Anket Doğa üstü güçleriniz olsa hangisini tercih ederdiniz ?

doğa üstü yetekleriniz olsa hangisini tercih ederdiniz?

• Ankete Katılan
    181
ben insanların düşüncesini okuyabilmeyi hiç istemezdim.
çünkü an geliyor çok sinirliyken herkesin aklından çok kötü şeyle geçiyor; onları bilmek istemezdim şahsen.

kesinliklee katılıyorum..

okur okumaz bende asla bilmek istemem dedim..sengözlerimebaksanab

*İnsanların düşüncelerini okumak istemem, sevmediğim şeyler duyabilirim ve bu beni üzer.Bazen bilmeyip mutlu yaşamak, bilip acı çekmekten iyidir...

*Uçmakta istemem kafamçokkarıştı yükseklik korkum var

Zamanı durdurmak isterdim....

gorunmez olmak ya da ucmak ya da hepsini birden yapabilen super gorunmez guc olmak isterdim valla :)

görünmez bir sekilde uçarken insanların da düsüncelerini duymayı isterdim delikafadulden

ben ınsasnların dusuncelerını okuabılmeyı cok ısterdım.ozelleıkle kaynanamla kocamın kılerı.en olmadık yerlerde ne dusunuolarsa bılecegım ıcın yalnıs yapmazlardı herhalde bana.

başkalarının düşüncelerini okumak ya da görünmez olmak falan istemezdim. böyle birşey olsadı şayet sanırım fazlasıyla üzülürdüm, kafayı sıyırırdım :18: hem kendi aleyhime olanlardan ötürü hem de başkalarının aleyhine olacaklar yüzünden. hele bi de yardım edemessem vay halime. en güzeli uçmak uçmak :)

konu çok eskiymiş ama olsun yine de yazayım
insanların düşüncelerini okumak isterdim ki insanları iyi sanıp inanmayayım iki yüzlülüklerini hemen görebileyim diye
bi de zamanı ileri geri alma yeteneğim olmasını isterdim

zamanı durdurmak isterdiiiim!
gece olsun yatalım
sonra zaman dursun
sıcacık yataktan hiiiç çıkmak zorunda kalmiym, sabah 6da o lanet alarm çalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…