam samilerde öyle olmuyor

Müjde koyabilirdiniz. Müjde çorapları…

pırıl defne hatta istanbul adında komşu çocukları var

Umarım kadın çorabının markası oral degildir
Hiç gülmeyin,ülkemizde var bu isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…