Anket Doğa üstü güçleriniz olsa hangisini tercih ederdiniz ?

doğa üstü yetekleriniz olsa hangisini tercih ederdiniz?

• Ankete Katılan
    181
tabiki düşünceleri okuyup iyi kötü niyetlileri bulmak isterdim...fesatça davranan öyle çok ki...

ne gülen yüzler var arkası tam bir şeytan..:57:

bence en guzelı baskalarının dusuncelerını okuyabılmek.kotu dusunenlerı anında anlar ve onlardan uzak durursun.yada ıntıkam alırsın;)

ben kesinlikle geçmişe gidebilmeyi isterdim... hatalarımı düzeltir, kötü sonuçlar doğuracak olaylardan anında uzaklaşırdım, belki hayatımın seyrini değiştirebilirdim...:35::35:

Insanlarin aklindan geceni okuyabilmek. Karsima, benim hakkimda ne dusundugunu pat diye soyleyen biri cikmadigi surece bunu yapmak istiyorum. :D
2. olarak, gorunmez olmak iyi olurdu. :74:

Görünmez olmak :)) Eğlenceli olurdu girip çıkmadığım ev kalmazdı yanmıştınız o zaman :60:

Telekinezi isterdim.. Sinir oldugum insanlari elimi kolumu kullanmadan, beyin gucumle doverdim:9:

Görünmez olmak ve istediği anda istediği yere ışınlanabilmek isterdim.
Aslında insanların düşüncelerini okuyabilmekte iyi olurdu ama görünmez olma özelliği sayesinde istediğim kişinin yanında görünmez olup zaten onların ne konuştuğunu duyardım:1::1::1::1:

Son düzenleme:
görünmez olmak ve insanların düşüncelerini okuyabimek

ayhh hepsini alsam olmazmı. :31: ama tek birini seçmem gerekirse zamanı durdurmak , ve geriye akıtabilmek derdim. :52:

Back