Anket Doğa üstü güçleriniz olsa hangisini tercih ederdiniz ?

doğa üstü yetekleriniz olsa hangisini tercih ederdiniz?

• Ankete Katılan
    181
bende görünmez olmayi isterdim
ama birde istedigim yerde istedigim an olmayi isterdim
aslinda daha var ama simdi en cok bunlari isterdim :)

Ben insanların düşüncelerini okumak istrdim..Ama kendi iredemle yapsam çok güzel olurdu..Yoksa istem dışı olarak sürekli millletin kafasından geçen bilmek beni sıkıntıya sokabilirdi:))

bide kk daki merak ettiğimiz üyelerin resminin :dance:üstüne tıklayıp istediğimizi görebilsek ne kadar güzel olurdu.

Bence görünmez olmak en güzeli ve en zevklisi....İstediğim her yere giderdim ne güzel şakkıdı

kesinlikle Işınlanabilmek isterdimm,bu İstanbul trafiğinde aklıma gelen ilk şey bu oldu :bbo:

insanların düşüncelerini okumak isterdim gerçek duygularını ögrenmek için

Kesinlikle görünmez olmayı isterdim hem de çok.
Askerimize,polisimize,yurdumuza tuzak kuranların yanına gidip o tuzakları başlarında paralayabilirdim böylece.
O ellerindekileri tek tek toplayıp, hepsini üstlerine boşaltıp onları temizleyebilirdim yeryüzünden.
Ve 1 an bile gözümü kırpmadan...

düşüncelerini okumak isterdim kesinlikle böylece şu söze gerek kalmazdı kavun değilki koklayasın:roflol::roflol::roflol:

başkasının şekline girebilmekte güzel olurdu.mesela hülya avsar etrafınızda hayranlar. ne havalı olurdum. ne hayal beee.:roflol::roflol:

Ben insanların düşüncelerini okumak isterdim çok şaşırtıcı geliyor banaCADIARZU

keşke bir iki tane işaretleyebilseydik. hem görünmez olup hem de zamanı durdurabilmeyi isterdim.bazen cok ihtiyacım oluyor gerçektençç

Back